Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוף-סוף, יש לי קומפרסור.

יש לי גם מכשיר בדיקת לחץ (מד קומפרסיה), אבל אין לי מושג, כמה הוא מדוייק ($20 ב-eBay לא מבטיח הרבה). מכשיר אחר, מדוייק ויקר, כבר הוזמן, אבל כמעט בטוח שלא יספיק להגיע הנה עד יום שישי, ואני לא יכול לדחות יותר עבודה על המנוע הזה.

שאלה (עשיתי חיפוש ולא מצאתי) : מד לחץ הפוך - מישהו מכיר מקום שמוכר אחד כזה בזול יחסית (עד 200 ש"ח)? אני יודע לבנות מד לחץ הפוך פשוט ממד קומפרסיה, צנרת ו-2 ברזים, אבל אם יש אחד מוכן ויחסית בזול, מעדיף לקנות - ממילא יילך לחבר, ואני אבנה את שלי אח"כ.

אם, לחילופין, יש מישהו נחמד בין ת"א לחיפה שיכול להלוות לי אחד כזה לשימוש ביום שישי - הבירה עליי.

שאלה נוספת : כלים פנאומטיים - יש כאלה מאוד מועילים לעבודות מכונאות, חוץ מפטיש אויר (impact driver) ואקדח אויר לניקוי? איפה אפשר לקנות כאלה משומשים, אם יש מקומות כאלה, ואם אין - מה סדר גודל של מחירי חדשים?

תודה.

פורסם

תקפוץ ל-ל.כ. עודפי ציוד בצריפין. מחזיקים מכל טוב, כולל ציוד משומש.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

תודה לכולם! ראיתי את המחירים בארץ וחטפתי שוק.

חבר שלי הכין לי לפי הסרטוטים שלי את המתאם שמרכיבים על מד קומפרסיה, כדי "לשדרג" אותו למד לחץ הפוך. הוא עובד קצת שונה מהרגיל, ודורש מחשבון בשימוש, אבל פשוט כמו נעל. אבל לא הספקתי להביא אותו, כדי להשתמש בו (בדיאבד, לא היה צורך - על כך בשרשור אחר).

הנה תרשים של המתאם, למי שרוצה:

כניסה מהקומפרסור ---->----מחבר T למד לחץ---->----ברז---->----יציאה לצילינדר.

מודדים ככה - בונים לחץ רצוי (או מקסימלי, במקרה שלי - 120PSI) בקומפרסור, מחברים את הכניסה ויציאה של המתאם למקומות הרצויים, מכניסים מד לחץ למתאם שלו, פותחים ברז בקומפרסור וסוגרים ברז במתאם.

מודדים עם מד לחץ את הקריאה, ורושמים - קריאה "נקיה".

פותחים את הברז, הלחץ יורד עקב דליפה - מודדים עוד פעם, רושמים קריאה עם דליפה.

מוציאים מחשבון, מחלקים קריאה שניה בראשונה - מקבלים את אחוזי הבריחה.

פורסם

ושנה טובה לכולם, כמובן!

***ושנה טובה גם לך, ובפעם הבאה כדאי שתלמד להשתמש בכפתור העריכה ולא להוסיף עוד הודעה***

• תוכן חדש...