Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרמקולים הקדמיים הם בדשבורד (נראים לי דיי קטנים אני לא מבין בזה) והאחוריים (גם נראים לי דיי קטנים) הם בתוך הקורות מאחורה

מי שמכיר את האוטו אולי יוכל לנסות להסביר לי איך אני יכול להתקין רמקולים 6X9 מאחורה + סאב (לא נראה לי בעיה) ורמקולים מקדימה

התקציב עומד על 4000 אלף שקל ~

פורסם

אין סיכוי שבקורות מאחורה תצליח להכניס 6x9, הכי גדול שהצלחתי להכניס לשם זה 5.25!

אם אתה בכל זאת רוצה אז רק לבנות את המגש המצ'וקמק מחדש ולשים עליו את הרמקולים.

לגבי סאב אין בעייה מיוחדת.

גודל הרמקולים המקורי מקדימה ומאחורה הוא 4".

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם

לסוזוקי איגניס - לפחות מהדגם שרץ אצלי במשפחה אין בכלל מגש - יש מאין חתיכת בד שחור (כמו צלון) ומעאפן שנתפס בצדדי המסילות - וזה בעיקר נובע מתא המטען הקטן במקור שיש ברכב הזה, ניתן להגדיל אותו ע"י הסעה של המושבים האחוריים לקדמת הרכב - כנראה בגלל זה הם בכלל לא בנו מגש.

זה לא שאתה תצטרך לבנות את המגש מחדש - אין מה לבנות מחדש.

אתה פשוט תצטרך לבנות מגש.

בדרך כלל כדי לבנות מגש אקוסטי אתה תצטרך שתי שכבות דקות של דיקט או MDF או באלסה (עצים שנוח לעבוד איתם) לשים בינן שכבה של קרטון אוורירי או ספוג חצי קשיח או כל חומר אחר שנועד לבידוד אקוסטי. מעל שתי השכבות האלה שכבה דקה של ספוג ומעל הכל ציפוי של בד כלשהו לבחירתך.

לגבי הרמקולים מקדימה - אם אתה הולך על קומפוננט - במקום ה4 אינטשים תתקין את הטוויטרים ובדלתות אתה יכול לשים על הגבהה 5.25 - 6.5 אני לא זוכר כרגע אם יש מספיק מקום אבל יש מצב.

לגבי רמקולים אחוריים - אם אתה מתקין סאב - ברכב כל כך קטן - מיותר לחלוטין.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

זה לא שאתה תצטרך לבנות את המגש מחדש - אין מה לבנות מחדש.

אתה פשוט תצטרך לבנות מגש.

.

זה מה שנקרא לכתוב בכדי להעלות את מס' ההודעות..:lol:

זה לא בדיוק מה שאמרתי?

חוץ מזה הרמקולים באיגניס הם 4" שעובדים free air,השילוב ביניהם לבין סאב הוא זוועה ואין שום חפיפה והשלמה בין אחד לשני..רמקול נוסף (כלשהו) מתבקש.

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

• תוכן חדש...