Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שנשאל בכותרת, יש ברשותי כיסוי 4 עונות ולאחר חיפוש לא מצאתי תשובה לדילמה שלי, האם ניתו לכסות עם כיסוי ללילה והבוקר? לא ייגרם נזק או חלודה?

תודה והמשך יום מצוין :)

FIAT BRAVO

פורסם

אמממ.... חלודה שעלולה להצטבר?

אתה אומר שניתן ללא בעיה להשאיר את הרכב מכוסה קבוע בלילה ללא חחש שיגרם נזק?

FIAT BRAVO

פורסם

חשבתי על העניין הזה עם הכיסוי שלי, לבסוף החלטתי להוריד ללילה.

הסיבה שלא כדאי להשאיר את הכיסוי ללילה הוא אכן בגלל הלחות (לא לא חלודה שתיווצר).

הכיסוי שלנו אחרי מס' שימושים מחיל להתלכלך ולא כל אחד מכבס את הכיסוי כמס' פעמים שהוא שוטף את הרכב.

הלחות שישנה על הרכב והאבק שיש על הכיסוי יכלכלו לך את הרכב עוד יותר עם השארת הכיסוי ללילה. זאת הסיבה היחיד שיכולתי להעלות על הדעת למה לא להשאיר את הכיסוי.

פורסם

האמת שזאת לא בעיה אצלי אני מכסה את הרכב בבוקר ומשאיר אותו גם בלילה ככה זה אצלי כול תחילת שבוע אני מכסה את הרכב ומוריד את הכיסוי רק ביום רביעי בערב כי גם ככה אין לי לאן לינסוע והרכב גם ככה עומד בשמש בשעות היום .אבל זה מחשיד כשיש רכב מכוסה בלילה יש ילדים שרוצים להציץ ככה זה לא אמור להזיק אני רק רוצה לציין למדתי לקח אני יותר לא מכסה את הרכב ומשאיר אותו מכוסה בלילה כי איזה יום קמתי בבוקר ודפקו לי את הרכב הנהג נסע כי הוא לא הרגיש שפגע במשהו (הוא נהג בסאוונה) בקיצור לא היה לא בררה והוא הודה במכה אפילו את הכיסוי הוא קרע לי בשיפשוף והזיז לי את הפנס הראשי משמאל ושבר לי את האיתות צד והגריל בקיצור אני מצטער אם רשמתי יותר מידי אוליי ניסחפתי

פורסם

גם אני חשבתי על העניין הזה אחרי שחבר אמר שנוצרת בלילה לחות על הפח וזה יכול לגרום לחלודה.

לכן החלטתי להוריד, למרות שיש מין שתי פתחי איוורור,מקדימה ומאחורה.{מקום לאנטנה}

מישהו חושב אחרת?

p6171175zr6.jpg

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

אני מכסה את החיפו כימעט שבוע שלם זה מזיק?

נ.ב

הכיסוי מבד

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

אכן, לחות תווצר בכל מקרה.

רכבי מכוסה כל השבוע (רכב עבודה צמוד), רק לקראת סוף השבוע אני מוריד את כיסוי 4 העונות (מבקש יפה יפה מהחברה שתכבס לי אותו).

אגב, הרכב אצלי כשלוש שנים ואין סימני חלודה.

פורסם

תגידו אתם מחוברים לעצמכם?

מה יעשו אנשים שבעוונותם גרים באנגליה שם יש גשם 250 יום בשנה?

כנראה שהרכב שלהם מחליד כל שבוע

או שהוא עשוי מפלב"ם?

בקיצור

שטויות במיץ פטל

כיסוי 4 עונות בלתי חדיר למים - אם הוא אכן 4 עונות ולכן לא תהיה לחות וגם מה שיש יצא מפתחי האוורור

חלודה?

די נו...

פורסם

אייל, אם לא היה לך ניסיון אל תכתוב.

הוא נמכר כ4 עונות, אבל עובדה שמים חודרים אותו, ואם תרים אותו אחרי גשם בחורף, תראה שהרכב מלא מים ובוץ.

זה יותר כמו 3 עונות (וגם זה בקושי).

יש כיסויי 4 עונות אמיתיים, ועמידים בחו"ל שאפשר להזמין, אלו שבארץ ברמה הרבה פחות טובה ועמידה...

פורסם

כיסוי 4 עונות בלתי חדיר למים - אם הוא אכן 4 עונות ולכן לא תהיה לחות

זה בדיוק מה שכתבתי

4 עונות אמיתי לא מחלחל

4 עונות תוצרת יצחק שדה זה לא זה...

• תוכן חדש...