Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי פיאט פונטו שנת 95 - מנוע 1600 סמ"ק ( קיים דבר כזה ) , יש לי לאחרונה בעייה כל פעם נשרף לי הפיוז שמפעיל את הוונטה .

מה יכול לגרום לכך ?

תודה ושבת שקטה לכולם .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

מה שיכול לגרום לכך הינם מס' גורמים:

א' הנתיך לא בעל ערך נומינלי לנתיך שאמור להיות מותקן שם(אם מישהו לא מקצועי התעסק עם זה)

ב' הוונטה צורכת זרם רב ממה שהיא אמורה לצרוך , יש לטפל בה/ להחליף אותה.

ג' על הקו של הנתיך הנ"ל מותקן צרכן חשמלי נוסף (בין אם מקורי שבהרכב יצרן הרכב, ובין אם מקומי (איזה מתקין שהתקין משהו והתחבר לאותו נתיך כמקור זרם) ) והוא שיוצר את הבעיה, ואו הנתיך המקורי או זה שמוכנס פנימה אינו מתאים.

אסור להגדיל את ערך הנתיך מבלי לבדוק את הזרם הזורם דרך נתיך זה ולאבחן האם תקין , ואם לא , -למה ולטפל בבעיה.

צריך חשמלאי מקצוען עם ראש פתוח.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

לי הייתה בדיוק את אותה הבעיה,

אצלי הכל התחיל כאשר עשיתי מיני-תאונה עם אחד מהעמודי המדרכה הקטנים (אשמתי המלאה יש לציין

:-) ) , כאשר האוטו פגע בעמוד הרדיאטור יצא מהאחד התושבות מה שנתן לו חופש מסויים, ובדיוק מתחתיו עברה צמת החשמל שנכנסת למאורר, מה שקרה הוא שהמגע של הראדיאטור שיפשף את הצמה לאט לאט עד שהוא חשף לגמרי את הבידוד שלה ואז כל נגיעה שלה בגוף הרכב פשוט קיצרה את הפיוז.

יכול להיות גם אצלך משהו דומה, אני הייתי בודק את כל אורכה של הצמה מן המאורר ועד הממסרים ואף את חוט הפלוס מן המצבר אל הממסרים.

בתקווה שעזרתי במשהו.

זיו.

• תוכן חדש...