Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

במהלך הטיפול 10K שעשיתי היום לרכב החלטתי להחליף את המים שהיו רגילים מברז.

הצטיידתי בכול החומרים הדרושים .

בעת שפתחתי את הצינור העליון של הרדיאטור בחלק אשר מחובר למנוע(תמונה מצורפת)

1141479img6jx.jpg

היה שמה כמו כמו מן חתיכת מתכת שחסמה את הכניסה לגמרי,החלטתי לשנות את הבורר טמפרטורה לחום,וזה נפתח,אבל בעת שכיוונתי את הצינור זה העיף את זה מהמקום להמשך הצינור,ולא יכולתי להוציא את זה,או למקם את זה כמו שזה היה בגלל חוסר מקום.

אז השארתי את זה ככה,חיברתי הכול שמתי מים ירוקים והכול נראה בסדר אחרי נסיעה,מתחמם כרגיל.

האם יש סיכוי שנעשה נזק בזה שהחלק לא במקום?

אגב,על המי קירור רשום

Magic

American cooling

10 ליטר ב50 שקל.

מה דעתכם?

תודה מראש.

פורסם

הנוזל קירור לא בן האיכותיים שיש . אבל עדיף ממי ברז

אגב התמונה לא ברורה לי מקווה שלמישהו אחר תהיה יותר ברורה:)

מקווה שאתה לא מדבר על הטרמוסטט.

ח חי חיפ חיפו חיפושי חיפושית שלי שלי:)

פורסם

מה כבר צריך להיות ברור בזה?

תיארתי את החלק,זה החלק שהצינור העליון של הרדיאטור מתחבר אליו במנוע.

אגב זה הנוזל קירור ששמים לכם במוסכים:smile:

פורסם

אתה כנראה העפת את הקפיץ של התרמוסטט בפנים. בטוח זה לא בריא מה שקרה, עם תיהיה שם סתימה זה עלול ליהיות לא נעים במיוחד שהצינור הזה הוא חוזר מהמנוע לראדיאטור.

עוד הערה- במיוחד בראשי המנוע של רנו 19 שיש לך אני לא מבין למה עד עכשיו השתמשת במי ברז.

זה גומר על הראש!!

פורסם

כן יכול להיות שבאמת העפתי אותו,מה לעשות עכשיו?

להחליף טרמוסטט?

אגב זה לא אני השתמשתי,אני קניתי תרכב ככה,ראיתי גם כמה ראשי מנוע עם מעברי מים כמעט סתומים לגמרי בגלל אבנית או מה שזה לא יהיה.

ולקח לי הרבה זמן להוציא את כול הלכלוך מהמערכת.

פורסם

שימוש במי ברז במקום נוזל קירור איכותי עושים נזק בלתי הפיך . ובקשר לטרמוסטט אתה קודם כל צריך לשלוף את החלק שנפל . ובכלל הייתי ממליץ לך בחום לתת את זה לבעל מקצוע. שמבין יותר

ח חי חיפ חיפו חיפושי חיפושית שלי שלי:)

פורסם

מה לעשות..

עדיף להחליף עכשיו מאשר להמשיך עם מי ברז.

בכול מקרה,אם היתי רוצה לתת את זה לבעל מקצוע היתי נוסע למוסך.

לומדים מטעויות ואני אדע יותר טוב לפעם הבאה.

וכמו שאמרתי אי אפשר לשלוף את החלק

פורסם

אוקי,אחרי התייעצות הגעתי למסקנה שהחלק שנפל הוא התרמוסטט עצמו,מה שהוא היה בתוכו זו סתם עטיפה,בכול מקרה החלטתי לנסוע ככה משום שמקסימום יקח למכונית יותר זמן להתחמם וזה לא שווה את הטרחה להחליף את זה.

בחורף אם זה יפריע אני אשב על זה.

האם יכולים להגרם נזק בשל כך?

• תוכן חדש...