Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

(קורולה, 95, GLI, אוטומט).

עשיתי חיפוש ומצאתי כמה נושאים רלוונטים, אבל כנראה יש כמה דברים שלא ברורים לי.

1. יש כפתור שמחליף בין אויר מבחוץ או אויר מבפנים. האם הכפתור הזה עובד גם כשאני לוחץ על AC? ואיזה מבין המצבים עדיף סתם כך ביום יום כשאני רוצה חימום או קירור?

2. אמור להיות לי לחצן של מפשיר אדים ברכב, רק שאני לא סגור בדיוק מהו. מצד ימין של הנהג יש כפתור מתחת לכפתור של מנורות חירום שאני חושב שהוא קשור למפשיר אדים. יש עליו ציור של אדים או ערפל לא ברור. העניין הוא שהכפתור הזה לא ממש עוזר, או לפחות לא בטווח הקצר. האם טעיתי בכפתור?

3. הכפתור של המפשיר אדים אמור להפשיר גם את השמשה האחורית?

תודה מראש.

פורסם

אני יענה לך על 2:

הכפתור מתחת לאיתותי חירום זה אכן המפשיר אדים אך ורק לשמשה האחורית, ומניסיון עם קורולה כמו שלך אכן הוא לא ממש עוזר אחרי כמה דקות רק איפה שיש את הפסים של החימום מתחיל להתבהר הכל אבל יש לו קשיים להפשיר את כל השמשה האחורית פרפקט!

ואם אתה רוצה להפשיר את החלון הקדמי זה פעולה אחרת לגמרי איפה שיש לך את הידית שאתה יכול לכוון על הנהג, על הרגליים, האפשרות הכי ימנית הכי אחרונה מכוונת את האוויר אך ורק לכיוון השמשה הקדמית ועל חלונות של צד הנהג והנוסע.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

הקורולה שלי קצת יותר חדשה אבל ברוב המכוניות שאין להם בקרת אקלים הכפתורים הם בערך אותם כפתורים, אז הנה:

1. הכפתור שבורר בין אוויר מבחוץ לאוויר מבפנים משפיע גם שהמזגן פועל. אני מעדיף כשאני נכנס לאוטו והחלונות היו סגורים להפעיל את המזגן קצת על אוויר מבחוץ ואז להעביר אותו למצב מיחזור אוויר.

2. אני מנחש שבשביל להוריד אדים מהשמשה הקדמית תצתרך להעביר את הבורר שמחליט לאן יוצא האוויר (לפנים, לרגליים וכ"ו) למצב של def- ציור של אדים. במצב זה צריך להשתמש באוויר מבחוץ.

3. הכפתור של המוריד אדים אמור להוריד אדים רק מהשמשה האחורית.

• תוכן חדש...