Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אחיין שלי המושלם בן ה-4 חולה מכוניות ואופנועים( עד כדי כך שהסרט האהוב עליו זה מהיר ועצבני..) אפילו קצת יותר מדודה שלו..:wink:

רציתי לקבל המלצה על יום כייף בשבילו שקשור לתחביב המשותף שלנו..מפגש, תחרות כלשהי או משהו אחר...

חג שמח!

:-)
פורסם

היי,

קרטינג הוא לא יכול לעשות..הלכתי ולא נתנו לו כי הוא קטן מידי ..ואוטומוטור כבר הוא היה שם...בגלל זה אני משתגעת כבר למה עוד אפשר לקחת את הקטנצ'יק המתוק הזה...

חג שמח!

פורסם

ראשית את ממש מתוקה מור (ואני לא אומר את זה כדי להתחיל איתה, אלא כיוון שגם לי יש 2 אחייניות קטנטנות,אז מכיר את ההרגשה).

שנית......

אחיין שלך כל כך דלוק על מכוניות וכו' ?

אני הייתי הולך על משהו קצת פחות שיגרתי, אבל אולי יוכל להיות מגניב לגמרי בשבילו (ומיוחד בשבילך)-

נצלי את הקשרים שלך בפורום ותנסי לארגן לו סיבוב באיזושהי מכונית מדליקה.

אני יודע שאני פעם כשהייתי בין 4-6 (משהו בסביבה) ראיתי בתל אביב ליד שגרירות ארה"ב פונטיאק פיירבירד שחורה מדהימה של ה-FBI ואיך שהתקרבתי פתאום נפתחה הדלת שלה, והגיע סוכן של ה-FBI ונתן לי להכנס ולשבת ברכב ולשחק עם האורות וכל מיני שטויות, כמה שזה נשמע דבילי היום, זו חוויה שאני בחיים לא אשכח,כי זה היה רכב ייחודי.

תדברי עם מישהו מהפורום שיש לו איזה רכב מדליק ותציעי לו את זה, אני בטוח שלא תיהיה התנגדות, בשביל אחיין שלך זה יהיה מדליק לאללה, והחוויה תמיד תזכיר לו אותך.

עידן

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
ראשית את ממש מתוקה מור (ואני לא אומר את זה כדי להתחיל איתה, אלא כיוון שגם לי יש 2 אחייניות קטנטנות,אז מכיר את ההרגשה).

שנית......

אחיין שלך כל כך דלוק על מכוניות וכו' ?

תודה!:wink:

וכן הוא ממש דלוק על מכוניות...תמיד שהוא משחק עם מכוניות אז הוא אומר לי .." מור ראית את המכונית הכי מהירה שלי? זאת פורש"...:-D

ותודה על העצה נשמע רעיון מעולה!

פורסם

ראשית כל תלמדי אותו הגייה נכונה, אומרים פורשה ולא פורש :)

בן 4 וכבר חולה על מכוניות?! WTF?! מזכיר את הילד שהראו פעם בטלוויזיה שיודע את כל שמות הרכבים בע"פ(!). תפתחו לו את האהבה הזאת...

בתור ילד אהבתי את נחשונית, לא יודע מה הולך שם עכשיו... נסו ותראו.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

כשאני הייתי בן 4 הייתי... (הזוי).... מזהה רכבים מכוסים לפי הצורה של החריצים(?) בג'אנט או הטאסות. (אז לא היו גונבים אותן).

קודם שילמד את התיאוריה :)

ועכשיו ברצינות: ה-MDC אחלה אופצייה. גם מפגש מועדון החמש. העיקר לא לקחת אותו למפגשים בר"ג!

פורסם

אם הוא אוהב מכוניות, את יכולה להזמין אותו לעזור לי לתקן את האוטו שלי, מחר מכינים ריצפה...;)

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

יש לך בליטה מזעזעת ברצפה. רד עליה עם דיסק שורף לפני שהיא תתנחל.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...