Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חשיבות ה- Hi Volt

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתקציב 1600 שקל יש מכשירים טובים יותר מסוני ולא יעזור כלום.

מבחינת אמינות סוני ידועים בתור מכשירים בעייתים ( לא לקפוץ כל מי שיש לו סוני עכשיו - אני מתכוון

באופן כללי יחסית למכשיר כמו פיוניר לדוגמא שהוא סוס עבודה לעומתו )

אופצייה טובה נוספת לקלריון המעולה ( מנסיון , זה המכשיר שיש לי כרגע :-) ) היא זו :

http://www.pioneerelectronics.com/pna/product/detail/0,,2076_4041_291094587_tab=B,00.html?compName=PNA_ProductDetailComponent

דגם חדש של פיוניר מסידרה 6 לא יכול להיות מכשיר רע למחיר של 1500-1600 שקל.

יש לך במכשיר הזה יציאות 4V אפשרויות כיוון מגוונות וגם מכשיר אמין אם נסתמך על המכשירים

הקודמים של פיוניר שהם פשוט סוסי עבודה.

אפשרות נוספת היא הפאנסוניק 5401 שאמור להיות מכשיר ברמה הכי טובה למחירו אבל מכיוון שאין

לי נסיון עם פנאסוניק נשאיר את זה לאחרים. גם פה יציאות 5V אפילו - במידה וזה ממש חשוב לך.

הסדר לטעמי בסדר עדיפויות שלך צריך להיות כזה :

1. פנאסוניק 5401

2. פיוניר 680MP

3. קלריון 646

כל אחד מהאפשרויות הנ"ל תהיה בחירה מוצלחת. שמתי את הקלריון במקום השלישי רק בגלל שחשוב

לך יציאות חזקות והוא מוצהר 1.8V בלבד לעומת האחרים שהם 4-5 , אבל חוץ מזה הוא מכשיר עם

סאונד מדהים.

Alpine 9855R / Amp - Alpine Mrp-f600

Comp -Hertz Hi Energy / Sub - Image Dynamics IDQ

פורסם

פיוניר? סוס עבודה???

אחרי שנה מתחילים לקפצץ... ויציאות מגברים נדפקות מהקצר הכי קטן...

פנסוניק - מנסיון - בלתי שמיד!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
פיוניר? סוס עבודה???

אחרי שנה מתחילים לקפצץ... ויציאות מגברים נדפקות מהקצר הכי קטן...

פנסוניק - מנסיון - בלתי שמיד!

לאנוס על מה אתה מדבר יש לי צינגר שלהם כבר שנתיים והוא לא קופץ בכלל , אני ממתין להזדמנות טובה לרכוש משהו יד שניה אבל לומר שהמוצרים שלהם מקפצצים זה לא נכון . יתכן והיה לך נסיון גרוע עם מוצר שלהם זה לא אומר על החברה .

ונכון רואים שהסאונד (אני מאמין בשמיעה של סאונד אז אל תקפוץ ) שלהם חסר ברק , לטעמי שני הקצצות , דהיינו התדרים העליונים והתחתונים שלהם לא מפורטים וחסרים אוויר , המיד שלהם מנסה"להתחבא" , ובקיצר סאונד בסיסי ביותר ולא יותר . אבל לומר על האיכות זה משהו אחר.

ושלא יבואו לי כל אלו שמונחים על כך שאין הבדלים שמיעים וישאלו אותי כל מיני עקיצות , אתם תענו מאמונת ה"וודו" שלכם שאין הבדל שמיע ואני אענה מאמונת "הוודו" של שיש.

וסופית גם אלו שמאמינים מ"וודו" מתים מזה אז ה"וודו" עובד לאלו שמאמינים בו לי לפחות הוא עובד.

בברכה יהודה

בברכה יהודה

• תוכן חדש...