Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בחיבור של צ'נגר יש 12 חוטים אם אני לא טועה. אתה צריך 4 חוטים 2 של + ו 2 של - (שמאל ו ימין). אם אני לא טועה אז אתה צריך חוטים ב צבע כחול, שחור, חום ו צהוב! הכחול והשחור הם ביחד באותו צינור אזולציה זה אומר שכחול ו שחור זה RCA אחד של צעד אחד לא משנה עכשיו איזה ו גם צהוב אם חום באותו צינור שזה אומר RCA שני של צד שני + ו-. אתה תירה את זה כש תיפרק. יש שם עוד צהוב אחד אבל הוא לחוד אותו אתה לא צריך. איפה זה שמאל וימין תימצא כבר לבד כי אני לא זוכר (זה כבר לא ביעה אם אתה יכול לשנות את החוטים ו יהיה בסדר. עשיתי את זה מיזמן!
הסברתי לך בידיוק מה אתה צריך. אתה רוצה לעשות מכבל של צ'נגר מתאם ל AUX של הפיונייר שלך? אז אמרתי לך איזה בידיוק צבעים של חוטים אתה צריך. אם אתה ביכלל לא מבין מה זה חוטים אז אין טעם לעשות את זה! נירא לי שאין שום דבר מסובך.
פורסם

אני דווקא מאוד מבין בחוטים וכול השטיות האלה חברתי אין ספור מערכות ושטיות כאלה זה ממש לא בעיה רק הבעיה זה לדעת איזה חוט לאן !!

פורסם

אני לא רוצה להיות זה שמקלקל את המסיבה

אבל רובכם כתבתם דברים לא נכונים.

יתכן וכניסת השמע מורכבת מ 3 חוטים (ימין שמאל ואדמה) ויתכן גם שאותות מועברים באופן ספרתי למשל ואז זה לא רלונטי כל נושא החוטידה....

מצד שני יש גם פיקוד שמגיע מהצינגר לHU ש"אומר" לHU שהציינגר קיים ומאפשר לHU למתג את כניסת השמע לטובת הציינגר

את הפיקוד הזה די מורכב לדמות.

הוספתי גם דוגמה לBUS של פיוניר והמרתו לRCA. לטכנאי מיומן זו לא תורה גדולה אבל לרוב האנשים אני לא ממליץ לנסות.

מחיר של 150 ש"ח הוא מחיר סביר מאוד וחבל לשרוף את הHU בגלל נסיון לחסוך כסף

ip bus.gif

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

ואווי בנאדם אתם רואים מזל שלא עשיתי וחיכתי לעוד תשובות למרות שאני מביין בזהה

ודבר שני בנאדם תידע לך שבחנות שקונים אין שום דבר כאילו נגדים וכול השטיות זה מיתבר ישר כזה !!

http://www.hanizoz.co.il/store/viewItem.asp?idProduct=5094

אין לי בעיה לקנות הבעיה שאני רוצה להשאיר את הכבל של הצנגר במקביל לחוטי

RCA

שאני יוכל גם לחבר תצנגר וגם RCA בלי לפרק תרדיו דיסק !

• תוכן חדש...