Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצלמות בכביש בגין בירושלים...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי, היום נסעתי עם אבא שלי בכביש, וניסינו להבין איזה מהם הן אמיתיות ואיזה דחלילים...

מישהו יודע את הרשימה המלאה של מצלמות מהירות לשני הכיוונים - ומה דמי ומה לא??

(אני עשיתי חיפוש בנושא, ורוב הדברים לא נתנו לי תשובה מלאה)

תודה!

בברכה!

יונתן.

פורסם

עד כמה שאני יודע הדחליל היחיד שיש בבגין היא המצלמה הראשונה שעוברים כשיוצאים מהמנהרה אחרי העליה ליד ליפתא ( כשנוסעים דרומה ).

השבוע שפצו את הדחליל הזה כדי שיראה כמו מצלמה אמיתית: כיסו את הציר העגול המחבר את העמוד

לראש המצלמה ועכשיו יותר קשה להבדיל למי שלא מכיר...

חוץ מזה כל שאר העמודים בבגין יכולים להכיל מצלמות אבל יש רק אחת בכל כיוון.

מהפלשים שראיתי שם בזמן האחרון המצלמות הפעילות כרגע הן שתי האמצעיות .

דרומה: ליד הירידה לגבעת מרדכי, צפונה: בערך 200 מטר צפונה מהמצלמה הדרומית לפני הירידה ליציאה מהעיר.

בכל מקרה המצלמות שם לא יצלמו אותך גם אם תעבור על 90.

פורסם

אני לא יודע מה עובד שם ומה לא אבל בכל מקרה לא מומלץ לנסוע שם מהר......

בנוסף לכך ביציאה מבגין לכיוון רמות כמעט קבוע עומדת קרינה שחורה ומצלמת......

ששי.

m3forever

פורסם

בנוסף לכך ביציאה מבגין לכיוון רמות כמעט קבוע עומדת קרינה שחורה ומצלמת......

מה זה קרינה שחורה?? אתה מתכוון לטויוטה?... איפה היא עומדת בדיוק?? (אף פעם לא ניתקלתי)

בברכה!

יונתן.

פורסם

הניידת עומדת קצת אחרי היציאה מבגין לכביש לכיוון רמות פשוט הגשר בסיבוב מסתיר אותה.

ובשבוע האחרון הספקתי לראות אותה לפחות חמש פעמים

יום חמישי בלילה, יום ראשון בבוקר, יום רביעי וגם בערב לפעמים בצהרים

השוטרים אוהבים את המקום הזה מי שלא מכיר שיש שם ניידת מקבל פלש כי פשוק קשה לנסוע שם במהירות המותרת בעיקר אם אתה בא מהר חוצבים.

m3forever

פורסם

חברים כל בגין הוא אולי 10 דקות על 80 קמ"ש, ופחות ב100.

חבל למהר דווקא שם ולשלם בגסף ו\או נקודות, ירושלים מלאה בכל כך הרבה מקומות שאפשר לנסוע בהם מהר שדווקא להתעקש על בגין זה מיותר...

תעשו חיים

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
חברים כל בגין הוא אולי 10 דקות על 80 קמ"ש, ופחות ב100.

חבל למהר דווקא שם ולשלם בגסף ו\או נקודות, ירושלים מלאה בכל כך הרבה מקומות שאפשר לנסוע בהם מהר שדווקא להתעקש על בגין זה מיותר...

תעשו חיים

רון.

אני מסכים איתך, ואכן לפי דעתי הם השיגו את המטרה שלהם (אכן רוב המכוניות שם עכשיו לא עולות מעל 90)... זה פשוט היה דיון שנפתח ביני לבין אבא שלי, וניסינו להבחין באמיתיות ובמזוייפות. אני בכל מקרה לא עולה שם על 90 עכשיו... (וגם בעבר, כשהיו שם רק ניידות נסתרות, וקטנועים עם מצלמה).

אני לא ביקשתי דרכים איך להתחמק מהמצלמות שם, אלא רק לדעת איזה מהן אמיתיות ואיזה דחלילים.

בברכה!

יונתן.

• תוכן חדש...