Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא אמרתי שכל נהגי הרכב הם טהורים,צחים וממושמעים.

כמובן שיש נהגי רכב שמסכנים את החיים של כולנו, אבל אותם המשטרה לפחות מנסה לתפוס.

אופנוענים עושה את זה בשקט, בידיעה שבמקרה הכי גרוע הם מקפלים את המספר ונותנים גז.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קולוקיטו [או איך שזה לא יהיה]- מדבריך ניכר שאינך אופנוען. אולי רוכב אופניים או רולרבליידס בפארק.

ראית אחד מרים גלגל, שרפת את כולנו. נו באמת.

שנתחיל לספור עבירות לנהגי מכוניות? כמה פעמים נהגים חותכים ומזגזגים בין הנתיבים? נוסעים במהירות מעל המותר ? נוסעים עם אורות לא תקינים? צמיגים שפג תוקפם? בולמי זעזועים שכבר לא מתפקדים? משוחחים בטלפון- לא מרוכזים, אוכלים סנדביץ? מחטטים באף? נרדמים? לוקחים סיבובים אה-לא-ראם סמואל?

כמה עונדות מסתובבות בכבישים עם כנפיים של F16? שיפורים בניגוד לחוק? צמיגים שלא מתאימים? אורות ערפל כשאין צורך?

למה לא עושים להם רישום ומסדר זיהוי? הם מסכנים אותי ואת משפחתי על הכביש.

כל אופנוע בכביש מוריד את העומס, וצריך לעודד מעבר לכלים דו גלגליים, לא לתפוס טרמפ על החלשים.

dirty old man

need love too

פורסם
קולוקיטו [או איך שזה לא יהיה]- מדבריך ניכר שאינך אופנוען. אולי רוכב אופניים או רולרבליידס בפארק.

ראית אחד מרים גלגל, שרפת את כולנו. נו באמת.

שנתחיל לספור עבירות לנהגי מכוניות? כמה פעמים נהגים חותכים ומזגזגים בין הנתיבים? נוסעים במהירות מעל המותר ? נוסעים עם אורות לא תקינים? צמיגים שפג תוקפם? בולמי זעזועים שכבר לא מתפקדים? משוחחים בטלפון- לא מרוכזים, אוכלים סנדביץ? מחטטים באף? נרדמים? לוקחים סיבובים אה-לא-ראם סמואל?

כמה עונדות מסתובבות בכבישים עם כנפיים של F16? שיפורים בניגוד לחוק? צמיגים שלא מתאימים? אורות ערפל כשאין צורך?

למה לא עושים להם רישום ומסדר זיהוי? הם מסכנים אותי ואת משפחתי על הכביש.

כל אופנוע בכביש מוריד את העומס, וצריך לעודד מעבר לכלים דו גלגליים, לא לתפוס טרמפ על החלשים.

עד כאן...:-)

לא לערב שיפורים זה נושא רגיש אצלי. שום הונדה שיש לה ספויילר לא מסכנת את המשפחה שלך.:-)

אתם צריכים להבין ששום דבר, שום מבצע, שום גזר דין לא יעזור פה. תמיד יהיו תאונות, תמיד יהיו הרוגים בשנה בתאונות ותמיד אופנועים יסעו מהר יורת ממכוניות. אף אחד לא מתכוון עכשיו לינסוע 90 קמ"ש כי יצאה כותרת "מפחידה" בעיתון! אז 8-9 אנשים יקבלו שלילה לכמה חודשים וזהו. פה זה יגמר. כל המטרה פה גם ככה לעשות עוד קצת כסף ולא להציל חיי אדם. כל הכתבה הזאת זה שטות אחת גדולה. כל המבצעים שלהם זה גם שטות אחת גדולה. כל מצבע שישנו הוא בדיחה. כמו המבצע אם הקטע שהם חוסמים נתיבים ונוסעים לאט כנ"ל המבצע הזה. יהיה בסדר....מתי שהוא.

פורסם

תרגעו כבר בחורות בהיסטריה!!!! למה אתם לוקחים ללב את הכתבה???

אני צריך להזכיר לכם שכשאין פיגועים צריך ליצור דברים סנסציוניים בעיתון???

שום דבר חוץ מהשם של הכתב/סופר פה, לא אמיתי, והוא פרי דימיונו הקודח של טמבל אחד שגרם לכולם להתחיל לקלל.

אז שוב למקרה שלא הבנתם!

הכתבה הזאת כמו הרבה כתבות לא הגיוניות, אינה אמיתית!!!

אם רק תואילו לשבת שניה ולחשוב על המשאבים שצריכים בשביל פרוייקט כזה, תבינו שאתם צועקים לשווא.

פורסם
אלי תתחיל בבקשה להרגיע את ההודעות שלך.

אתה לא בשכונה שלך.אל תקרא לאף אחד אידיוט.

מה מפריע בווילי? כשהבן אדם עושה באמצע כביש עמוס בת"א, בזמן שהוא חותך בדרך 2 מכוניות ועולה אחרי זה על המדרכה כדי להפריע להולכי רגל.

מספיק בשבילך?

סליחה על שאלה המפגרת, אבל מה קשר לווילי לבין לחתוך ולעלות על המדרכה?

וזה, שחותך ועולה על המדרכה דפוק, וצריך לעצור אותו במקום, ולא "לבנות לו תיק אישי"- ממש עוזר, למי שידרוס! ועדין, נהג ישראלי ממוצה על "משפחומטית", שנכנס לאוטו רק כדי להגיע מנקודה "א" לנקודה"ב", ועושה את זה מבלי לעבור על מהירות המותרת, אבל מצד השני גם מבלי לאותת, להיתחשב באחרים בכביש ולחשב כל פעולה שלו, מסכן את כולנו פי 1000 מאופנוען, שנוסע 180 באיילון ב-3 בצהוריים ומזגזג בין מכוניות, כי מה לעשות, תרצו או לא תרצו, האופנוען הזה נהג (ונהיגה זה לא רק יכולת תפעול של הרכב, וזה מה שרובכם לא מבינים) פי 1000 יותר טוב מכל ה"ממוצא" שנמצא כרגע בכביש. זו לא השמצה/השווצה. זו עובדה. אחרת הוא פשוט לא היה יושב על האופנוע הכבד שלו, או לפחות לא היה שורד עליו הרבה זמן.

תאמינו לי - אני נהג עם וותק של כ-15 שנה, מהם לפחות חצי אני נימצא בכביש, ולא "להגיע בבוקר לעבודה/לחזור בערב", מתוכם יש לי זמן לא מבוטל על האופנועים הכבדים, ורכבים בגודל שונה ומשונה. ודווקא יותר זמן אני נוהג באוטו- זה חלק מהעבודה שלי. ואת מה שאני רואה כל יום וכל דקה, אתם אפילו לא יכולים לדמיין לעצמכם, ותאמינו לי, שרק חלק קטן מזה הוא האופנועים (ברור, שיש, לא חסרים דפוקים בכל תחום). אז די להיתחסד "הגיע זמן שיפסיקו להרגיש כמו מלכים בכביש" - מה זה הפלצנות הזו?! באמת? ומה דעתכם, להרגיש כמו מי, שרוצים להרוג אותו כל שניה? תנסו, זה בריא מאד! ותנסו גם לנסוע בפקק עם האופנוע כמו עם המכונית - נראה, תוך כמה זמן מי שמאחורה לא ישים לב וימחץ אותכם למי שלפניך, או מי שבצד ירצה לעבור עליך, כי אתה הרי קטן, תוכל לזוז!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

מה דעתכם על הרעיון שלי....

על כל אופנוע שיקנו בסוכנות יותקן מכשיר שידווח למשטרה איפה האופנוע נמצא ובאיזה מהירות הוא נוסע. כשהוא יעבור את ה80 קמ"ש אז יזניקו מסוק לאוויר כדי לעצור את אותו האופנוען ולתת לו דו"ח. כמובן שיהיה שוטר על כל אופנוע כזה שישב בחדר שיבנו במיוחד בישביל זה ויסתקל מה קורה איתו. צריך רק להביא איזה 800 מסוקים ככה שיהיו בהיכון ...

אם רק הייתי במשטרה בטח הייתי עולה דרגה.

פורסם

כבעל אופנוע אני חייב להגיב!!

רק במדינה כמו שלנו משטרה יכולה לעשות דברים כאלו ואתם יודעים למה?

מכיוון שהיא לא עושה כלום!! בכדי למנוע את תאונות הדרכים, אבל מה לעשות שהם חייבים לעשות כאילו הם עושים משהו, אז מידי פעם הם יוצאים באיזה מבצע סוף עונה חדש. עד כאן לגבי המשטרה.

חייבים לעשות הפרדה בין רוכבי האופנועים:

כל המחוצ'קנים שהוציאו רישיון שלשום ורוכבים על dt או על כל דבר אחר ומנסים לעשות רושם על סבתא שלהם, את אלה אני עצמי הייתי מוריד מהכביש, בגלל החארות האלה אני משלם 5000 שקל ביטוח.

אבל ישנם אלפי רוכבי אופנועים שהם ממש לא עבריינים (עזבו את המשטרה בצד) וזה שהם נוסעים יותר מהר מהמכוניות עדיין לא עושה אותם לכאלה.

מי קבע שליסוע מהר יותר מסוכן מהחריין שניכנס לצומת בלי לעצור וכמעט העיף אותי לעזאזל!

מי קבע שליסוע מהר זה יותר מסוכן מלא לאותת לפני מעבר בין נתיבים!

מי אמר שליסוע מהר יותר מסוכן מלהיכנס לצומת באור אדום!

ואני יכול לתת לכם עוד מיליון דוגמאות

אז למה לכל העבריינים על ארבע האלה המשטרה לא פותחת תיקים?

למה??? כי הכי קל זה לשים מצלמת מהירות והאופנוענים יעשו לנו את העבודה.

למה אני לא רואה שוטרים בתוך העיר שיאכפו את כל מה שכתבתי למעלה?

אני אתן דוגמא נוספת:

לפני שבוע נסעתי ברכב מירושלים לישוב אדם, כל ירושלמי מכיר את המשטרות שיושבות בסוף הירידה בגשר של פסגת זאב ומנסה לתפוס את ""הפושעים והרוצחים"" שנוסעים על 85 במקום על 80, אוקיי עברתי אותם ונכנסתי לכביש שמוביל ממחסום חיזמה לישוב לאדם ובכניסה לכביש הזוועתי הזה רשום:

נהג יקר אנא סע לפי חוקי התנועה מכיוון שכל יום נהרג כאן אדם, או במילים אחרות כביש דמים!

אם המשטרה יודעת שזהו כביש כזה למה אני אף פעם לא ראיתי שם ולו שוטר אחד, איפה השוטרים שצריך אותם? האא שחכתי הם עוצרים עכשיו טייסים בפסגת זאב.

בקיצור באותו היום אני כמעט הייתי הקורבן התורן, הכביש הוא שני נתיבים עם קו הפרדה רצוף ואיזה בן דוד במרצדס ארוכה פשוט נסע בנתיב שלי על מהירות של איזה 100 קמ"ש, באותו היום אני ניצלתי בנס והכביש המשיך לחפש את הקורבן הבא. אז אני שואל שוב אם המשטרה יודעת וכותבת שזהו כביש דמים מדוע אין שם אכיפה!! כי יותר קל לשבת על התחת ולשלוח דו"חות מהירות מאשר לצאת לשטח.

מה שאתם לא מבינים שהיום זה אצל האופנוענים ומחר זה אצלכם (בעלי הרכב) אם אנחנו לא נילחם במשטרה ונבקש אכיפה אמיתית אנחנו נמשיך להביא לקבורה כל שבוע עשרות אנשים.

נ.ב אם יש שגיעות כתיב וכאלה זה בגלל שאני כותב מתוך עצבים, אתכם הסליחה.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
הגיע הזמן!!

עד מתי ירגישו האופנוענים כמו מלכי העולם?

אגב, מתי יתחילו לעשות ככה גם לנהגי מכוניות עבריינים? כבר נמאס לשמוע על נהג שהרג משפחה כאשר הוא נוהג בשלילה עם 130 עבירות....

"חסיד אומות העולם", כבודו אני מבינה לא עבר את המהירות המותרת ברכבו אף פעם נכון?

"מלכי העולם"? על מה אתה מדבר בדיוק? על זה שהם רוכבים בכבישים מבודדים בשעות שאין רכבים גם מפריע לך?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הסיבה העיקרית שרוכבי האופנועים מתבכיינים זה כי יצאו בכותרות מפוצצות של "מבצע"..

הרי את בעלי ה"קופסאות שימורים" כל היום עוצרים על ימין ועל שמאל.. מלייזרים עליהם, רודפים אחריהם ומה לא..

רק לאופנועים אי אפשר לעשות כלום כי "הם עלולים להפגע במהלך הבריחה שלהם מהשוטר".. ממש יפה..

אז במקום שכולם יבכו - תהיו גברים..

וכמו שעוצרים בעלי מכוניות על דברים לא חוקיים כמו שיפורים למיניהן, או מהירויות מעל לחוק, או נסיעה עם פנסי ערפל וכו' וכו' וכו'..

עכשיו גם יעצרו רוכבי אופנועים.. וכדי שלא יגרם להם נזק בזמן שהם בורחים מהשוטר, הכינו "תיק" עם עברות מתועדות על רוכבים ספציפיים, ככה שבקום שיצטרכו לרדוף אחריהם בשעת ביצוע העבירה,

אפשר לבוא אליהם כמה ימים אחרי זה, הביתה - ולעצור אותם בשקט... בלי שיפגעו בזמן הבריחה..

אז במקום שכל צד יבכה שהצד השני מקנא מאי-אילו סיבות..

תשלימו עם זה שזה מה יש.. וכל מי שעובר על החוק, בין אם הוא בעל רכב או בעל אופנוע,

צריך לשאת בתוצאות כמו הגבר שהוא היה כשהוא ביצע את העבירה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
מה דעתכם על הרעיון שלי....

על כל אופנוע שיקנו בסוכנות יותקן מכשיר שידווח למשטרה איפה האופנוע נמצא ובאיזה מהירות הוא נוסע. כשהוא יעבור את ה80 קמ"ש אז יזניקו מסוק לאוויר כדי לעצור את אותו האופנוען ולתת לו דו"ח. כמובן שיהיה שוטר על כל אופנוע כזה שישב בחדר שיבנו במיוחד בישביל זה ויסתקל מה קורה איתו. צריך רק להביא איזה 800 מסוקים ככה שיהיו בהיכון ...

אם רק הייתי במשטרה בטח הייתי עולה דרגה.

אולי כל פעם שתחשוב על עוד רעיון דבילי כזה, זה ידווח למשטרה ויזניקו לך מסוק לראש. רק צריך איזה 800 מסוקים (ודווקא לא בהיכון).

אני מבין שלא נסעת מעולם במכונית מעל המהירות המותרת? פששש, יפה.

אגב, השיפורים (הכנראה) חפיפניקים שלך כן מסוכנים. כי אם הכנף בואינג של הערסמוביל שלך עפה למישהו לראש...

פורסם

אני שמח שכל בעלי האופנועים יצאו והתחילו להפיל הכל על בעלי הרכבים.

אני אוהב אופנועים, תמיד רציתי לרכב על אופנוע, לצערי התקציב כרגע לא מאפשר.

אבל לבוא כל פעם ולהגיד שהרכבים אשמים בהכל - זאת כבר ילדותיות.

כמו שכתבתי לפני, אופנעונים מרגישים כאילו אף אחד לא משגיח עלהם, כאילו הם יכולים לעשות הכל, ומקסימום אם יקרה משהו אז נאשים את בעלי הרכבים.

צריך שתהיה איזושהי השגחה על אופנוענים.

אולי מה שכתוב בכתבה זה מוגזם ולא ריאלי, אבל בהחלט צריך לעשות משהו.

פורסם

לדיסקובר:

מצד אחד אתה צודק, כל מי עבירה על החוק צריכה להיאכף, אבל:

הבעיה היא החוק, ואי אפשר להגיד שהחוק מטומטם, כי החוק משקף את מה שכולכם (חולי הגה ולא כידון) חושבים, אז אולי בעצם אפשר להגיד שהחוק מטומטם, ומי שאחראי לכתיבת החוקים מטומטם, ומי שבחר בו גם מטומטם.

ואין פלא שיש כל כך הרבה הרוגים בכבישים, ויש כל כך הרבה כבישי דמים שיש בהם 0 אכיפה, וכל כך הרבה דו"חות שהדבר היחיד שהם נותנים זה עוד כסף לקופת המדינה.

האחרונים שאפשר לבוא אליהם בטענות אלו רוכבי האופנועים.

וסתם שתראו עד כמה אין מודעות לאופנועים במדינה הזאת:

http://212.143.66.228/protocols/data/html/kalkala/2005-07-26-01.html

מדינה של ליצנים.

---- עריכה---

וסתם שתראו שנהגי המכוניות לא כאלה תמימים, אני מכיר הרבה רוכבי אופנועים שבתוך העיר לא יעזו לעבור את ה60-80 והפרחח הזה מרשה לעצמו לנסוע 160 קמ"ש.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3217608,00.html

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

זה שייך רק לזה שהאופנוענים נוהגים במיהרות מופרזת הם גם צריכים לדעת שפה בארץ לא מחפשים כמו בחו"ל את האופנועים ובתור אחד שיש לו דוד שכולו פלטינות מאופנועים ועבר על המיהירות המותרת אני יכול להגיד לכם שעם אופנוע אפשר לסוע בארץ גם ב300 אבל הסיכון שאתה לוקח הוא להמרך על אוטו או על הכביש במקרה הטוב וניפילה במיהרות כזו עושה נזק שגם אין תיפול טוב אתה תהיה בבית חולים לחצי חיים או לפחות כמה שנים .וחוץ מזה איזה שוטר יכול לרדוף אחרי אופנוע וגם אם הוא קלט אותו בלייזר אז המספר מקופל .כך שאין לעשות כלום

פורסם
אולי כל פעם שתחשוב על עוד רעיון דבילי כזה, זה ידווח למשטרה ויזניקו לך מסוק לראש. רק צריך איזה 800 מסוקים (ודווקא לא בהיכון).

אני מבין שלא נסעת מעולם במכונית מעל המהירות המותרת? פששש, יפה.

אגב, השיפורים (הכנראה) חפיפניקים שלך כן מסוכנים. כי אם הכנף בואינג של הערסמוביל שלך עפה למישהו לראש...

:? אתה חושב שדיברתי ברצינות?

ואין לי שום כנף בויינג. תודה.

http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.file.view&path=200601071825244531&id=200601071856366967&user=bmwricer

• תוכן חדש...