Jump to content

pasat04

  • הודעות

    4,794
  • כאן מאז:

  • פעילות אחרונה

כל מה שפורסם על ידי pasat04

  1. זה שאתה לא גולש זה מצויין. מומלץ להתקדם עם דוושת הגז, ולבלום, ולא לתת לרכב לגלוש ללא גז. לגבי התחושה שלך בין ראשון לשני, רק בדיקה במוסך תיתן את התשובה.
  2. חוזר (באיחור) לעדכן. קפצה לחשמלאי, שהחליף לה נורה שרופה. הרכב עבר טסט בסיבוב הראשון.
  3. זה אצלנו בבניין בחניה. יש לנו שכנה שמתעסקת ביבוא. על השמשה, זה כנראה משהו שקשור לנמל או לשילוח.
  4. לקסוס GX550 (ביבוא אישי).
  5. לגבי ה-vignette, גם אם הרכב לא מצוייד בזה, אתה עוצר בחנות הנוחות הראשונה אחרי מעבר הגבול, ורוכש, בעלות של כמה €, בהתאם למספר הימים הנדרש.
  6. נראה שהמרפסת סגורה באופן יעיל נגד יונים. צריך לוודא מאיפה מגיעים המכרסמים, אם זה באמת הם. שים מלכודת כדי לוודא.
  7. הוא כתב על מכונת הכביסה, לא על המייבש. עברנו לפני כשנתיים למייבש קונדנסור, אחרי עשורים עם שרשיר. רק מדגיש שבגלל פעולת העיבוי, נזרק לחלל אוויר חם ולח, כך שחייבים לפתוח חלון או משהו אחר, כדי לתת איוורור. אז הרווח הוא רק שאין צורך בשרשיר. יש מכונות עם קונדנסר שניתן לחבר אותן ישירות לניקוז מכונת הכביסה, עם מפצל Y.
  8. למסירה, לבעלי סקודה קארוק, שנתון 2018-2021. - שלושה שטיחי גומי איכותיים, שניים קדמיים ואחד אחורי. - מגיני רוח לחלון (בהשחלה), שניים קדמיים ואחד אחורי. אני מבקש למסור רק למישהו מחברי הפורום, שבבעלותו רכב כזה. לא הייתי רוצה לראות את הפריטים מוצגים למכירה בפלטפורמה אחרת. איסוף מירושלים.
  9. מסתבר שהעדכון לא מתבצע רק בלילה. בשעה 9:15 בדקתי, והרכב הופיע באפליקציה החינמית, עם תאריך תו נכה 7/7.
  10. נתקלתי ברכב הזה לפני כשלושה חודשים, ועצרנו במקביל ברמזור הקרוב. השאלה הראשונה שלי אליו הייתה "זה GTD אמיתי?". אמר "כן, היחידה בארץ". הבעלים הנוכחי בעל מוסך בירושלים, עם התמחות בבלמים, והרבה בעלים של GTI מגיעם אליו לטיפולים ושדרוגים.
  11. מסתבר שטוב שיש מי שמכיר את מי שצריך. קיבלנו בערב הודעה, דרך צד שלישי "הרכב עודכן במאגר". בדקתי הבוקר באחת האפליקציות הזמינות, (ששולפת מידע על רכבים לפי מס' רישוי) ממאגר משרד התחבורה. הרכב עדיין לא מופיע, לפחות לא במידע שמשוקף החוצה. לעומת זאת, הרכב הנמכר כבר מופיע ללא תג נכה, מה שמרמז שהתג שוייך לרכב החדש. תודה לכולם על העצות והעזרה.
  12. איך, דרך איפה? לא מצאתי תהליך שבו יש למלא פרטים רלוונטיים, בעל הרכב, בעל תעודת הנכה. ההתייחסות שאני מצאתי להחלפת רכב היא כשבעל הרכב הוא בעל תעודת הנכה.
  13. אין בעיה לאישתי לשבת איתה מחר ולעשות זאת באישורה ובנוכחותה. גם כך הטלפון והמייל של אישתי מופיעים בכל הגופים הקשורים לאמה. האם יותר פשוט יהיה בטלפון 5678*?
  14. אין מצב שלאמא, בת 96 יש איזור אישי. אין לה טלפון נייד ואין לה כתובת מייל. להפקת התו המקורי נעזרו בעו"ד שטיפל בנושא.
  15. וזה מה ש-ChatGPT ענה על זה: בדקתי ספציפית ל־Subaru XV / Crosstrek שנת 2015: לפי מה שנראה בתמונה שלך, מאוד סביר שזה תקין ולא תקלה. בגרסאות אירופאיות/ישראליות נפוץ שיש: * מנורת רוורס לבנה אחת — אצלך נראית בצד שמאל בתמונה. * בצד השני יש בדרך כלל פנס ערפל אחורי אדום, לא רוורס. זה גם מסתדר עם התקינה האירופאית: מותר לרכב להיות עם מנורת רוורס אחת או שתיים, והרבה יצרנים שמים רוורס בצד אחד וערפל אחורי בצד השני. מצאתי גם שבחלקי חילוף ל־Subaru XV 2015 יש יחידת rear fog light לדגם הזה, כלומר זו לא המצאה — זה חלק שקיים לדגם/שוק הזה. לקראת הטסט עוד יומיים, תבדקי את זה ככה: 1. שימי רוורס כשהרכב מונע/סוויץ׳ פתוח ומישהו לוחץ ברקס. אם נדלק לבן אחד חזק — זה כנראה תקין. 2. תדליקי אורות דרך ואז פנס ערפל אחורי. אמור להידלק אדום חזק בצד השני או באזור האחורי הייעודי. אם הוא לא נדלק — זו דווקא יכולה להיות בעיה לטסט, יותר מאשר “הרוורס השני”. 3. תבדקי גם ברקסים, איתותים, אורות חניה, אור לוחית רישוי ואור ערפל אחורי — אלה הדברים שבדרך כלל מפילים בטסט. לפי התמונה: לא הייתי רצה להחליף נורת רוורס שנייה, כי כנראה אין שם נורת רוורס שנייה בדגם שלך. הייתי רק מוודא שפנס הערפל האחורי עובד. פנס אחד, שלוש תשובות. החידה תיפתר אצל חשמלאי רכב. אשלח אותה לבדוק (לא גרה בעיר שלי).
  16. הרכב של אישתי שימש אותה להסעת אמה והיה בעל תג נכה. הרכב נמכר היום. חיפוש ברשת על אופן העברת התג לרכב חדש, לא מוביל לתוצאה מעשית. ושוב, בעל התג הוא לא בעל הרכב. מישהו יודע איך מבצעים את התהליך? תודה.
  17. עשיתי סיבוב מסביב לרכב של ביתי, סובארו 2016, כדי לוודא שהכל (חיצונית) מוכן לטסט. בשילוב רוורס, יש רק מנורה אחת דולקת, משמאל למספר הרישוי. האם בדגם הזה יש מנורה אחת, או יש אחת גם מימין למספר הרישוי?
  18. מחיר הדלק אמור לרדת ב-32 אג' בלילה שבין שלישי לרביעי.
  19. (לא יכלתי להתאפק, לא קראתי עד סוף השרשור) מאחר ומדובר בפורום רכב, אני חושב שמה שחזק היום, זה בית אורן.
  20. מברוק. תתחדש, סע בדרכים טובות, ותהנה. בחירה מוצלחת, גם הבת והחתן קיבלו לפני חודש את שלהם, גם בגרסת הלונג, ומאוד מרוצים. אתה בטוח שלא ניתן להגדיר את המרחק? ברכבי קבוצת vag שאני מכיר יש כמה אופציות לבחירה. לא לפי מטרים, אלא לפי סקלה המדמה קטעי מרחק.
  21. כנראה התכוונת לפני כולם. והשאלה שלי, איזה מלון זה, שהיה לו טיולון להשאלה. שאפו.
  22. וואו, איזה רכב מדהים, תהנה וסע בדרכים טובות. בטח שיש הרבה כאלה בארה"ב. לגבי הצבע השחור, שכל דבר רואים עליו, זו הסיבה העיקרית שאני לא קונה רכב כזה. אני לא יודע מה עושים בארה"ב, אבל כאן, הדבר הראשון שעשיתי כשהוצאתי את ה-GTI דור 7.5 מהסוכנות, נסעתי לעטוף אותה בב-PPF. זה פותר את הבעיה ב-99%.
  23. לא יודע אם כבר עלתה לכאן. אהבתי את הצבע (מוגדרת אפור), האם זה ציפוי מט?
  24. הבוקר הופיע במאגר משרד התחבורה. לא יודע מה מהפרטים מדוייק ומה לא, ע"ע תאריך רישוי ותאריך תוקף.
  25. עברתי עכשיו על יד הרכב כשהוא מונע. שאלתי את ה"יבואנית" אם רעש המנוע מקורי, או מלאכותי. תשובתה הייתה "זה אחד מ-18 רכבים שיוצרו...:.
×
×
  • תוכן חדש...