Jump to content

yaronc

  • הודעות

    199
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי yaronc

  1. yaronc

    סטיישן בליסינג

    כל המכוניות מגיעות עם מוביל איי. רק פוקוס מגיעה עם בלימה אוטונומית בגרסת הבסיס ואולי גם אוריס סטיישן (לא זוכר). אסטרה מציעה גם בלימה אוטונומית אבל לא בגרסת הבסיס, כך שאני לא בטוח שהיא תוצע לך בליסינג. לכולם תאי מטען גדולים וכפי שציינו קודמי, אוקטביה מציעה את הגדול ביותר. אבל הפערים בפועל לא כל כך גדולים. מבחינת נוחות ואבזור בגרסאות ליסינג פיג'ו מציעה את התמורה הטובה ביותר. היא גם לדעתי המכונית המומלצת מבין דגמי הסטיישן.
  2. לדעתי המושב באיביזה קשיח יותר מזה שבקליאו, אבל נוח יותר לאורך זמן. מתלי הקליאו נוקשים מאוד ומבחינתי פסלו את המכונית לא משנה כמה היא יפה ומאוזרת. פיג'ו לעומת זאת מציעה גם מושב טוב יותר מהשניים, וגם מתלים טובים משמעותית עם נוחות נסיעה מהטובות שבקבוצה.
  3. צודק. טעות שלי לגבי השנתון.
  4. אם מחפש מיני חדשה, הייתי ממליץ על שברולט ספארק. היא מרווחת יחסית למתחרות, נוחה וזולה לתחזוקה.
  5. yaronc

    רנו קליאו 2017

    בגדול זה אותו דו מצמדי. קליאו לדעתי נראית מצוין, אבל המושבים והמתלים הקשים, מבחינתי פוסלים אותה לחלוטין. הרכב פשוט לא נוח. מצטרף להמלצה של יוליאן על ה 208. במחיר החדש היא הופכת לקניה מאוד אטרקטיבית.
  6. הרכב מאוד אמין. צריכת דלק סבירה. קשה לתת מספר כיוון שזה מאוד תלוי בנסיעה שלך: עיר, בינעירוני, פקקים וכו'. יש משפחתיות חסכוניות משמעותית. כמה קילומטרים אתה נוסע בשנה?
  7. מצטרף להמלצת הפורום לגבי הקקטוס. מאוד מרווח, נוח וחסכוני.
  8. פוקוס ידנית היא מכונית מצוינת. היא מאובזרת משמעותית מהמכוניות שהועלו כאן וחסכונית מהאקסנט אבל פחות מה 107. היא גדולה יחסית ולא בטוח שכסטודנט שווה לך מכונית כזו אלא קטנה יותר.
  9. הקליאו לא נוחה ברמה מטרידה. איביזה היא מכונית מצוינת, אלא שה 208 עדיפה. הנה מבחן שבוצע לאחרונה שהשווה את ה 208 למתחרות הבולטות. http://www.auto.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94-34258-%D7%A1%D7%95%D7%A4%D7%A8-%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%9F-%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%9F-%D7%94%D7%A9%D7%95%D7%95%D7%90%D7%AA%D7%99-%D7%9C%D7%90%D7%A8%D7%91%D7%A2-%D7%A1%D7%95.aspx
  10. מבין האופציות האלה גם לדעתי פיקנטו עדיפה וברור שכדי ללכת על הגרסה המאובזרת. אבל דע לך שהפיקנטו לא ממש חסכונית בעיר. אז תלוי מה תמהיל הנסיעה שלך.
  11. yaronc

    פג׳ו 208

    ה 208 היא מכונית נוחה, זריזה, חסכונית ולטעמי נראית מצוין. המחיר האטרקטיבי שלה כעת רק משפר את התמורה.
  12. מה לגבי ספארק?
  13. מצטרף להמלצות על 208GTI ועל הג'ולייטה. שם לב שג'ולייטה ידנית חדשה מגיעה עם 150 כ"ס.
  14. שווה לשקול גם C4 פיקאסו בגרסת 5 מושבים. יש לה מושב אחורי שמתאים ל-3 מושבי בטיחות והיא תשאיר לך הרבה עודף מהתקציב.
  15. זה גם עניין הגיר הרציף וגם העובדה שהמנוע קטן ועל כן מרגיש מתאמץ יותר תחת מאמץ.
  16. קליאו נראית מצוין אבל היא ממש לא נוחה. בנוסף 208 עדיפה גם מבחינת מרחב (במיוחד מאחור), ביצועים וצריכת הדלק.
  17. ^ מסכים ההבדלים חסרי משמעות מבחינה ויזואלית וגם ירידת ערך. לדעתי זו גם מכונית עדיפה.
  18. ^ בדיוק. אבל מכל הרשימה ספארק הכי מתאימה לך. הרי לים המלח אתה נוסע פעם ב... וביום-יום היא הכי תתאים לך.
  19. אוקטביה היא מכונית מצוינת, אבל לי היא לא היתה נוחה. תקרא מבחני דרכים בארץ ובעולם ותגלה שכולם כותבים שזה החיסרון שלה. הייתי ממליץ לך לבדוק את 2008 ו-C4. הם מהמכוניות הנוחות ביותר ברשימה שלך. לשתיהן יש גיר חדש 6 הילוכים ומנוע 1.2 ליטר טורבו. של C4 חזק יותר עם 130 כ"ס לעומת 110 כ"ס בפיג'ו.
  20. גם אני לא שמעתי על בעיות שיש בדור האחרון של קליאו. אבל 208 עדיפה על הקליאו, מה גם שהקליאו מוחלפת.
  21. yaronc

    פיגו 308 2016

    בדוק גם את מצב המצבר. זו אחלה מכונית. תהנה.
  22. הפיקאסו 5 מושבים שווה בדיקה.
  23. אני חושב שבוקי סיכם מצוין את יתרונות הברלינגו. אני אוסיף גם שהברלינגו שקטה יותר. לרומסטר יש המולה תמידית מאחור שמאוד מפריעה לשיחה או לשמיעת מוזיקה. לדעתי גם למשפחה ברלינגו עדיף על פני הרומסטר. בין היתר בגלל מרחב המושב האחורי ובגלל נפח תא המטען.
  24. מצטרף להמלצה על ג'ולייטה. היא עדיפה על האחרות.
  25. אני מבין את הרצון לקניית רכב שישמור על הערך, בכל זאת זו ההוצאה השניה הכי גדולה. אבל שמירת ערך היא לא חזות הכל. יש סופרמיני עדיפות בקטגוריה כמו איביזה ו-208. ההבדל בערכן לאחר נניח 3 שנים לא ענק במיוחד שמכניסים למשוואה את עליות נוספות כמו טיפולים, ביטוחים, דלק וכו' שמצמצמים פערים.
×
×
  • תוכן חדש...