מכירה - חלקים, חלפים, אביזרים, שיפורים ועוד
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי פורום מכירה - חובה לקרוא
ברוכים הבאים לפורום!
- פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות מכירה של אביזרי רכב מכל סוג.
- אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לאביזרים לרכב (מכוניות, אופנועים). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, רכבים למכירה ניתן לפרסם כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק אביזרים שנרכשו שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לשנות פרטים במודעה יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי אביזר כזה או אחר. כמו כן, הנכם מתבקשים שלא לנהל ויכוחים ודיונים עם מוכרים וקונים לגבי מחיר, מצב החלק וכדומה, בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אימיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של בזק. לסיכום - אין להגיב להודעות שלא אתם פירסמתם.
- דיונים בנושא אביזרים למכירה וקנייה יכולים להתקיים בפורום בפורום "טכני, אחזקה וטיפולים" או במסגרת פורום שיפורים, בתוספת קישור למודעה בפורום זה.
- החלטתם לפרסם כאן? לבריאות, אבל נא להימנע מהצלפה בקוראים. בבקשה - פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ, מייל או טלפון, אבל מספיק עם ה "תראו כמה אני מיוחד ואל תפנו אליי אלא אם אתם מוכנים לנשק בלחי הימנית של ישבני כדי שאסכים, אולי, למכור לכם במחיר X".
- מס' טלפון קווי יש לפרסם בשני אופנים - 0X-YYYYYYY או 0XYYYYYYY, מס' סלולרי גם כן - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם לערוך או להסיר מודעה יש בה"פ לאחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה המדוברת.
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה במכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה, ולא על מנת להקשות עליכם ועליהם.
בתודה, ההנהלה.
7,614 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
למכירה Caliper Cover Brembo Silver , סט חדש עוד באריזה בצבע כסוף. 200 ש"ח , בפרטי.
הודעה אחרונה מאת adir1989, -
- 0 תגובות
- 598 צפיות
ספר מקורי של היצרן . 100 שקל . נא לפנות בפרטי.
הודעה אחרונה מאת ~shay~, -
- 1 תגובות
- 850 צפיות
פוד של 3 שעונים מפלסטיק דמוי קרבון חדש באריזה ! 100 ש"ח רפי 0523862080
הודעה אחרונה מאת cabriolet, -
- 3 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
בצער רב אני נאלץ למכור את החלקים לפרוייקט טורבו על מנוע 1.8T שאספתי במרוצת השנים... להלן רשימת החלקים: 1) טורבו T3/04B של גארט שעבר שיפור של סדנת השיפורים Turbonetics הטורבו חדש לחלוטין!!! לא נעשה בו שימוש ולא הותקן על רכב מעולם. נתונים: יניקה: AR .50 פלטה: AR .48 מתאים לאפליקציות עד 400 כ"ס מחיר: 3600 ש"ח 2) סעפת טובולארית חדשה לחלוטין למנועי VW 1.8T עם WG חיצוני עשויה נרוסטה. מחיר: 3500 ש"ח 3) אינטרקולר חזית גדול חדש לחלוטין. מידות: אורך: 28" רוחב: 12" עובי: 3" מחיר: 1000 ש"ח 4) וויסטגייט חיצוני 38 מ"מ של TIAL היה בשימוש 3 ימים בדיוק מחיר: 1000 ש"ח 5) ברקסים אוניברסליים 4 בוכנות משומשים במצב מצויי…
הודעה אחרונה מאת colchao, -
- 1 תגובות
- 940 צפיות
לפני שהאוטו שלי הלך לבית הקברות למיאטות קניתי לו רפידות קדמיות מקוריות אצל חזי דלאל, אך לא הספקתי להרכיבן. הרפידות מגיעות בקופסה המקורית שעדיין לא נפתחה. מתאימות למיאטה NB ידנית, 2003-2005, לא בטוח שהן מתאימות לאוטומטית (שיש לה דיסקים קדמיים קטנים יותר). נקנו ב-460 שקלים. יש אפילו חשבונית. מוכר ב-350 שקל. ניצן 050-5511530
הודעה אחרונה מאת דין007, -
- 1 תגובות
- 956 צפיות
למכירה- 4 מכסים לג'נט של פולקסווגן גולף במצב טוב, מחיר: 200 (ל-4 מכסים) אזור חיפה. נא לצור קשר בהודעה פרטית... מצורפת תמונה: Uploaded with ImageShack.us
הודעה אחרונה מאת Tigra16V, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הג'אנטים הם 16 מקוריים של פולקסווגן, ירדו מסיאט. נעלו 205-55-16. ללא מכות ושריטות, מאוזנים, במצב חדש. המחיר הוא 1200 לסט של רביעייה, ללא צמיגים. גמיש. חל איסור על פרסום קישורים במודעות המכירה. פרטים נוספים או תמונות חייבים להופיע בגוף ההודעה. עופר
הודעה אחרונה מאת oferal, -
למכירה כונס STI מפיבר. מעולה לבעלי WRX שרוצים קירור טוב יותר וגם מראה קרבי יותר. חיקוי 1:1 למקור. נקנה לפני חודשיים מאיביי ולא הורכב מעולם. מתאים לWRX, STI משנים 2003-2005 צבוע בצבע בסיס, כך שמי שירכוש אותו יצבע אותו בצבע הרכב בפעם הראשונה (יתרון גדול). 600 שקל לבוא לקחת! 0508296968 עידן
הודעה אחרונה מאת idannnz, -
- 0 תגובות
- 771 צפיות
MoTeC OEM for STI for sale. price, 9,500 shekels. no discounts so only if someone is serious to buy it is welcome to call 054-9001440
הודעה אחרונה מאת Y.O, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מפרסם בשביל חבר, טורבו 1: tf035 משומש טורבו 2: rhf5 משומש [יש 2] חלקים למאזדה 323F: מנוע 1800 דגם BP, וגיר אוטומט [נראלי מתאים לעוד מאזדות]: נאבה וציריה ומשולש: צינורות נירוסטה לבניה למערכת פליטה 2" חדשה! [יש מספיק לכולם] ג'אנטים 14 מרווח 4X100 עם צמיגים משומשים: [לבן עם קנט ניקל] יש עוד המון דברים שלא היה לי כוח לצלם פנים וחוץ [רדיאטורים טמבונים חלקי פח וכו..] תשאלו ואני יגיד לכם מה יש מחירים נוחים, מוכן בהחלפות, תציעו. פלאפון ועוד פרטים בפרטי.
הודעה אחרונה מאת eli3, -
- 0 תגובות
- 912 צפיות
כולם מתאימים לסובארו 5-100 הרפליקה A8 מתאים גם לVAG פתוח להצעות גם החלפה 054-5552787 או ה"פ
הודעה אחרונה מאת raptor, -
- 0 תגובות
- 724 צפיות
למכירה נורות philips BlueVision ultra Xenon effect מגיע בקופסא זוג נורות H4 + זוג נורות חנייה. 150 ש"ח אפשר להזמין גם H1, H7, בלו ויזן, דימונד ויזן. בתשלום מראש.
הודעה אחרונה מאת or_18d, -
- 2 תגובות
- 936 צפיות
מצאתי אתמול במחסן קרבורטור כפול. התכנון היה לזרוק אותו ביחד עם שאר הדברים לברזל. אבל החלטתי לנסות למכור אותו\להחליף אותו כי אני יודע שיש אנשים שמחפשים דברים כאלו. הקרבורטור זקוק לשיפוץ, אין לי שמץ אם הוא מושבת\תקין הוא מגיעה יחד עם הסעפת. אם עד שבוע הבא הוא לא נמכר\מוחלף הוא הולך לברזל. אני לא חושב על מחיר אתם מוזמנים להציעה. אני מוכן לעשות החלפות. אני עם ראש פתוח
הודעה אחרונה מאת DrDooM, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
צמיגים של מישלן לא בטוח שהם יבשים. מידה 195/15 הגנטים קצת משופשפים אבל במצב טוב. מוזמנים להציעה מחיר. אל תתרגשו מהתמונה השחור יורד עם האצבע
הודעה אחרונה מאת DrDooM, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
סט ג'נטים מקוריים "16 של סיאט לאון 2012 כולל צמיגים Dunlop 205/55/R16. הסט עבר פחות מ-200 ק"מ ופורק לפני שבוע מרכב חדש לגמרי עקב שדרוג לג'נטים "17. מרווח ברגים 112*5. מתאים למגוון רחב של וואגיות. מחיר 2200. איזור מרכז. טלפון: 0527711448
הודעה אחרונה מאת nimrodgavish, -
- 5 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
זוג מדבקות ספורטיביות auto emocion יש צבע שחור ויש צבע כסף (תלוי בצבע הרכב) המחיר לזוג - 80₪ בלבד! * נמצא באזור ירושלים (ניתן לשלוח בדואר) * לפרטים שילחו הודעה פרטית
הודעה אחרונה מאת domo2, -
- 0 תגובות
- 924 צפיות
וגם חיישן חום אנלוגי למים עם שעון חום ,
הודעה אחרונה מאת AVIRAMB5, -
- 0 תגובות
- 985 צפיות
שלום, למכירה סטים של רתמות בטיחות חדשות סט רתמת בטיחות 6 נקודות עיגון, 3'', נעילה סיבובית, מאושר המולוגציה ותקן FIA, חדשות (!!!) חברה בריטית ידועה. סט אחד 1650 ש"ח, שני סטים תואמים 3000 ש"ח. סט רתמת בטיחות 4 נקודות עיגון, 3'', נעילה סיבובית, מאושר הומולוגציה ותקן FIA, חדשות (!!!) חברה איטלקית ידועה. סט אחד 1350 ש"ח, שני סטים 2400 ש"ח. לאור ההתעוררות בתחום, ישנה כניסה של מתחרים חדשים ואפשרות לרכישה מרוכזת שתוזיל מחירים ועלויות. אני מנסה לרכז קבוצות לרכישה מרוכזת - אם יש מעוניינים - כדאי לפנות. ניתן להביא עוד מגוון של מוצרים כגון תושבות למושבים, כבלי ניתוק מנוע וכל ציוד הספורט - כולל מיגון אישי (סרבלים, כפפות נעליים וכד'). צרו קשר. עפר שורץ
הודעה אחרונה מאת עפר שורץ, -
- 2 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
הערכה הורכבה לחודשיים ולא עשתה 500 קמ'. פורק והוחלף לערכת קירור "חזקה" יותר לטרופר בנזין. מתאים בוודאות לכול ג'יפון אוטומטי. מתאים לכול SUV חוץ מטרופר בנזין (שמוליק/"סוזי המשתוללת" חולק עליי בנושא וטוען שגם מתאים) הערכה כוללת : א. קולר היידן 405 (מידות 40X25X1.8 סנטימטר) - מחיר 180 ש"ח ב. וונטה ספאל מקורית (מורכבת על הקולר. עובי כולל הקולר 7 סמ'), קוטר 9 אינטץ', ספיקה 600CFM - מחיר 150 ש"ח ג. צומת T מפליז כולל מתאמים ל 3/8" - מחיר 20 ש"ח ד. מחוון טמפ' קוטר 52 ממ' (כולל תאורה) + יוניט תואמת - מחיר 120 ש"ח מי שלוקח את כול הערכה, 450 ש"ח רענן טל' 052-2315464
הודעה אחרונה מאת raanan, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
למכירה זוג לדים בגוון לבן מאוד יפים בסגנון אודי על כל פנס 6 לדים. פרטים נוספים בהודעות פרטיות מחיר גמיש.
הודעה אחרונה מאת gleb, -
- 20 תגובות
- 7.9 אלף צפיות
למכירה 2 נורות מדגם "לחיצה" עם לדים לבנים 1.5W - הכי חזק שיש, כמו שאפשר לראות בתמונות שצילמתי למטה מהרכב שלי. מדובר בנורות לד לבנות - SUPER BRIGHT שיכולות לשמש גם כנורות חנייה \ מעבר \ מספר - בעצם יתאימו לכל מקום שבו יש נורת "לחיצה". בתמונות למטה רואים שהנורה הימנית ביותר (אור חנייה אצלי) בוהקת בטירוף! יש סה"כ 2 זוגות שהזמנתי מחו"ל. מחיר לזוג - 99 ש"ח בלבד יניב - 054-4939930
הודעה אחרונה מאת ymalool, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
למכירה טמבון קידמי של סיאט איביזה FR הטמבון מתאים לכל השנתונים מ2003 עד 2008. מגיע רק עם הגריל האמצעי תחתון, הטמבון במצב מצויין ! מחיר - 700 עידן - 0549955623
הודעה אחרונה מאת taotao161, -
- 0 תגובות
- 965 צפיות
אל תשאלו למה אבל אני פשוט רוצה כיסאות FR בחזרה (שואף לחזור למקורות) בכל מקרה למי שרוצה להתחדש בכיסאות של קופרה, אני מעוניין להחליף כיסאות של איביזה קופרה במצב מצויין על כיסאות של FR, הכיסאות מותקנות אצלי ברכב כרגע. מחיר ? החלפה+הוספת סכום קטן מצד הקונה, אם יש לו חלקים אחרים למכירה שאני אהיה מעוניין אפשרי להתקזז איתם גם טלפון - 0549955623 עידן
הודעה אחרונה מאת taotao161, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מוכר מצלמת דרך לרכב, היתרון הגדול שלה הוא היותה קטנה מאוד ביחס לכל מצלמה אחרת, לא תופסת שטח גדול מדי וכמובן לא מושכת תשומת לב. אין צילום HD אלא צילום רגיל. עושה את העבודה לכל מי שמעוניין בגיבוי במקרה של תאונה \ דריסה חלילה \ קבלת דו"ח כו'. מצורפת תמונה, המצלמה עלתה 250 שקל, מוכר ב-150 כיוון שקיבלתי מצלמה רצינית יותר מארה"ב. אזור ירושלים, לקבלת מספר טלפון ניתן לפנות בפרטי
הודעה אחרונה מאת talev86, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
6 חישוקי מרוץ כולל 6 צמיגי סליקס לאימפרזה 16" מחיר הגון ספויילר אחורי מקורי חדש "פרודרייב" 3000 ש"ח (במקור עלה 18000 ש"ח)
הודעה אחרונה מאת דני לוי, -
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
הגלילים הם 130X30 ס"מ. כל גליל 70 ש"ח. (יש כמות יפה של גלילים) ניתן לפנות בהודעה פרטית, להתקשר או לשלוח SMS. 0507337335 אני מראשון לציון (באמצע שבוע נמצא גם בחולון, בת ים והאזור)
הודעה אחרונה מאת GavrielB, -
- 0 תגובות
- 947 צפיות
טורבו גארט 30-76 4500ש"ח ווסגייט 38 ממ 700ש"ח סעפות לטורבואים גדולים למנועי 1.8 טורבו טובולריות מזרקים 830 סימנס דקה 800 ש"ח מזרקים 550 בוש 700 לפרטים 0526630000
הודעה אחרונה מאת baraktorbo, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
במצב טוב בתכלס רק קצת חלודה על הקצה לא משהו נורא, שקט יחסית ... 400 שקל 0526727438
הודעה אחרונה מאת jeep cj, -
- 0 תגובות
- 603 צפיות
סט כנפונים ופגושים מושלם בצבע לבן, קיט נדיר מאוד ולא חושב שיהיה עוד פעם הזדמנות כזאת ! ניתן להרכיב על כל 106 דור ראשון ולהפוך אותה לראלי ! הקונה מקבל מתנה - פנסי ערפל מקוריים במחיר בשווי 150 שקלים ! הסט בצבע לבן, המחיר הינו 1500 שקלים לכל הסט שכולל : 4 * כנפונים פגוש אחורי פגוש קדמי פנסי ערפל מתנה ! (לא מוכר משהו בנפרד) אם הסט לא ימכר במחיר המבוקש אני משאיר אותו לעצמי ! גם ככה אני עדין בהתלבטות בה"פ או 0526772430
הודעה אחרונה מאת addicted, -
- 4 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
למכירה ג'נטים של חברת Arbet VIII 7,5x16 גרמנית. במצב כמו חדש עם קבלות . 1500 ש"ח. תמונה מידת ברגים 4X100 כמו כן כנף מקצועי. מתכוונן ועשוי מקרבון מלה (לא חיכוי) גודל כחצי מטר. מתאים לכל הרודסטרים ורכבי קופה. תמונה 500 ש"ח
הודעה אחרונה מאת Godflash,
-
מי מחובר 4 משתמשים רשומים, 0 אנונימיים, 1,286 אורחים (הצג רשימה מלאה)