קניה - מכוניות ואופנועים בלבד
מיועד למחפשים רכב ואופנועים לרכישה
כללי פורום קנייה
ברוכים הבאים לפורום!
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה של רכבים מכל סוג.
- אין לפרסם בקשות לרכישת מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים). בקשות למחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, אביזרים לרכב ניתן לבקש כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק מודעות חיפוש רכבים פרטיים שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לערוך פרטים יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- מס' טלפון קווי יש לפרסם בשני אופנים - 0X-YYYYYYY או 0XYYYYYYY, מס' סלולרי גם כן - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם להסיר או לערוך מודעה יש לפנות בה"פ אל אחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה המדוברת.
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה בחיפושים.
בתודה, ההנהלה.
7,635 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם . אני מחפש הונדה סיויק קופה או האצ'בק בין השנים 93 -95 ידני בלבד . לא משנה צבע , ק"מ , יד וכו ' . מוכן לשלם בהתאם . אם ראיתם , שמעתם , מכירים או מוכרים רכב כזה . צרו קשר בה"פ או בטלפון 050-4200260 מאיר . תודה רבה .
הודעה אחרונה מאת dadon, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מחפש הונדה אס 2000 לכול היודע דבר נא לפנות לאימייל [email protected]
הודעה אחרונה מאת osher87, -
- 0 תגובות
- 777 צפיות
חפש 205 GTI לפירוק שהחלקים הפנימיים שלה שלמים וכשרים למהדרין. חלקים רצויים: דש-בורד שלם ותקין, פנס שמאלי (צד נהג) שלם ותקין, סאן רופ תקין. בהודעה פרטית בלי בילבולי מוח ושיהיה אטרקטיבי לבוא לקחת מיד. תודה
הודעה אחרונה מאת Roxy, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מי שיש לו מוזמן לשלוח ה"פ ולציין מחיר מבוקש.
הודעה אחרונה מאת oren1001, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אפשרי גם סדן שנת 92-93 מנוע 1600 ידני. 0525420341 אבי
הודעה אחרונה מאת אבי26, -
- 0 תגובות
- 805 צפיות
מעוניין לקנות סעפת של 205 ראלי. להצעות נא להשאיר בפרטי או באי סי קיו 179087513. תודה, ערן.
הודעה אחרונה מאת colchao, -
- 0 תגובות
- 860 צפיות
שלום, מעניין לקנות רכב מסוג - טויוטה קורולה, מאזדה 323, סוזוקי סוויפט, סוזוקי באלנו (עדיפות בהתאמה, הטויוטה הכי רצוייה), בתקציב של עד 30K (בערך שנתונים 93-95). עדיפות לגיר ידני, וחשיבות גבוהה מאוד למצב מצויין! (שלא יהיו הפתעות על תאונות בבדיקות!) (מוכן אפילו להתפשר על המחיר, אם האוטו במצב ממש טוב!) אגב, מעוניין גם לקנות פיאט אונו בשנים של 95-93 אבל שוב - במצב מכני וחיצוני מעולה, ללא תאונות! עדיפות לאזור חיפה והקריות. תודה רבה! (ניתן לפנות בפלאפון 0523736730 או בה"פ)
הודעה אחרונה מאת MasTulio, -
- 0 תגובות
- 784 צפיות
מעוניין לקנות- הגה כח לוולו 144 שנת 1974
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום חברים עוד לא נואשתי, עד שאמצע מחפש דה שבו , דייאן או מינימיינור לפני שיפוץ במצב נסיעה עד 5000 שח הודעות לשלוח לפרטי בבקשה תודה , דודו
הודעה אחרונה מאת Dudu, -
חיפושית.!!!!!
מאת דניאלה- 0 תגובות
- 664 צפיות
אני מעוניית לקנות חיפושית שנת 78 80 במצב טוב. 0528046335 097729140
הודעה אחרונה מאת דניאלה, -
- 0 תגובות
- 885 צפיות
AS TOPIC SAYS... 0505606098 או ה"פ
הודעה אחרונה מאת RACEPAK, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני מחפש מנגנון לחלון אוטומטי של פיג'ו 106 צד של הנהג ,אם מישהו יודע משהו להשאיר הודעה בפרטי תודה
הודעה אחרונה מאת ILANAS, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מחפש מפלג לג'אסטי 1200, הצתה אלקטרונית. אם יש לכם, או שאתם סתם מכירים פירוקיה באיזור המרכז שיש לה, צרו קשר.
הודעה אחרונה מאת אור .ס., -
מחפש אוודי A3...
מאת מרון- 0 תגובות
- 866 צפיות
ברוכים הבאים לפורום. הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה ומכירה של רכבים מכל סוג. אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים) או חלקי רכבים(רק מכירה). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן. אין לפרסם הודעות מסחריות - רק פריטים למכירה ע"י אנשים פרטיים, שלא במסגרת עסק מסחרי. אין לפרסם יותר ממודעה אחת למכירה/קניה בתקופה של שבוע(7 ימים) (אחרת ידחקו הודעות אחרות לגיטימיות של אנשים פרטיים). שימו לב בבקשה - מדובר על הודעות חדשות, לא על פרסום מחדש של הודעה שכבר פורסמה. אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה, אנא המתינו שלושה שבועות בין פרסום לפרסום. הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפיות. כמו …
הודעה אחרונה מאת מרון, -
- 0 תגובות
- 771 צפיות
אשמח שיחזרו בפרטי
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
- 0 תגובות
- 897 צפיות
היי, מעוניין לקנות 4 טאסות 14 אינצ' מקוריות של בראבו, בראבה או של פונטו מהמודלים החדשים או בכלל טאסות של הקונצרן. תודה.
הודעה אחרונה מאת GuyT, -
- 0 תגובות
- 720 צפיות
מעוניין בדוד אחורי איטלקי משומש של החברות הבאות : SUPERSPRINT , ANSA , ITC ושלל החברות האיטלקיות הפחות מוכרות . אני מדגיש אני רוצה רק דוד איטלקי , הוא מיועד לאוטו איטלקי , אני פשוט לא אוהב את הצליל של רמוס וסיברינג . אנא צרו עימי קשר בה"פ או בפלא 054-7576709
הודעה אחרונה מאת alfa147-italia, -
- 0 תגובות
- 653 צפיות
מחפש: כיסויים לאורות אחוריים חלקים לדש'-בורד (שעונים, דשבורד עצמו וכו') קפיצי עלים אחוריים
הודעה אחרונה מאת berko, -
- 0 תגובות
- 891 צפיות
שתיהיה שמורה לא משנה צבע יד שניה שלישית קונה רציני .....
הודעה אחרונה מאת aviran1, -
- 0 תגובות
- 796 צפיות
מחפש קליאו ספורט 2001
הודעה אחרונה מאת mx-5 eilat, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למכירה מיצבושי -לנסר סטישין שנת 89 אוטמט ,הגה כוח ,נ.מרכזית ,וו גרריה ,מזגן ,ח. חשמל מנוע פגום ! למכירה לחלקים או לתיקון רשיון בתוקף . במצב טוב 0544460509 לא בשבת כפיר
הודעה אחרונה מאת ברקי, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שנת 92-93 מנוע 1600 ידני. רצוי ביותר שהוחלף לה מנוע. אפשר יצור איתי קשר בפרטי או ב 0525420341 אבי
הודעה אחרונה מאת אבי26, -
- 0 תגובות
- 680 צפיות
מחפש פונטו קבריולט. סורין 4587030 - 052 או בה"פ או במייל [email protected]
הודעה אחרונה מאת SLS, -
- 0 תגובות
- 814 צפיות
מחפש גולף גי טי איי שנת 88 עד 92 לפני שיפוץ במחיר נמוך . 054-5574242 עוזי
הודעה אחרונה מאת bozu, -
- 0 תגובות
- 933 צפיות
מי שמוכר באיזור המרכז מוזמן ליצור קשר [email protected] או בהודעה פרטית בברכה :דרור
הודעה אחרונה מאת dvd, -
- 0 תגובות
- 833 צפיות
שלום אני מחפש פיאט פונטו ג'י טי טורבו שנת 95,96 יד נמוכה ככל האפשר אבל כל הצעה תתקבל בברכה גם עם יד גבוהה תודה.
הודעה אחרונה מאת gttiyosi, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
ברשותי אלפא 146.. אני מחפש מגנז איכותי+חתך נמוך בלבד..(oz,bbs...) פתוח להצעות מתן
הודעה אחרונה מאת מתן נחום, -
- 0 תגובות
- 957 צפיות
אני מחפש ג'נטים לאוטו שלי אבל אני לא יכול להגזים בקניה עם יש לכם הצעות בבקשה תציעו
הודעה אחרונה מאת אלון ג, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כל מי שראה / שמע / מוכר סקודה פאביה אוטומטית אשמח אם יצור איתי קשר: [email protected] תודה
הודעה אחרונה מאת ziv32, -
Mini Cooper S
מאת nivz- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מעוניין לקנות מיני קופר S [email protected] או בה"פ
הודעה אחרונה מאת nivz,
-
מי מחובר 3 משתמשים רשומים, 1 אנונימיים, 367 אורחים (הצג רשימה מלאה)