Jump to content
בעקבות "מתקפת בוטים" הפורום הטכני נסגר לכתיבת אורחים. לכל שאלה, מוזמנים לפנות באמצעות ה"צור קשר" בתחתית העמוד
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נוכחתי לראות כי ניתן להצביע ולדרג שרשור רק פעם אחת ולדעתי יש בכך פגיעה באינטרסים של חברי ואורחי הפורום שקוראים את השרשורים, שכן שרשור הוא דבר דינמי וטיבו יכול להשתנות ככל שעובר הזמן.

 

האם לא אפקטיבי ונכון יותר לאפשר לחברים לשנות את דירוגם בטווח זמן מסוים (כגון אפשרות להצביע בנושא פעם בX שעות) על מנת להיטיב עם הקוראים?

 

בברכה,

 

מצמץ

×
×
  • תוכן חדש...