Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אמיר בר,

זהו בכלל לא ביזיון הוא משלם המון כסף על הרכב מכיסו הפרטי ולכן הרכב הזה הוא כן רכבו הפרטי והוא יכול לעשות איתו מה בזין שלו (במגבלת החוק וכל עוד הוא אינו מסכן אף אחד).

לעומת התנהגות כזאת עם רכבים כמו רכבי צבא/משטרה שהם רכבים שאינם שייכים לבעל הרכב והוא אינו נשלם עליהם היא בזויה.

מוזר שאתה ואני לא הינו עושים את זה לרכבים שלנו. מעניין למה...
  • תגובות 108
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פשוט דוחה, ומאוד אופייני לפלצן היי טק טיפוסי, גם השימוש הזה ברכב, וגם בהמת המשא שמטפסת על מסגרת הדלת כדי לנקות את השמשה.

"היי הג'יפ היי הצ'יפ"

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

מי ששוכר את האוטו משלם סכום גדול, אבל לא סתם - סכום זה משולם עקב הזכות לנסוע באוטו חדש מבלי להוציא מהבנק 150,000 ש"ח, ומיועד לתשלום ירידת הערך של הרכב, הדלק, והטיפולים והביטוח. הסכום לא מיועד לכיסוי נזקים שעשה הנהג כי ככה התחשק לו. נניח היה נשברים משולשים קדמיים. מי ישלם? הנהג? החברה שבה הוא עובד? חברת הליסינג? חברת הביטוח של הליסינג? ומה עם השתתפות עצמית? - בקיצור מישהו סופג את הנזק. אם החברה מרשה לעובדיה להתייחס כך לרכוש שהיא משלמת עבור השחתה חריגה שלו, בעיה שלה.

אגב, איזו חברה זו? TERA משהו ?

פורסם

ושוב אני אגיב, האיש משלם כל חודש על הזכות להשתמש ברכב כראות עיניו. טיפולים, תיקונים, טסט, ביטוח וכו' על חשבון החברה / הליסינג. (ונעזוב לרגע את עניין השחתת הרכב, זאת זכותו המלאה. התשלום החודשי מכסה את זה). ולחישוב הקטן שלנו:

רכב חדש עולה 120 אלף ש"ח. סביר להניח שהאיש משלם 3000 ש"ח לחודש, לשלוש שנים, שזה יוצא 108 אלף ש"ח. הרכב אחרי שלוש שנים נמכר בחצי ממחירו המקורי בערך, 60 אלף ש"ח. סה"כ חברת הליסינג מרוויחה 48 אלף ש"ח שמהם צריך להוריד דלק וביטוח וטסט (אחד) וטיפולים כמובן.

ואני מאמין שבמציאות הרווח שלהם לא יותר קטן.

אם היה אכפת להם ומפריע להם הם לא היו מוכנים לתת לו רכב.

זה שמאוחר יותר מרמים מישהו כדי למכור את האוטו זאת בעיה אחרת אבל לא קשורה לשרשור.

נניח שהוא יקנה אוטו, ב-120 אלף ש"ח. אחרי שלוש שנים וארבעה חודשים הוא יסיים לשלם עליו, ויישאר לו סכום של 60 אלף ש"ח אם הוא ימכור את האוטו. מהם צריך להוריד ביטוח טסט וטיפולים. אז יותר משתלם לו לקנות רכב מאשר לשלם עליו ליסינג. כמובן שהמעביד משלם את הליסינג בפועל, אז לעובד זה משתלם יותר. (יורד לו מהנטו מעט באופן יחסי).

הוא תמיד ינהג ברכב חדש, ולא יהיה אכפת לו בכלל מהאוטו. הוא ייסע תמיד עם רגל עד הסוף על הגז.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
וגם בהמת המשא שמטפסת על מסגרת הדלת כדי לנקות את השמשה.
:lol: :lol: :lol: לפחות היא שיחקה אותה עם הפרסות... סליחה, נעלי WWF

No worries 8)

פורסם

לא יודע איפה אתה חי, אבל מזדה 6 חדשה לא עולה 120 אלף שקל

כל אדם בעל רכב מוציא סכום כסף חודשי על הוצאות רכב שוטפות, לכן הסכום שבעל הרכב משלם (אגב יש מספיק הטבות ומספיק סידורים עם מקומות העבודה) הוא ממש קטן.

העובדה שבעלי רכבים מליסינג מתעללים ברכבים שלהם זו עובדה ידועה ומכוערת, כל אחד מאתנו מכיר (עכשיו או בעבר) איזה ילד שנוהג ברכב של ההורים (מליסינג)

וחושב שזה רכב שטח לכל דבר.. החברה משלמת.. מה אכפת לו..

אבל זו פעם ראשונה שאני רואה שבן אדם בוגר מתייחס ככה לרכב שלו, מילא ההזנחה של הרכב שמתבצעת

אבל במודע להתעלל ברכב כדוגמה הנ"ל?

גועל נפש..

מתחייב שאף אחד שפוי בדעתו לא היה מסיים יום בשטח עם מאזדה 6 שנראה ככה.

"Everybody loves house music, its a spirtual thing, a body thing, a soul thing"

פורסם

רשמת שזה עולה 150 אלף. 20% הנחה מביאים אותנו ל-120 (אחרי שהורידו ממנה פריטי בטיחות וגימור וכאלו).

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

אם אתה קונה רכב מליסינג זה 3% פחות לא 20% ולא נעליים ופשוט גועל נפש מה שקורה כאן עם המאזדה..

ד"א לא כל החברות שותקות והעובדים נקנסים על דברים כאלה

VW GOLF V5 2001

HU: Alpine 9873E COMP: Morel Hybrid Ovation 6.5

AMP: Crunch PZI 175.4 SUB: IDQ 10In

פורסם

נו מה ציפיתם...

אורנה, סילבי, אורית, ברוך...

ממש צ'וח-לנד!

חבל בכלל שמצאו את החוברת כדי לחלץ את הרכב הייתי רוצה שישארו שם..

פורסם

קיימת הוראה ספיציפית בחברות הליסינג כולל חברות פרטיות ,"אסור לנסוע בשלוליות".

עבודה:טיוטה 4*4 תחביב:הובי איילנד אדוונצר הדבר האמיתי:ספיטפייר mkIII

פורסם
נו מה ציפיתם...

אורנה, סילבי, אורית, ברוך...

ממש צ'וח-לנד!

חבל בכלל שמצאו את החוברת כדי לחלץ את הרכב הייתי רוצה שישארו שם..

שילבי....אווו

:lol:

ד"א שורוק יש לי את החולצה עם הכתובת בחתימה שלך :-D.

פורסם
סה"כ חברת הליסינג מרוויחה 48 אלף ש"ח שמהם צריך להוריד דלק וביטוח וטסט (אחד) וטיפולים כמובן.
דלק לשלוש שנים - בערך 30,000 ש"ח

ביטוחים לשלוש שנים - בערך 18,000 ש"ח

טיפולים (מתוכננים) וטסט - עוד 4000 ש"ח.

עלות גיוס הכסף (הלוואה) שלקחה חברת הליסינג כדי לקנות רכב ב 120,000 ש"ח- בערך 10,000 ש"ח

אתה כבר ברווח של מינוס 14,000 לפי החישוב שלך.

תיקון לחישוב: כמו שכתבת הם קונים ב 120,000 מאזדה 6 שעולה לאזרח 150,000 ולכן שוויה אחרי שלוש שנים (כולל הורדת 3% על ליסינג במחירון) זה בערך 89,000 ולא 60,000 ש"ח. ועכשיו החברה ברווח של פלוס 15,000.

בכל זאת אני בדעה שמישהו משלם נזקים לרכב: (וייתכן שהבוץ לא גרם לנזק מיידי שדרש הכנסת האוטו לתיקון) - או העובד עצמו, או החברה שמעסיקה אותו, אבל בוודאי שחברת הליסינג לא תתקן על חשבונה כל נזק שהוא ללא הגבלות.

פורסם

אבל דלק החברה משלמת ולא חברת הליסינג,לא יודע בקשר למי מממן טיפולים ותיקונים. ביטוח נראה לי שגם החברה משלמת, ברגע שרוצים לעשות נהג צעיר על רכב ליסינג משלמים תוספת של 600 שקל אם אני זוכר נכון.

עד מתי ספטמבר 08.:(

• תוכן חדש...