Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שבוע הלך לי התוף,

חלופי 800 שקל.

משאבת שמן גיר-450 שקל

האם המחיר נורמאלי למוסך לא מורשה?

תודה רבה לעונים.

פורסם

אתה מתכוון למשאבת בלמים מרכזית? משאבת אופן? של קליפר? או של תוף (גלגלים אחוריים)?

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

בעיקרון כן, טורק.

עכשיו נוספה למשווה של המחירים גם המעצרת.

בעיקרון אחרי הרבה קומבינות ושיכנועים, 600 שקל.

הרבה מעט?

פורסם

המחיר למצערת כולל מנוע צעדים וכל מה שמסיביבה 600 ש"ח זה אחלה מחיר!.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

ספי זה בלי עבודה, העבודה כללה עוד כ 200 שקל, אנ שאלתי רק על מחיר חלפים המשומשים בלבד.

את הטיפול הייתי צריך מכיוון שבאמצע נסיעה האוטו כאיל העביר ל ניטורל בכל ההילוכים, כלומר התוף הלך, לאחר שהוצאנו אותו פשוט נחרדנו, חלקים ממנו פשוט היו שבורים לשתייים, לא יודע לי כיצד הרכב הגיע למצב כזה.

המשאבת שמן הייתה במצב גרוע מאוד החלטנו להחליף אותה על מנת שלא יגרם נזק לגיר.

משאבה כמוש אמרתי 450 שקל במקום 3000+ על הגיר, החלטתי לא להסתכן.

גם כן החלפנו שמן גיר מכיוון שליכלוך רב חדר לשמן, את השמן והפילטר שמן החליפו לי ללא תשלום, פשוט הבעל מוסך ואני ביחסים טובים מאוד, רק רציתי לבדוק שהוא לא ניפח אותי במחיר ( חברים חברים אבל בכל זאת רציתי לדעת).

בכל מקרה ספי דעתך המיקצועית מחיר החלפים יקר או נורמאלי או זול?

• תוכן חדש...