Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלטרנטור הלך?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדלקתי את האוטו היום בבוקר והוא פשוט מת....לא נדלק....חלונות לא נפתחים שם דבר שקשור לחשמל לא מגיב....התנעתי עם כבלים והאוטו נדלק....לאחר כמה דקות הדלקתי אורות והאוטו פשוט נכבה לי באמצע הנסיעה!!....עכשיו האוטו מתחת לבית ....נדלק רק עם כבלים...מה זה יכול להיות?

קניתי מצבר חדש לפני כחודש!

סוזוקי באלנו 97 1.6 אוטו'

פורסם

זה שהאוטו נכבה באמצע נסיעה, האם הוא כבה כאשר עצרת למשל ברמזור,או ממש באמצע נסיעה עם דוושת גז לחוצה?

אם כבה ממש באמצע נסיעה עם דוושה לחוצה, נשמע כמו בעיית אלטרנטור.

בכל מקרה טרם החלפת אלטרנטור יש לבצע בדיקה מקיפה (שאורכת לא יותר מ 5 דקות למבין עניין) ובה לבדוק מצב האלקטרוליט במצבר (אם הוא על 0 אז זה מורה על תקלה בגניבת זרם מהמצבר מה שנקרא זליגה או לחילופין חוסר טעינה.)

אם המצבר מראה במד האלקטרוליט בסביבות 50 אחוז אז סביר שאין בעיה בטעינה.

צריך פשוט לבדוק.

בכל מקרה אם יש בעיות והמצבר מעל 3 שנים , רצוי להחליף גם אותו, מעבר לפתרון התקלה שיש לאתרה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

יתכן שאין טעינת אלטרנטור אך ראשית בדוק שנעלי כבל המצבר נקיים ומחוזקים היטב. יתכן גם שהמצבר עצמו פגום למרות שהנו חדש ואז הוא יוחלף במסגרת האחריות עליו (איזה מצבר?).

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

האוטו נכבה ממש באמצע הנסיעה...התנעתי עם כבלים נסעתי 2 דקות, הדלקתי אורות ופשוט האוטו נכבה באמצע הנסיעה שאני לוחץ על הדוושה....המצבר נקנה לפני חודש בדיוק...

כמה יכול לעלות אלטרנטור חדש?

פורסם

תבדוק את מתח המצבר כאשר המנוע מכובה וכאשר המנוע עובד.

כשהמנוע עובד עם האלטרנטור טוען ותקין המתח צריך להיות לפחות 14V.

פורסם
איך אני בודק אם מתח המצבר?

מחבר מד מתח דיגיטלי ישירות למצבר (אפשרי גם מד מתח אנלוגי) לפלוס ולמינוס ורואה מה הקריאה.

• תוכן חדש...