Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגלישתי ברשת בטעות פגשתי באתר הזה :********XXXXXX********

שעוסק בטכנולוגיות חדשות לרכב בלה בלה..מישהו מכיר,

עבודה בעיניים או משהו הגיוני?

תודה.

פורסם

האתר נראה די עלוב ועם טעיות כתיב

אם המוצר הזה באמת היה כל כך טוב היו משקיעים לא רק באתר אלה גם בפרסומות בערוצים בטלויזיה

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

מה זה הדבר ה"חאפרי" הזה?!?!?!!?!?!?

כמה טעויות!?!?!!:?

*******חאפר חאפר , אבל נתת כל דרך אפשרית להגיע אל היבואן**********

תהנו...מי ינסה ראשון?

פורסם
אם המוצר הזה באמת היה כל כך טוב היו משקיעים לא רק באתר אלה גם בפרסומות בערוצים בטלויזיה
תתפלא, אבל הם השקיעו בעוד ערוצי פרסום.

יום אחד נפתח שרשור הזוי בפורום הטכני שלנו ובו כמה משתמשים חדשים דנדשים ניהלו ביניהם דיון על כמה שהחומר הזה מופלא, ואיך הוא הציל להם מנועים מאוברול ושיפר את חיי המין שלהם ללא הכר (או משהו כזה). בהמשך, נכנס נציג החברה לשרשור והוסיף הסברים על המוצר.

כמובן שהשרשור הועף לעזעזל ואותם "משתמשים" החליטו ככל הנראה לא להמשיך להיות חברים פעילים בפורום...

אותי אישית ההתנהלות הזו שכנעה לא להתקרב למוצר הזה.

פורסם

מצאתי אותו בטעות אצל ידידה בפרטים, מסתבר שהיא המשווקת בארץ.

אכן חברה רוסית,שלטענתה חומר שמאוד עוזר, מי שמאוד התעניין בו וכרגע רוכש את החומר וביצע בו ניסוים זה משרד התאבורה(איך רושמים את זה?) התוצאות אכן טובות.

היא אומרת שבקרוב היא תביא את החומר לתיבות הילוכים,ידני ואוטומטיות..עד כמה זה באמת עושה את שלו לא יודע.

זה הזכיר לי חברה שהיתה בארוע של PSI וגם בארוע למען ספורט מוטורי 2 במסלולים.

היה להם את הקרטינג הלבן, כזכור לי לנהג קוראים נתן.

אז הם מכרו איזשהים תוספים למנוע ואמרו שבעצם מה שהם עושים זה מצפים את המנוע בשיכבה דקיקה של סיליקון שמפחיתה את שחיכת החלקים..

קשה לאמין סה"כ איזשהו נוזל..עד כמה זה הגינוי?

פורסם
אכן חברה רוסית,שלטענתה חומר שמאוד עוזר, מי שמאוד התעניין בו וכרגע רוכש את החומר וביצע בו ניסוים זה משרד התאבורה(איך רושמים את זה?) התוצאות אכן טובות.

השרשור הזה מזכיר לי יותר ויותר את ג. יפית . עוד מעט יקפוץ לנו מהמסך "כדאי !!!".

בהתחלה מצאת את האתר תוך שיטוט ברשת , אחר כך אצל ידידה.

ובמקרה שניכם מאשקלון. וגם החבר CHEVAIR.

How convenient...:?

בקיצור - את הפרסומות הרדודות הללו אתם יכולים לנסות במקום אחר. לא כאן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...