Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ניתקל מלא במושגים במנועים כמו "מנוע אטמוספרי"- מישהו יכול להסביר למה הכוונה,

איזה עוד סוגי מנועים יש, ומה שונה בו משאר סוגי המנועים?

תודה,

דימה

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם
אני ניתקל מלא במושגים במנועים כמו "מנוע אטמוספרי"- מישהו יכול להסביר למה הכוונה,

איזה עוד סוגי מנועים יש, ומה שונה בו משאר סוגי המנועים?

תודה,

דימה

כשמו כן הוא, מנוע שהתערובת שנינקת לתוכו היא בלחץ אטמוספרי (14.7PSI בגובה פני הים).

ד"א ישנן דרכים אחרות ליצור לחץ גבוה מאטמוספרי ביניקה, בין אם מדובר באיזושהי צורת סעפת מיוחדת(למבורגיני עושים שימוש במשהו כזה,חבל שאיבדתי את הכתבה מ-Pop-Sci שהייתה לי על זה),מערכות Ram Air והיה עוד משהו ששכחתי.

די... מספיק. נגמרה התקופה הזאת.

פורסם
תמיד חשבתי שהRAM-AIR זה סתם כניסת אויר גדולה לפילטר.

מישהו יכול להסביר בקצרה איך זה עובד?

הראם אייר יושב בחזית הרכב\אופנוע, כאשר הכלי רכב נוסע מעל מהירות מסויימת הרוח יוצרת לחץ שהראם אייר מנצל בשביל לדחוס אויר בכוח למצערת

pug_sport_fitted_1.jpg

כן כן, לא לא.

פורסם

Ram Air היא מערכת יניקה שגודשת בצורה פרימיטיבית ביותר.

המערכת משתמשת בכונס הממוקם בנקודה מסויימת שעם המהירות יונקת אוויר בלחץ יותר גבוה. או במילים אחרות - משתמשת באווירודינמיקה של הרכב בשביל לייצר לחץ יותר גבוה ביניקה.

פורסם
אסור לשכוח עוד סוג מנוע!!!

:lol: :lol: GTI - Gasoline Turbo Injection :lol: :lol:

טעות. ה GTI הראשונות, היינו הגולף סימן 1,2 ו 3 וכן ה 205GTI, היו נטולות מגדש. המקור ל GT הוא מכוניות ה GRAND TURISMO. ה I, היא אכן INJECTION.
פורסם
הראם אייר יושב בחזית הרכב\אופנוע, כאשר הכלי רכב נוסע מעל מהירות מסויימת הרוח יוצרת לחץ שהראם אייר מנצל בשביל לדחוס אויר בכוח למצערת

pug_sport_fitted_1.jpg

התקנתי התקן קטן במערכת היניקה אשר פועל כבר בסיבובים הראשונים. יעיל על כל סוגי הרכב בייחוד דיזל

נוסע רגוע, חסכוני וגם בטוח:wave2:

פורסם
טעות. ה GTI הראשונות, היינו הגולף סימן 1,2 ו 3 וכן ה 205GTI, היו נטולות מגדש. המקור ל GT הוא מכוניות ה GRAND TURISMO. ה I, היא אכן INJECTION.

לא יודע מה איתך, אבל לי הספיקו רביעיית הסמיילים בשביל להבין שהוא צוחק...:turn-l:

די... מספיק. נגמרה התקופה הזאת.

• תוכן חדש...