Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 141
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה שרז לוי רשם פה בין התגובות הראשונות, לגבי חסימת תחנות דלק, אני רשמתי לפני כמה ימים ב: "רכב כללי" > עמוד 2, "הדלק עולה...שוב..." > עמוד 2, שם תמצאו את הנוסחה המדויקת איך גורמים לירידת מחירי הדלק בדרסטיות !!! אין מקום לכשלונות וטעויות !!!

אני בפנים, כבר תדלקתי היום פול !!! בואו נתחיל ממוצ"ש ונמשיך ליום ראשון ולתוך כל השבוע !!!

זה קל, פשוט וכל אחד יכול לתרום ולהועיל לזה !!! ואם נהיה רבים, אפשר גם לפרסם את זה בציבור ולא רק פה !!! תקראו על השיטה לפי הכיוון לעיל...

אנחנו הרוב !!! הרוב תמיד מנצח !!!

פורסם

חברים,כמו שהדלק בארץ היתייקר,הוא התייקר בכל העולם.

נקבע מחיר עולמי לחבית נפט,וברגע שמחיר החבית עולה,הדלק מיתייקר.

לא הממשלה אשמה בזה ולא חברות הדלק,ובטח לא התחנות.

סה"כ אתם מכריזים מלחמה על החולייה הכמעט אחרונה בשרשרת.

ברגע שמחיר החבית יירד,גם מחירי הדלקים ירדו.פשוט מאד.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

לדעתי, אולי זה פנטזיה,

אבל צריך להוריד לגמרי את המס על ליטר דלק, אז המדינה לא תרוויח בממחיר הדלק

אך תרוויח ממקום אחר, היא עושה מספיק

נכון שהרבה מאוד מליונים מגיע ממסי תחנות הדלק, אבל די אי אפשר.

פורסם
חברים,כמו שהדלק בארץ היתייקר,הוא התייקר בכל העולם.

נקבע מחיר עולמי לחבית נפט,וברגע שמחיר החבית עולה,הדלק מיתייקר.

לא הממשלה אשמה בזה ולא חברות הדלק,ובטח לא התחנות.

סה"כ אתם מכריזים מלחמה על החולייה הכמעט אחרונה בשרשרת.

ברגע שמחיר החבית יירד,גם מחירי הדלקים ירדו.פשוט מאד.

חן אני דווקא שמעתי שהמחיר לחבית דווקא ירד היום.

אבל זה לא משנה כלום במילא קיים כאן חוסר התחשבות מטורף מצד המדינה , למרות שאני צעיר (כולה בן 22) נמאס לי לשלם על שטויות . אתה הרי יודע כמה כסף מבזבזים על שטויות פה...בישראל (לא צריך להרחיב).

יוגב

פורסם
לירן,

נראה לך באמת שזה מעניין מישהו שאי אפשר יותר?

באמת

תהיה ריאלי...

לחברי הכנסת ברור שלא, כל אחד שם נוסע על וולוו הרי,

תגידו מה אפשר לעשות, ונשתדל לעשות משהו..

אבל למה להוריד את המורל ולהגיד אין לכם סיכוי, כי אם נמשיך להגיד את זה, ברור שמחירי הדלק יעלו וימשיכו לעלות בלי הפסקה.

נכון, לא יודעים אם זה באמת יעזור כל ההפגנות שיעשו(אם יעשו), אבל איך אומרים, שווה לנסות.

פורסם

לכל המבאסים שאומר שהממשלה לא יכולה לעשות כלום כי זה עלייה בכל העולם...אז שוב אני אומר...אפשר ואפשר לעשות המון!!!! עצם זה ששומעים את זעקתנו זה כבר אומר משהו .. זה אומר שאנחנו לא נשקוט יותר!!!

והממשלה יכולה להשאיר את מחירי הדלק כמו שהם או אולי לפחות לגרום לכך שהם לא יעלו במליון אגורות ביום (אני מגזים כמובן...) ע"י הורדת המיסים על הדלקים וע"י מיסוי מופחת לתחנות הדלק (כמו כשפותחים עסק בפריפריות אז יש הנחות) אז פשוט להוזיל מרכיבים שיכולים להוזיל לצרכן את הדלק.. אפשר לעשות המון דברים רק צריכים להיות יצירתיים ולא לשבת בבית ולהגיד ....סאומווווו אין מהלעשות אז נוריד עוד 400 שקל בחודש על דלק.. בקטנה...

אני את המאבק מתחיל כבר היום ולא נוסע עד שבת הבאה באוטו...ומצידי לצאת ב4 בבוקר לעבודה בשביל לנסוע בתחבורה ציבורית..(יש גם חיילות ממש יפות שנוסעות בבקרים..אז מה איכפת לי לפחות יהיה מה שיעיר אותי בבוקר :D) לפחות אני יודע שאני אולי אחד מתוך 3-4 מליון אבל עושה משהו בנידון...

מציע לכם להצטרף אלי... רק ככה נוכל לשנות משהו פה.

פורסם

עכשיו שמעתי בחדשות שאפילו באינדונזיה מפגינים על מחירי הדלקים.

אנחנו עם של דפוקים, דופקים אותנו בתחת ואנחנו רוצים עוד.

בכל אופן, אני בפנים ! אבל אני אומר, בוא נשבית את הכניסה והיציאה לכנסת ! נעמיד מאות מכוניות !.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
לכל המבאסים שאומר שהממשלה לא יכולה לעשות כלום כי זה עלייה בכל העולם...אז שוב אני אומר...אפשר ואפשר לעשות המון!!!! עצם זה ששומעים את זעקתנו זה כבר אומר משהו .. זה אומר שאנחנו לא נשקוט יותר!!!

והממשלה יכולה להשאיר את מחירי הדלק כמו שהם או אולי לפחות לגרום לכך שהם לא יעלו במליון אגורות ביום (אני מגזים כמובן...) ע"י הורדת המיסים על הדלקים וע"י מיסוי מופחת לתחנות הדלק (כמו כשפותחים עסק בפריפריות אז יש הנחות) אז פשוט להוזיל מרכיבים שיכולים להוזיל לצרכן את הדלק.. אפשר לעשות המון דברים רק צריכים להיות יצירתיים ולא לשבת בבית ולהגיד ....סאומווווו אין מהלעשות אז נוריד עוד 400 שקל בחודש על דלק.. בקטנה...

אני את המאבק מתחיל כבר היום ולא נוסע עד שבת הבאה באוטו...ומצידי לצאת ב4 בבוקר לעבודה בשביל לנסוע בתחבורה ציבורית..(יש גם חיילות ממש יפות שנוסעות בבקרים..אז מה איכפת לי לפחות יהיה מה שיעיר אותי בבוקר :D) לפחות אני יודע שאני אולי אחד מתוך 3-4 מליון אבל עושה משהו בנידון...

מציע לכם להצטרף אלי... רק ככה נוכל לשנות משהו פה.

מצדיע לך :mm_yeah:

הלוואי שכולם יעשו את זה,

לי לא אכפת גם להתחיל בזה.. אבל כמות מעטה לא תספיק.

ואחרים יגידו שהם יעשו את העבודה בשבילנו, וככה, אתם יודעים, זה בחיים לא יילך, אתם בטוח יודעים את זה.

פורסם

רישמו בחתימותיכם את ההצהרה הנ"ל...ונקווה שנצליח לסחוף כמה שיותר !!!

זיכרו כל אדם שמצטרף חשוב!!! לא לזלזל בכוונות כי המטרה היא החשובה מכל!!!

פורסם

רק לי נראה שמדובר בדיבורים כמו חול ואין מה לאכול? :roll:

זה כמו החרם הסלולרי, מחאה לא מתרגנת מהודעה בפורום צריך קצת יותר מכמה הצהרות של כל מיני אנשים בסגנון יאללה בוא נדפוק אותם וכ"ו.

פליקס

ROOONEEYY

• תוכן חדש...