Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בקשר לדוושות ממש מוזר .. לא מזמן עברתי טסט עם דוושות אלומיניום.
תשמע...יש לי פילטר אוויר פתוח והבוחן אמר שזה חוקי וגם בטסט אמרו שזה חוקי. עובדה שיש אנשים שהורידו להם את המכוניות ביגלל פילטר פתוח! כל אחד עושה מה שבא לו! אין לאף אחד זכות להוריד אותי אפילו על בודי קיט כי זה לא שינוי מבנה! שינוי מבנה זה שינוי בשילדה של הרכב. לקחת סדאן ולעשות ממנה טנדר זה שינוי מבנה! נימעס!

כמו שאמרתי...אם רק היה לי כסף לעורכי דין הייתי הולך אם זה עד הסוף. אבל אין לי...

תגיד...המאזדה בחתימה היא שלך?

ועוד משהו להראות עד כמה המדינה הזאת מפגרת. וילונות לאוטו זה דבר חוקי. כידוע דרך וילון לא רואים כלום! וחלונות כהים שרואים דרכם זה לא חוקי....

דרך אגב בזמן האחרון אני רואה הרבה רכבים פרטים של שוטרים (עם מספר אדום אבל פרטים-צמודים) עם חלונות מושחרים מאחורה עם ניילון של אוטו דיפו. להם מותר הכל אה...:x

פעם הבאה אני אצלם ואשלח תלונה על אוטו שוטר.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מותר למכור דברים,אסור להשתמש בהם.

ככה שאתה יכול לקנות נאון,מבדקות להשחרת חלון וקיט ניטרוס..אבל אסור לך להרכיב אותם ברכב.

כמו שאפשר לקנות סכין אבל אסור לך לדקור איתה מישהו.:roll:

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם
בקשר לדוושות ממש מוזר .. לא מזמן עברתי טסט עם דוושות אלומיניום.

יכול להיות שהם פשוט לא ראו אותם כי לא יצאת מהרכב?

ובקשר לווילונות - זה חוקי כי זה לא מפריע להתנפצות התקינה של החלון בעת תאונה, ומדבקות כן מפריעות. עשה חיפוש ותראה בדיוק למה.

...Carpe Diem

פורסם
תשמע...יש לי פילטר אוויר פתוח והבוחן אמר שזה חוקי וגם בטסט אמרו שזה חוקי. עובדה שיש אנשים שהורידו להם את המכוניות ביגלל פילטר פתוח! כל אחד עושה מה שבא לו! אין לאף אחד זכות להוריד אותי אפילו על בודי קיט כי זה לא שינוי מבנה! שינוי מבנה זה שינוי בשילדה של הרכב. לקחת סדאן ולעשות ממנה טנדר זה שינוי מבנה! נימעס!

ועוד משהו להראות עד כמה המדינה הזאת מפגרת. וילונות לאוטו זה דבר חוקי. (ממש, אבל ממש לא חוקי. מאיפה הבאת את זה? פשוט מרבית הנוגעים בדבר מעלימים עין אבל בפרוש לא חוקי!!!) כידוע דרך וילון לא רואים כלום! וחלונות כהים שרואים דרכם זה לא חוקי....

דרך אגב בזמן האחרון אני רואה הרבה רכבים פרטים של שוטרים (עם מספר אדום אבל פרטים-צמודים) עם חלונות מושחרים מאחורה עם ניילון של אוטו דיפו. להם מותר הכל אה...:x

פעם הבאה אני אצלם ואשלח תלונה על אוטו שוטר.

אדון מאדה אורז מתוצרת ב.מ.וו,

זאת הפרשנות שלך אבל זאת לא הפרשנות הנכונה של החוק.

הרכב צריך להיות בדיוק כמו שיצא מהיצרן. הדבר היחיד שמותר לשנות בו הם חלקי חילוף חליפיים, מאושרים. חוץ מהם הכל חייב להיות מקורי.

אם לך יהיה בודי קיט לא מקורי ותוך כדי נסיעה יעוף לך איזה כנפון או ספוילר, חברת הביטוח תתנער ממך ומדינת ישראל תנקנק אותך. מה לעשות , זה החוק (עד שישונה).

דרך אגב, לא ידוע לי על בעיה עם השחרת (או צביעת) חלונות אחוריים צדדיים.

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ווילונות חוקי - נקודה.

השחרת חלונות אחוריים - אם אתה מתכוון לאלו של הנוסעים (לא יודע מה לגבי המשולשים), אסור ולא חוקי - נקודה.

חפש הודעות של עמית (KOMPY) בנושא ותראה.

תוספת:

חיפשתי בשבילך ומצאתי, מפי עמית:

לא חוקי בוודאות.

תקנה 356(ד)

לא ירשם רכב ולא יחודש רשיונו של רכב שהשמשות המותקנות בו, כולן או מקצתן צופו בחומר ציפוי, בין בהתזה, בין בהדבקה ובין בכל דרך אחרת.

זיהוי ההשחרה זה כבר עיניין אחר.

עמית

ועוד אחד:

תשובות:

(1)חלונות כהים אשר יוצרו כך בתהליך יצורן מותרים לכל דין ועיניין.

אי לכך מותר להרכיבן וזו האפשרות היחידה ע"פ התקנות להכהיית חלונות ברכב שאין בו.

(2)טבילה או הכהייה בלייזר אינם חוקיים כלל ועיקר, גם אם מציגים לכם אישור ממשרד התחבורה על חוקיות הנושא, האישור הזה אינו בתוקף.

בתחילת דרכן של מפעלים אלו הם קבלו אישור זמני, אך בחלוף מס' חודשים בוטלו האישורים.

(3)מעבר טסט - לא כל הבוחנים מקפידים על כל התקנות וחלונות מוכהים זו אחת המכות שבוחנים לא אוהבים להתעסק איתן.

עמית

...Carpe Diem

פורסם

לא זכור לי שמוכרים בכלל אביזרים מהסוג הזה (סכינים, אולרים) בדיוטי פרי.

מוכרים גם מוכרים. אני קניתי ולא נתנו לי לעלות למטוס. והייתי צריך לתת להם ת'כתובת שלי הוכל בשביל שישלחו לי בדואר אבל לא קיבלתי אף פעם...

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם
אדון מאדה אורז מתוצרת ב.מ.וו,

זאת הפרשנות שלך אבל זאת לא הפרשנות הנכונה של החוק.

הרכב צריך להיות בדיוק כמו שיצא מהיצרן. הדבר היחיד שמותר לשנות בו הם חלקי חילוף חליפיים, מאושרים. חוץ מהם הכל חייב להיות מקורי.

אם לך יהיה בודי קיט לא מקורי ותוך כדי נסיעה יעוף לך איזה כנפון או ספוילר, חברת הביטוח תתנער ממך ומדינת ישראל תנקנק אותך. מה לעשות , זה החוק (עד שישונה).

דרך אגב, לא ידוע לי על בעיה עם השחרת (או צביעת) חלונות אחוריים צדדיים.

יניב

וזאת הפרשנות שלך! אדון באגירה...:evil: אחרי שתלמד קצת אנגלית ותבין שrice זה לא רק אורז תגיב לי...

אני בטוח שכשנתכבו החוקים האלה לפני 100 שנה אף אחד לא התכוון שאסור להחליף פלסטיקים באוטו (פגושים,חציות). אין ההבדל בין אוטו שמגיע עם חציות (הונדה סיוויק החדשה, אימפרזה טורבו, סוזוקי wagon r ועוד 1000 דגמים) לבין זה שאני שם כאלה על האיביזה שלי! אז תפסיק לפלוט שטויות כמו שיתחילו לעוף לי חציות מהאוטו בנסיעה וכדומה.

עכשיו אולי תגיד לי גם שבאימפרזה טורבו ספויילר זה חוקי כי הוא מהיצרן והוא מסתיר את השדה ראיה ואותו ספויילר בדיוק שבדיוק באותה הצורה מסתיר את שדה הראיה על הונדה הוא לא חוקי. תעשה לי טובה...כל שוטר שמוריד על שטות כזאת רכבים פשוט רוצה לדפוק אותך! נקודה. יש סיבה לזה שבכל העולם על בודי קיט לא יגידו לך כלום אפילו לא בצחוק. (רוסיה וארצות הברית היא דוגמא פשוטה...).

בישראל חושבים שהם המציאו את הגלגל וחושבים שכל תוספת זה סכנה לציבור בלה בלה בלה....

עובדה שלא כל הבוחנים מורידים מכוניות מהכביש על הדברים האלה! ועובדה שלא בכל מכון טסטים אתה ניכשל אם יש לך בודי קיט. תתוכח אבל זה עובדה. אף אחד לא יודע במפורש את החוק וכל אחד מפרש אותו כמו שבא לו. הפרשנות שלי היא הנכונה ותתווכח כמה שבא לך...

והעובדה היא שגם אתה לא יודע את החוק....אנ מכיר 3 אנשים שונים שאמרו להם בטסט להוריד את הציפוי מהחלונות המושחרים האחוריים!!! שלהם. ווילונות זה חוקי 100 אחוז. לא מאמין אז תשאל כל בוחן רכב/טסטר. אין לי כח להתווכח איתך כי אתה חושב שאתה יודע הכל אז קדימה תמשיך לבד!

פורסם

האמת שאין מילה באנגלית RICER חוץ ממכשיר שמיועד למשהו של אוכל, ו-RICE שזה אורז.

RACE, זה מרוץ, והביטוי להביא רייס, לדפוק רייס וכו', זה סתם משהו בעברית.

חוץ מזה אתה צודק בקטע של ווילונות וציפוי שחור...

...Carpe Diem

פורסם

מותר לי לקנות אקווריום לדג זהב עומד + פתח ניקוז/מילוי...

אסור לי לעשן בו סמים..

3914.jpg

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
וזאת הפרשנות שלך! אדון באגירה...:evil: אחרי שתלמד קצת אנגלית ותבין שrice זה לא רק אורז תגיב לי...

על פי מילון אוקספורד המלא, למילה RICE יש רק פרשנות אחת בלבד!!! אורז!!!

RICER זה מאדה אורז ו B.M.W RICER זה מאדה אורז מתוצרת ב.מ.וו\ אולי איפה שאתה למדת את האנגלית הקלוקלת שלך יש פרשנות שמילון אוקספורד עוד לא שמע עליה!

אני בטוח שכשנתכבו החוקים האלה לפני 100 שנה

(זה לא משנה מתי הם נכתבו, זה משנה אם הם עדיין בתוקף או לא, והם כן!) אף אחד לא התכוון שאסור להחליף פלסטיקים באוטו (פגושים,חציות). אין ההבדל בין אוטו שמגיע עם חציות (הונדה סיוויק החדשה, אימפרזה טורבו, סוזוקי wagon r ועוד 1000 דגמים) לבין זה שאני שם כאלה על האיביזה שלי! אז תפסיק לפלוט שטויות כמו שיתחילו לעוף לי חציות מהאוטו בנסיעה וכדומה.

אל תגיד לי לפלוט שטויות כי מי שמתלהם פה בינתיים ולא מבייש את ביבי בדמגוגיות שלו, זה אתה!

זה לא משנה מבחינתי ומבחינתך, אבל זה משנה למחוקק, לחברת הביטוח ולאחריות שלך במקרה נזק!

עכשיו אולי תגיד לי גם שבאימפרזה טורבו ספויילר זה חוקי כי הוא מהיצרן והוא מסתיר את השדה ראיה ואותו ספויילר בדיוק שבדיוק באותה הצורה מסתיר את שדה הראיה על הונדה הוא לא חוקי.

הנה, אתה יודע את התשובה לבד, אז למה להתחסד?

תעשה לי טובה...כל שוטר שמוריד על שטות כזאת רכבים פשוט רוצה לדפוק אותך! נקודה. יש סיבה לזה שבכל העולם על בודי קיט לא יגידו לך כלום אפילו לא בצחוק. (רוסיה וארצות הברית היא דוגמא פשוטה...).

בישראל חושבים שהם המציאו את הגלגל וחושבים שכל תוספת זה סכנה לציבור בלה בלה בלה....

עובדה שלא כל הבוחנים מורידים מכוניות מהכביש על הדברים האלה! ועובדה שלא בכל מכון טסטים אתה ניכשל אם יש לך בודי קיט. תתוכח אבל זה עובדה. אף אחד לא יודע במפורש את החוק וכל אחד מפרש אותו כמו שבא לו. הפרשנות שלי היא הנכונה ותתווכח כמה שבא לך...

הפרשנות שלך נכונה, אבל לא חוקית אז צפה לשאת בעונשים (כמו קנסות והורדות)

והעובדה היא שגם אתה לא יודע את החוק....אנ מכיר 3 אנשים שונים שאמרו להם בטסט להוריד את הציפוי מהחלונות המושחרים האחוריים!!! שלהם. ווילונות זה חוקי 100 אחוז. לא מאמין אז תשאל כל בוחן רכב/טסטר. אין לי כח להתווכח איתך כי אתה חושב שאתה יודע הכל אז קדימה תמשיך לבד!

זה בכלל לא משנה אם אני צודק, או אתה, אין פה צודק או נכון, יש חוקי או לא.

אתה מוזמן מצידי לנסוע עם חלון קידמי צבוע בצבע הרכב.

כשיורידו אותך מהכביש מה תגיד? ברוסיה הרשו לי לנסוע ככה? בחייך!

לא חוקי וזהוא, נקודה.

אתה רוצה לנסוע עם שלל ספוילרים? תפדל, כשיורידו אותך מהכביש תבוא בטענות רק לעצמך!

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לגבי הבאנג - תתפלא, אבל לאחרונה התחילו לאסור את מכירתו בפיצוציות, בעקרון זה לא חוקי רק אף פעם לא אכפו את זה.

לבגירה - בלי לחץ, לא חייבים ללכת בצעקות :)

אפשר בדרכי נועם...

...Carpe Diem

פורסם

כבר הורידו אותי מהכביש והורדתי הכל וישר אחרי הטסט החזרתי הכל. זה כאב ראש לא קטן אבל זה מה שרוב האנשים עושים. לפחות מי שבאמת אוהב את השיפורים. לא לכולם יש כסף לs2000 (חלום שהייתי משאיר מקורי בלי להוסיף כלום) ולכן אני עושה מהרכב שלי משהו שאני אוהב לינסוע בו. ובסוף הם יכנעו כי כמות הרכבים המשופרים גודלת מיום ליום עם פתיחת סדנאות חדשות והם יקלטו שאין להם ברירה ויפסיקו להתריד! כמו שפעם פנסים שקופים לא עברו טסט והיום איזה מכון טסטים מכשיל על פנסים שקופים?

נכון כרגע אנחנו נמשיך לסבול ולפחד לינסוע בכבישים אבל הסיוט יגמר מתי שהוא.

ובקשר לricer....כנס לפורום הזה:

www.hondahookup.com

ולכל פורום של מוסטנג או ביכלל כל פורום שהסיומת שלו זה com ותשאל בפורום מזה rice או ricer והם יסבירו לך כבר....

וזה בטח אתר על איך להכין אורז...

http://www.anti-rice.com/

כשהוא יחזור תבקר בו

פורסם

תראה, העניין שהם לא נותנים אישור להתקנת כל הדבריםה אלה זה בעיקר מהסיבה שיש הרבה תאונות שמעורבים בהן צעירים, והם חושבים אוטו מנופח צעיר עם פוזה ומהירות זה מתכון קטלני.

צריך שיבינו שהכבישים ובכלל כל המערכת של התעבורה פה דפוקה מהיסוד.

פורסם

עכשיו הבנתי למה כוונתך, זה סלנג אמריקאי למכוניות ערסיות טיפוסיות, כאלה שמישהו הדביק להם ספוילר ו-VTEC מאחורה וחושב שיש לו מכונית "ספורט"...

הנה הסבר טוב:

http://en.wikipedia.org/wiki/Rice_car

אגב, זה משמש בדרך כלל לדרך השלילה, כלומר להגיד על האוטו שלך שהוא מקושקש סתם, ולא שהוא באמת משופר.

תוספת:

וואו, עכשיו שאני קורא את מה שקישרתי אליו עד הסוף יש כאן פירוט מלא של כל אופציה אפשרית לעשות לך רכב "מגניב" כמו של ערסים, לא יאומן. מדריך לזיהוי פשוט... :D

...Carpe Diem

פורסם
עכשיו הבנתי למה כוונתך, זה סלנג אמריקאי למכוניות ערסיות טיפוסיות, כאלה שמישהו הדביק להם ספוילר ו-VTEC מאחורה וחושב שיש לו מכונית "ספורט"...

הנה הסבר טוב:

http://en.wikipedia.org/wiki/Rice_car

אגב, זה משמש בדרך כלל לדרך השלילה, כלומר להגיד על האוטו שלך שהוא מקושקש סתם, ולא שהוא באמת משופר.

תוספת:

וואו, עכשיו שאני קורא את מה שקישרתי אליו עד הסוף יש כאן פירוט מלא של כל אופציה אפשרית לעשות לך רכב "מגניב" כמו של ערסים, לא יאומן. מדריך לזיהוי פשוט... :D

יפה...מחיאות כפיים.:-D

קיבלתי את הכינוי ricer בפורום כזה כי אהבתי מכוניות עם ספויילרים וקיטים. ושילבתי את זה עם bmw כי אני אוהב מכוניות bmw. וזה התוצאה:

bmw_aileron.jpg

אז מספיק ליקרוא לי "אורז"...:evil:

• תוכן חדש...