Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי יש 2 קנוקס סאנסור.....

אבל היחס דחיסה הנמוך במנוע שלי לא נראה לי שיהיה שום שינוי עם 98

אפילו בספר רכב לא מוזכר שום 98 אלא בכלל 91 נטול עופרת או 95 נטול עופרת (מומלץ)

פורסם
התחנה היא תחנת דלק "אלון" (סונול לשעבר) הצמודה לבית החולים בלינסון (אם אתה באים מכיוון תל אביב ונוסעים על ז'בוטינסקי, זו תחנה אחת אחרי התחנה של "פז" הצמודה ל"אסם").

איציק

12345

פורסם

יאצק - יחס דחיסה 1-10.5 במקור, למיטב זכרוני ב120 עשו ראש.

הבדיקות היו ממש סמוכות לכן אני בטוח שלא השתנה שום דבר אחר ברכב.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

יש לי גם ברכב יחס דחיסה של 1:10,וההבדל אכן מורגש.

דבר ראשון עם הדלק ה"איכותי" שיש לנו בארץ יש תחנות שה 95 מצלצל קצת ככה שהאיכות היא על הפנים,ברכבים עם יחס דחיסה יותר נמוך זה לא ממש מורגש אבל רק שתדעו עם עדיין לא ידעתם על "איכות הדלק המשובח" שיש לנו בארץ חחח.

עכשיו הבדיקה נעשתה בכך שאצלי בעיר (יותר נכון כביש שעוקף את העיר) יש כביש עם עלייה ממושכת,עם דלק 95 בעלייה הזאת המקסימום שאפשר להוציא מהמנוע זה 120-125.

עם דלק 98 הצלחתי לנסוע שמה 140-150 והצילצולים נעלמו לגמריי אגב.

כמובן גם ה 0-100 ניהיה אולי באיזה שניה יותר מהיר.

שוב כל הבדיקות נעשו בכביש ריק וישר ולצורך בדיקה בלבד-חד פעמי.:arrow:

ככה שלא בכל הרכבים יש הבדל,אבל יש ויש.

פורסם

נשמע לי מופרך עד כדי כך שהייתי מנסה לבדוק איכשהוא אם המיכל של ה-98 הוא ב-מ-ק-ר-ה אותו מיכל של ה-95...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני חושב שהמחירים כבר לא רלוונטיים, בכל זאת - עברו שנתיים מאז :?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

תידלוק שלי באותה תחנה ב-29.06 - מחיר 6.48 לדלק 98 בתדלוק עצמי.

יש להם כמעט תמיד הנחה קבועה של 70 אג'.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

ושוב יש להזכיר את תחנת ש.י.א אנרגיה בראשל"צ (רח' לזרוב) שמכרה בחודש שעבר 98 במחיר 6.16, לפני הנחה נוספת (עם כרטיס מועדון) של 7 אגורות, כלומר 6.09 סופי.

זה משהו כמו אגורה מעל המחיר של 95 אם אני זוכר נכון, ולמיטב ידיעתי הדלק שם תקין. (התחנה חוקית ומופיעה ברשימה של משרד התשתיות של תחנות שמותר למכור להן דלק)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

יכול להיות שפשוט אין להם לקוחות ל98 והם עושים מבצעים בשביל למכור ממנו משהו.

האם יהיה שיפור בביצועים בסובארו B4 אם אני יתחיל למלא 98?

(לא מדובר בביצועים של הארנק :wink:)

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

• תוכן חדש...