Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 344
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רנו 16 שנת 1973 לבנה בקרית טבעון חונה ברחוב חנה סנש 4 מאחורי הבית

אפשר לראות אותה מכביש טבעון-נצרת בעלת הרכב לא מוכנה

בשלב זה למכור אותה

rIMG_1059.JPG

פורסם

רנו 16 שנת 1973 לבנה בקרית טבעון חונה ברחוב חנה סנש 4 מאחורי הבית

אפשר לראות אותה מכביש טבעון-נצרת בעלת הרכב לא מוכנה

בשלב זה למכור אותה

מכיר את הרכב והבעלים.

היא חושבת שיש לה אוצר. רכב מניע ונוסע. חבל שהוא נראה ככה. לפני שנתיים הוא כמעט היה שלי.

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

פורסם

חובבי סובארו ישנים שימו לב -

סובארו DL משנות ה70 ("פשע"), חונה ברמת-גן, ברחוב המעגל.

הרכב ללא טסט זה כמה חודשים, אבל משיחה קצרה עם בעל המכולת שליד הבנתי שהרכב למכירה, ורוצים עליו 3000 ש"ח.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
עוד תצפיות:

ברח ארנון ברמה"ש כרמן גיהה יפיפיה!!!

ברח הנצח ברמה"ש סמוך למשטרה אופל קדט צהובה מסוף שנות השבעים.

ברח הנשיאים ברעננה אמריקאית לבנה ומפלצתית (רשומה אספנות) לא זיהיתי סוג, עם שלט למכירה.

ברח החייל ברעננה ב.מ.וו 520 שנת 73 למכירה.

מדובר בקדילק - עדיין לא מזהה דגם

הנה התמונות

P1010108.JPG

P1010109.JPG

P1010110.JPG

פורסם
מדובר בקדילק - עדיין לא מזהה דגם

הנה התמונות

נראית בדיוק כמו הרכב שיהיה בסרט ש בונד, חיה ותן למות (1973).

אני יודע שזו היחא הקונטיננטל, אבל בסרט של בונד זו הייתה קאדילאק.

ואם אני רואה נכון על הפנס הימני של ישנו הכיתוב, קאדילאק.

מישהו יכול להסביר?

אור.

פורסם

ראיתי את הרכב לינקולן קונטניטל מודל 74יובא לפני כ-4 חודשים הבעלים דורשים 25.000 $

"ברוכים הבאים לעולם הטילונים"

אלבום צילומים - http://public.fotki.com/ufd41/

אתר הטילונים הקלאסיים I.C.M וכל השאר - http://icmisrael.com/

פייסבוק - http://www.facebook.com/groups/icmisrael/

פורסם

אכן לפי מספר הרישוי המכונית עולה חדשה. למיטב ידיעתי, לא ניתן להעביר בעלות על מכוניות מיובאות במשך שלוש שנים, ואני תוהה איך הוא מתכנן לצלוח את המכשול הזה (ועוד לקבל 25,000$ מרוכש שלא יוכל לרשום את רכושו החדש על שמו).

פורסם

מי אמר לך את זה? -נכון, שלמכונית, שבאה עם עולה חדש/תושב חוזר, שפתור ממסים, לא ניתן להעביר בעלות, בגלל המסים!

אבל אם הבן האדם "רגיל" הביא את האוטו, ושילם עבורו את כל המיסים, אינני רואה כל סיבה, מדוע אי-אפשר להעביר בעלות עליו! אולי אני טועה, אבל ככל הידוע לי, זה ככה!

אגב, ארנון, שאלה אליך- מה רע בספרי ההיינס ל-BX, שאתה לא רוצה אותם? - או שפשוט יש לך אותם כבר? תודה!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

ברחוב מאנגר בתל אביב, רכב אמריקאי מוזר ביותר, מדובר על סדאן אמריקאי לכל דבר (כנראה אולדסמוביל) ארבע דלתות, אבל בתוצרת Pick up, לא מדובר בטנדר, כנראה משנות ה70 המאוחרות.

לא ראיתי רכב עדיין בכבישי ישראל.

פורסם

נצפתה ברעננה מיני למכירה

מצב חיצוני סביר (אם כי ההתרשמות היתה למס' שניות בלבד)

אם יש מעוניינים אני אסע בהזדמנות לצלם ולהביא מס' טלפון

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...