Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני טס לחול עוד כמה ימים ואני רוצה להביא לי מערכת משם לאוטו על מה הייתם מצעים לי על הפיונר :

http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=2392&CategoryID=72&Page=3

או על הקנאוד :

http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=2349&CategoryID=72&Page=2

שנהיים אותו מחיר!

תודה לעוזרים

פורסם

שניהם מכשירים טובים ויפים יש יתרון לפיוניר שהוא 3 יציאות למגבר למרות שלא כך כך משנה אבל לא מזיק שיש עוד יציאה אני בכול מקרה לוקח את הפיוניר

אגב איך אתה מתכוון להביא אותו הוא עולה יותר מ200 דולר

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

לקנות אתה יכול גם ב100000 דולר השאלה עם במכס בחזור יעלו עלייך כי לכול בן אדם יש זכות להביא מוצר חשמלי עד 200 דולר מעל אתה צריך לשלם מס

מה אני יגיד לך תקנה ותתפלל שלא יתפסו אותך -זה לא כזה קשה להתפלח תצא עם כולם שיהיה עומס ואז הסיכוי שיורידו אותך יהיה נמוך

0547379780 שלומי

פורסם

כמה אנשים אתם טסים ?

וכול בן אדם יכול 200 דולר

עם אתם נגיד 3 אנשים יש לכם 600 דולר

ופשוט תזרוק את הקופסא ותשים אותו במזוודה

הרבה עושים ככה

מי שלא בוכה, לא גודל!

פורסם

רעיון טוב ונכון הוא באמת לזרוק את הקופסא ולהגיד כאילו הביאו לך אותו מחול והוא יד שנייה

בנוגע לאם כמה אנשים נוסעים אתה בטוח שיוכולים להביא מכשיר ב400 דולר שתי אנשים

0547379780 שלומי

פורסם

"יציאת 6.5VOLT PRE OUT"

מישהו באמת מאמין שלמכשיר הזה יש 6.5 פרא אווט ?

(הכוונה לזה של הפיוניר)

גם אני הולך לקנות תמכשיר הזה ביום שלישי הקרוב מהדיוטי פרי(יותר נכון חברה שלי תקנה בשבילי)

מכשיר מעולה ממה שהבנתי ובטוח טוב יותר מהקנווד.

ובאמת עדיף שתעיף תקרטון ושים את המכשיר איפשהו בין הבגדים שלך זה סה"כ רדיו דיסק...

פורסם
רעיון טוב ונכון הוא באמת לזרוק את הקופסא ולהגיד כאילו הביאו לך אותו מחול והוא יד שנייה

בנוגע לאם כמה אנשים נוסעים אתה בטוח שיוכולים להביא מכשיר ב400 דולר שתי אנשים

רעיון לא טוב!!!

מתוך:

אגף המכס ומע"מ, זה לא יכול להיות יותר ברור

http://www.mof.gov.il/customs/tosh_ho.htm#3

"

דרך המסלול הירוק הינך רשאי לעבור כשאתה נושא עמך רק חפצים מהסוגים ובכמויות המפורטים בזה:

1. הלבשה, הנעלה וצורכי טואלט אישיים - מהסוגים ובכמויות שנהוג להביאם כמטען-יד של נוסע.
  2. משקאות ויינות: משקה חריף עד 1 ליטר, ויין עד 2 ליטר - לכל נכנס מגיל 17.
  3. תמרוקים כוהליים, עד 1/4 ליטר - לכל נכנס.
  4. טבק על כל צורותיו, במשקל שאינו עולה על 250 גרם - לכל נכנס מגיל 17.
  5. חפצים אחרים שלא פורטו לעיל, שהבאת אתך בכניסתך לשימושך העצמי או כמתנה לאדם אחר, שערכם אינו עולה על 200 $ - לכל נכנס מגיל שנתיים ומעלה.
    במסגרת סכום זה ניתן להביא סוגי מזון שמשקלם הכולל הוא עד 3 ק"ג, בתנאי שמשקלו של כל סוג מזון לא יעלה על 1 ק"ג.
    (בעניין פריטים, שייבואם אסור, ראה להלן).

הפטור הוא אישי לכל נכנס, ולכן אין לצרף זכויות של מספר נכנסים ולקבל פטור לגבי חפץ, שערכו מעל 200 $.

אם ערכו של חפץ מיובא עולה על 200 $, אין אפשרות לקבל פטור על $200 ולשלם מסים על ההפרש, אלא הנכנס יחוייב בתשלום המסים על ערכו המלא של חפץ כאמור.

לתשומת ליבך:

אם הבאת עימך מוצר בפטור ממסים, ומסיבה כלשהי תיאלץ לייצאו חזרה לחו"ל ולקבל במקומו מוצר חדש, גם אם ההחלפה הינה במסגרת האחריות וללא תשלום,

יהיה עליך לשלם את מלוא המסים החלים ביבוא המוצר החדש.

"

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

שמע זה אולי לא הרעיון הכי טוב אבל זה רעיון עם הוא יצהיר על המוצר עדיף כבר שיקנה אותו פה בארץ ולא בדיוטי פרי השאלה עם הוא מוכן לקחת את הסיכון שלדעתי שווה רק עם הוא נעול על המכשיר כי זה יצא או שהוא יביא אותו ב300 דולר או שישלם עליו מחיר רגיל תלוי בשיכול שלו

0547379780 שלומי

• תוכן חדש...