Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים מזוייפים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רציתי לקנות צמיגים חדשים לרכב 175/70R13 , ומעדיף משלין, כמו שמותקנים לי כעת.

שמעתי מהרבה מקורות כי קיימים בארץ הרבה צמיגי משלין מזוייפים, האם זה נכון?

ואם כן, אז איך בדיוק אני יכול לזהות שהצמיג מקורי ולא מזוייף?

תודה

פורסם

זה לא שהצמיגים מזויפים , אלה צמיגים שהרבה זמן שכבו על המדף , אין בעייה לראות זאת כי על הצמיג מוטבע תאריך היצור , חוץ מזה אם תלך למקום טוב ומקצועי שם לא ינסו לדחוף לך סחורה ישנה.

אחלה צמיג אם כבר מדברים.

פורסם

מבקש הבהרות בבקשה.

כשאנ י דיברתי על מזוייפים, לא דיברתי על מקוריים ישנים , לגבי התאריך, אני יודע לבדוק אותו.

מבחינת הדגם, נתתי רק את החתך 175/70R13 . כפי הידוע לי מישלין משנה את השם של הדגם כל כמה שנים, כך שהשמות שיש היום שונים ממה שיש לי כרגע. ולכן עלי לקח את הדגם העדכני המקבילץ

כששאלתי לגבי מזוייפים, הכוונה היא שהצמיגים אולי לא באמת משלין, אלא יבוא של משהו אחר שרשמו עליו משלין, או צמיגים שהם סוג ב'.

אז שוב אני חושר לשאלתי , אם ידוע למישהו על כך, ואיך להיזהר

תודה רבה

פורסם

אם תספר לנו על ממצאיך , אולי נוכל לעזור.

היועץ המשפטי של CF מסר שללא הוכחות ממשיות , לא נוכל להרשיע את הפנצ'רמאעכר שלך...

פורסם

על הצמיג מופיע התאריך לפי השבוע בשנה והשנה

למשל 1505 זה אומר השבוע ה 15 של שנת 2005

הבנת?

ואם אתה חושש מזיופים אז לך לפאנצ'ריות שמיבאות מישלין, תראה לפי הפירסומת במקום או לפי תעודת משווק.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

לפחות התגובה האחרונה כאן עניינית בניגוד לשלוש לפניה, בכל אופן תודה לכולם.

אני אקרא את התאריך ואוודא שהצמיג לא ישן , זה ברור.

אך השאלה המקורית היתה , האם יתכן שהמשווקים משווקים צמיגים , שאינם באמת מישלין תחת אותו שם, כמו שמשווקים היום זיופים רבים של כל מיני דברים המיוצרים בזול בסין למשל.

והאם יש גם שיווק של סוג ב' ואיך מזהים זאת.

ובכל השאלות האלה התחתי בכלל בגלל שבמקומות רבים שבהם חיפשתי מישלין אמרו לי שיש זיופים רבים שלהם בשוק הישראלי, אבל לא הבנתי כיצד עולים על זה

תודה

פורסם

בתקש תעודת אחריות. כשאני הלכתי לתקין דגם מסויים של קונטיניטל במידה שלך המוכר נתן לי תעודת אחריות ל שנים או ל120 אלף קילומטרים-הקודם מביניהם

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
לפחות התגובה האחרונה כאן עניינית בניגוד לשלוש לפניה, בכל אופן תודה לכולם.

אני אקרא את התאריך ואוודא שהצמיג לא ישן , זה ברור.

אך השאלה המקורית היתה , האם יתכן שהמשווקים משווקים צמיגים , שאינם באמת מישלין תחת אותו שם, כמו שמשווקים היום זיופים רבים של כל מיני דברים המיוצרים בזול בסין למשל.

והאם יש גם שיווק של סוג ב' ואיך מזהים זאת.

ובכל השאלות האלה התחתי בכלל בגלל שבמקומות רבים שבהם חיפשתי מישלין אמרו לי שיש זיופים רבים שלהם בשוק הישראלי, אבל לא הבנתי כיצד עולים על זה

תודה

ספר לנו על המקומות בהם סיפרו לך את סיפורי המעשיות הללו , ואולי נוכל לענות עניינית.

אנחנו פורום לענייני רכב , לא לשמועות.

• תוכן חדש...