Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה אני לא יודע אם מישהו שם לב אבל ב3 חודשים האחרונים אני עוקב אחרי ההונדות(SR והאצבק)וכל אחת מהם מהשנים 96-2000 איבדה כל חודש אלף שקל.אני בודק מחירון לוי יצחק ואני בטוח במה שאני אומר.אני שואל זאת מפני שאני יודע שלא אופייני לסיוויק לאבד ככה מחירון ובמיוחד לSR,האצבק עוד איכשהו.לפי מה שאני יודע הSR הייתה מאבדת בערך 5 לשנה..ובקצב כזה לא נגיע רחוק..כל חודש 1000 ב3 חושים אחרונים.

מישהו יודע למה??אולי יש סיבה מיחודת לכך??אני מופתע..:shock:

פורסם

אולי כי סוף סוף הגיעו להבנה שרוב המכוניות האלה נטחנות על ידי אנשים שבטוחים שזה אוטו ספורט לך תדע .

ים long time no

פורסם

אולי כי סוף סוף הגיעו להבנה שרוב המכוניות האלה נטחנות על ידי אנשים שבטוחים שזה אוטו ספורט לך תדע .כן.. אה.

כל אחד שאני רואה בכביש עם הונדה, חושב את עצמו נהג מרוצים..

הגיע הזמן שיורידו את המחירון שלה, למה קורעים את המכונית הזאת..

יש כמה שיושבות אצל אנשים מבוגרים אז אפשר להגיד שאצלם עוד הן שמורות..

פורסם

אולי כי סוף סוף הגיעו להבנה שרוב המכוניות האלה נטחנות על ידי אנשים שבטוחים שזה אוטו ספורט לך תדע .ניראה לי שהעניין של המחירון הוא אינו טחינה..אלא שוק.ההונדה היא אחת המכוניות עם השוק הגדול בארץ ובגלל זה זה המחירון היה תמיד כזה גבוה.

מחירון רכב אינו נמדד על פי הבן אדם שנוסע בו..אלא רק שוק.

פורסם

ניראה לי שהעניין של המחירון הוא אינו טחינה..אלא שוק.ההונדה היא אחת המכוניות עם השוק הגדול בארץ ובגלל זה זה המחירון היה תמיד כזה גבוה.

מחירון רכב אינו נמדד על פי הבן אדם שנוסע בו..אלא רק שוק.אתה גם שואל וגם עונה :) יפה לך..

טוב נתת תשובה הגיונית מאוד, יכול להיות מאוד שזה בגלל זה.

פורסם

אתה גם שואל וגם עונה :) יפה לך..

טוב נתת תשובה הגיונית מאוד, יכול להיות מאוד שזה בגלל זה.לא עניתי פה לעצמי בשום צורה,עניתי לך אם לא הבנת.אמרתי לך שאתה לא צודק בזה שאמרת שהמחירון יורד בגלל שהיא נטחנת.תיקרא שוב את השאלה שלי ואת התשובה שלי אליך אולי תבין.:?

פורסם

לדעתי הירידה הדרסטית בשלושת החודשים האחרונים היא בגללה התחלפות שנת הדגם - וכתוצאה הצפה של השוק במכוניות הונדה מליסינג שגרמו לירידה במחירי המשומשות.

אתה בחרת בשלושת החודשים הכי לא טובים לעשות את הבדיקה הנ"ל..

לדעתי אם תמשיך לעקוב בנושא - תראה שבחודשים הקרובים הירידה מתמתנת יותר - לאיזור האין שינוי עד 500 שקל הבדל...

אפשרות נוספת היא שהונדה רבו עם יצחק לוי שהחליט לנקום ולגרום להונדה להיות "לא שומרת ערך"..

אפשרות נוספת היא שיצחק לוי רוצה לקנות לאחד הילדים שלו (או לעצמו) הונדה שנת 90 ומשהו - ורוצה לקבל מחיר טוב יותר..

--

לסיכום אקבע, כי לא משנה מה רשום במחירון - הרכב ימכר לפי מה שיחליטו ביניהם המוכר והקונה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אין מה לעשות, ככל שהרכב הולך ומתיישן ככה פחות יש לו ביקוש, ומה לעשות הונדה 96 כבר 10 שנים על הכביש. במחיר הזה יש לא מעט מכוניות מודל 2001 אפילו ואנשים מעדיפים לנסוע בפחות אוטו אבל יותר חדש

פורסם

יש מישהו בעבודה שלי שמנסה למכור סיוויק מלוקקת כבר חודשיים....

אפילו מודעה ב"ידיעות" לא גרמה לאף אחד לבוא לראות אפילו.

במחיר המחירון שלה אפשר לקנות מגאן 2003 מליסינג ולהשאר עם עודף...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

במחיר המחירון שלה אפשר לקנות מגאן 2003 מליסינג ולהשאר עם עודף...

זה בדיוק העיניין...

לוי יצחק מנפח את המחירים של כמה מהדגמים היותר "נחשבים" לגבהים חדשים, והשוק פשוט לא מצליח לעקוב אחרי המחירון.

לדעתי מחיר המחירון ימשיך לרדת, עד שיתקרב לרמה ריאלית יותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כל מכוניות הליסינג האלה גמרו את שוק המשומשות.

אנחנו מרוויחים מזה שאנחנו קונים רכב משומש.

ומפסידים מיזה שאנחנו מוכרים אותי ...

אבל ממש לא ציפיתי שזה יגיע עד להורדה דרסטית כזאתי במחירון של הונדה סיויק..

אחת מהמשומשות הכי נחשקות בשוק המשומשות אם לא הכי נחשקת.

יוגב

פורסם

לדעתי הירידה הדרסטית בשלושת החודשים האחרונים היא בגללה התחלפות שנת הדגם - וכתוצאה הצפה של השוק במכוניות הונדה מליסינג שגרמו לירידה במחירי המשומשות.

אתה בחרת בשלושת החודשים הכי לא טובים לעשות את הבדיקה הנ"ל..

לדעתי אם תמשיך לעקוב בנושא - תראה שבחודשים הקרובים הירידה מתמתנת יותר - לאיזור האין שינוי עד 500 שקל הבדל...

אפשרות נוספת היא שהונדה רבו עם יצחק לוי שהחליט לנקום ולגרום להונדה להיות "לא שומרת ערך"..

אפשרות נוספת היא שיצחק לוי רוצה לקנות לאחד הילדים שלו (או לעצמו) הונדה שנת 90 ומשהו - ורוצה לקבל מחיר טוב יותר..

--

לסיכום אקבע, כי לא משנה מה רשום במחירון - הרכב ימכר לפי מה שיחליטו ביניהם המוכר והקונה.אני עשיתי את הבדיקות בזמן האחרון מפני שאני מחפש ליקנות אחת כזו ובנתיים ללא הצלחה..:?

חח ובקשר ללוי יצחק זה היה מצחיק..:-P

פורסם

לדעתי יש אפשרות נוספת של האינפלציה שקיימת בארץ וגם בגלל העליות החדות של הנפט בשוק העולמי..

הדלק עולה,הכל עולה,לכן קיימת ירידה דרסטית של מחירים..

פורסם

במחיר המחירון שלה אפשר לקנות מגאן 2003 מליסינג ולהשאר עם עודף...ככה זה הונדה..בנות 9-10 שנים ולא מאבדות אפילו חצי מהמחירון...

נ.ב

אם אתה אומר מלוקקת..הייתי רותה לשמוע קצת פרטים..אם אפשר..

תודה.:wink:

• תוכן חדש...