Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

מנסה לעזור לחבר עם וולוו XC90 משנת 2016, ללא מצלמות היקפיות, רק מצלמת רוורס.

הוא רכש את הרכב לאחרונה אז הוא לא יודע מה היה בעבר.

בשילוב לרוורס אין תגובה מהמצלמה. לא מופיע שום דבר על המסך שקשור למצלמה. ניסיתי לחפש בהגדרות משהו שאמור להשפיע ולא מצאתי. חיישני החניה עובדים תקין.

ברשת אין כמעט מידע על הדגם.

אשמח לדעת כיוונים אפשריים, סימנתי בתמונה את מיקום המצלמה

Screenshot_20250402_175249_WhatsApp.jpg

פורסם

שים לב שמדובר שם על s90, גם אותי גוגל שלח לפוסטין על דגמים אחרים.

העניין הוא שהמערכת בכלל לא מזהה את המצלמה, כלומר הלחצן של camera אפור ולא לחיץ. וגם בשילוב לרוורס זה לא שיש תמונה לא ברורה,  אלא לא קורה שום דבר

פורסם (נערך)

מהניסיון המועט שלי, הדגמים שלהם לרוב חולקים לא מעט מערכות, אבל ייתכן מאוד שאני טועה במקרה הזה.

אני ממש לא מבין בחשמל, אבל עושה לי הגיון שאם המצלמה תקולה, הרכב יתנהג כאילו היא לא קיימת, כלומר לא ייתן ללחוץ ולא ישדר,

אם הפירוק קל, הייתי מתחיל שם, לפחות לפסול את האפשרות

עריכה אחרונה על ידי yairw

כבר חתמתי...

פורסם

זהו, שאפילו לא מצאתי מידע איך לפרק את המצלמה.. אם דרך הדיפון של דלת תא המטען או שאולי כל היחידה נשלפת ותפוסה עם קליפסים? מפחד לשבור שם משהו...

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...