Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות,

לאמא שלי יש שקודה רומסטר סקאוט שנת 2011, שהיא למעשה גרסה משפחתית של פאביה מאותן שנים. בחודשים האחרונים היא פיתחה מספר תקלות בבקרה האלקטרונית של המזגן:

image.thumb.png.e0660cfc220fa448a686f4aa07b59459.png

1. גלגלת הטמפרטורה (משמאל) לא מגיבה באופן לינארי - צריך להזיז אותה 'עם רגש' ולשכנע אותה לכוון את הטמפרטורה.

2. כיוון הטמפרטורה לא באמת משנה כי המזגן כל הזמן עובד על מצב 'קפוא', גם כשהמסך מראה 25 מעלות.

3. גלגלת המאוורר (מימין) מסתובבת על ריק חצי מהזמן וקשה לשלוט איתה במהירות הרצויה.

4. שליטה במהירות לא באמת משנה, כי המאוורר מתחיל לנשוף במהירות גבוהה יותר באופן ספונטני.

5. לפעמים המזגן פשוט נכבה באמצע הנסיעה (אחרי 10-15 דקות של פעילות) והדרך היחידה להפעילו מחדש היא להוריד את המהירות לאפס ואז להרים בחזרה.

אני לא חושב שיש פה תקלת מדחס וכד' אלא רק אלקטרוניקה/בקרה. אשמח לעצתכם לגבי מה כדאי לבדוק בתנאים ביתיים, או לאיזה מוסך באזור השרון/מרכז אפשר לגשת שיקח את הזמן לעשות דיאגנוסטיקה ולא רק ירוץ להחליף.

תודה מראש.

פורסם (נערך)

תודה, כנראה ש(שוב) מוסך רון או טי-ג'י מוטורס יהיה הכיוון. השבוע ניסינו לתפוס את 'אופיר המכונאי האקדמאי' במספר ערוצים והזדמנויות, אך העלינו חרס.

לא ברור לי מה נסגר איתו - מצד אחד קונספט יפה ומבורך שבאמת רציתי לתמוך בו, מצד שני כנראה שב'אקדמיה' לימדו רק איך לעשות דיאגנוסטיקה ולא איך לתת שירות לקוחות. שלחנו לו הודעה בוואטסאפ וכעבור חצי יום ללא מענה התקשרנו לתזכר. בהודעה היה קישור לעמוד הנ"ל בפורום, שהוא לא טרח לפתוח אלא ענה עם הודעה קולית בסוף היום שבה שאל מה בעצם לא עובד. עשיתי קופי-פייסט לסעיפים המוסברים לעיל וכעבור שלושה ימים אנחנו עדיין מחכים שכבודו יתפנה ויגיד אם זה משהו שהוא יכול/מעוניין לטפל בו.

באמת שניסיתי לשים את עצמי במקומו ולהצדיק איכשהו את ההתנהגות הזאת. אולי הוא נורא עסוק (אז תעסיק איזה נער/ה שינהל לך את התקשורת בוואטסאפ או אל תציע את הערוץ הזה כאמצעי ליצירת קשר). אולי הוא פשוט לא מעוניין להתעסק עם רכב ישן (אז תגיד שזה המצב ושחרר אותנו), ואולי פשוט יש לו כ"כ הרבה ביזנס כרגע שהוא לא צריך עוד הכנסה. מה שזה לא יהיה, מסקנתי בשלב זה היא שמדובר בעוד גימיק שיווקי שמאחוריו עומד מוסכניק ישראלי מצוי, לטובה ולרעה. אני מקווה שהמצב ישתפר ושיום אחד נוכל לשתף פעולה, אבל בינתיים נצטרך לראות מה מציעים המתחרים. 

לענייננו - שמתי לב שאם שמים את המזגן במצב סירקולציה פנימית, הוא מתנהג הרבה יותר יציב. מעניין איך זה קשור.

עריכה אחרונה על ידי Derish

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...