Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ברשותי פולקסווגן פולו 2013

אני רוצה להתקין מצלמת רוורס אבל אני לא יודע איזה כבל אחראי על המנורת רוורס.

בסך הכל יש  חמישה כבלים: 

1) חום- שהוא הגראונד שמתחבר לשחור

2) שחור עבה

3)שחור דק

4) צהוב

5) חום משולב עם ירוק בהיר

איזה מהם הכבל שאני מחפש?

הזמנתי מאליאקספרס כבר טסטר עם מנורה כדי להיות בטוח, אבל אשמח למישהו שיכול לעזור לי בזה.

תודה לעונים

IMG_4435.png

פורסם
לפני 5 שעות, ephi.b כתב:

נשמע לי הכי קל להוציא את הקונקטור ולעקוב מה החיובי שמגיע לנורת רוורס.

דיברתי  עם איזה מתקין והוא אמר לי שהוא לא מאריק בכלל, האמת שהשתמשתי בשיטה הזאת תקופה במכונית הקודמת אבל היא לא הייתה יציבה כל כך אולי כי לא הלחמתי את החיבורים.

השיטה שלו שאתה מחבר את האדום לכבל של המולטימדיה שמספק לה כוח

ואז אתה קושר את האדום עם אדום בקצה של המצלמה. בשחור אתה לא מאריק לא כלום

אני אלחים את זה, למרות שאין לי ניסיון בזה כל כך נראה לי יהיה בסדר חחחחח

אני אעדכן כאן איך זה עובד

פורסם (נערך)

1. אתה לא חייב להלחים את זה עם בדיל אתה יכול לחבר את זה עם מחברים יעודיים לזה שאתה סוגר על החוטים זה יותר קל.

2. אני התקנתי ברכב שלי (כולל מולטימדיה) והיה צריך לחבר לחשמל גם במולטימדיה וגם ונורת רוורס.

3. יש לך חיישני רוורס? כי אם כן זה מקל את החיפוש 

עריכה אחרונה על ידי ephi.b
פורסם
לפני 6 שעות, ephi.b כתב:

1. אתה לא חייב להלחים את זה עם בדיל אתה יכול לחבר את זה עם מחברים יעודיים לזה שאתה סוגר על החוטים זה יותר קל.

2. אני התקנתי ברכב שלי (כולל מולטימדיה) והיה צריך לחבר לחשמל גם במולטימדיה וגם ונורת רוורס.

3. יש לך חיישני רוורס? כי אם כן זה מקל את החיפוש 

יש לי חישני רוורס 

אבל האמת אני לא רוצה לחבר לנורת רוורס של הרכב כי אני רוצה להמנע מבעיות

פורסם

אם יש לך חיישני רוורס סביר להניח שהם מחוברים לנורת רוורס אז יותר קל לעקוב אחרי החיובי של הנורת רוורס (זה מה שאני עשיתי).

איזה בעיות יכולות להיות אם אתה תחבר לנורת רוורס? הסיבה שמחברים חיישנים ומצלמה לנורת רוורס זה כדי שהם יתחילו לעבוד רק כשאתה משלב רוורס אם תחבר את המצלמה לנקודת חשמל קבועה היא תדלק כל הזמן

פורסם
לפני 25 דקות, ephi.b כתב:

אם יש לך חיישני רוורס סביר להניח שהם מחוברים לנורת רוורס אז יותר קל לעקוב אחרי החיובי של הנורת רוורס (זה מה שאני עשיתי).

איזה בעיות יכולות להיות אם אתה תחבר לנורת רוורס? הסיבה שמחברים חיישנים ומצלמה לנורת רוורס זה כדי שהם יתחילו לעבוד רק כשאתה משלב רוורס אם תחבר את המצלמה לנקודת חשמל קבועה היא תדלק כל הזמן

שלא יהיה קורוזיה בכבלים של הנורה או משהו, לא בא לי לחתוך. ומהמולטימדיה יש לי כבל שמופעל רק ברוורס שמיועד למצלמות. אני לא יודע רק אם אני חייב להאריק עם הכבל השחור. כי הבחור שעובד בזה אמר לי שהוא עצמו גם לא מאריק אם מחברים למולטימדיה

כמו בסרטון הזה:

פורסם

אם זה עובד לך מהמולטימדיה לבד מעולה.

אני רק אמרתי מהניסיון שלי שאצלי היה צריך גם במולטימדיה וגם לנורה.

באופן כללי אני הייתי מעדיף לא להלחים אלא להשתמש במחברים יעודיים שמתכווצים על החוט ואז לבודד אותם (אם תשתמש במלחם תצטרך יותר משתי ידיים ובאופן כללי להתעסק עם מלחם בדיל בלי קצת ניסיון זה סיוט).

בהצלחה. תעדכן.

פורסם
לפני 3 דקות, ephi.b כתב:

אם זה עובד לך מהמולטימדיה לבד מעולה.

אני רק אמרתי מהניסיון שלי שאצלי היה צריך גם במולטימדיה וגם לנורה.

באופן כללי אני הייתי מעדיף לא להלחים אלא להשתמש במחברים יעודיים שמתכווצים על החוט ואז לבודד אותם (אם תשתמש במלחם תצטרך יותר משתי ידיים ובאופן כללי להתעסק עם מלחם בדיל בלי קצת ניסיון זה סיוט).

בהצלחה. תעדכן.

כן הבנתי אין לי ניסיון בהלחמה באמת אבל יש לי ידיים טובות וראיתי כמה סרטונים ביוטיוב. אני אעדכן כאן בפורום מה יצא , כרגע המצלמה בדרך אליי מאליאקפרס 

זאת המצלמה לכל מי שרוצה :

I just found this on AliExpress: ₪88.10 | AHD 1920x1080P CVBS Night Vision 12V IP68 Waterproof 170° Degree Fisheye Golden Lens Full HD Vehicle Backup Car Rear View Camera
https://a.aliexpress.com/_o2bmrLs

• רעיון טוב! 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...