Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה פתאום

האופציה שלך היא לשלם על הטעות בזמנך, במקום שכל שאר האנשים ישלמו בזמנם. תפנה ימינה ותסתובב. או שזה יעלה לך בדוח או שזה יעלה לך בזמן. 

אני חוזר למשפט מתגובתי הראשונה "איך העולם היה נראה לו כולם נהגו כמוני?"

ואת התשובה אנחנו רואים, פקקי ענק בכל מחלף ובכל יציאה, כשסיבה מרכזית בפקקים האלו הם אותם מקפחי זכות.

• אהבתי 1
  • תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 3 שעות, EliC25 כתב:

מסכים איתך, בדרך כלל הפקק הוא למי שפונה ימינה לכיוון תה"ש או רמת גן, ודווקא השמאלי מתקדם יותר מהר, וכמובן בגלל שמנתיב יציאה אחד זה מתפצל לשניים, נדחפים כל ה'שכחנים' בדיוק בפיצול ל2 נתיבים בקצה הפקק, משמאל.

רוצה לחדד:

כבר ביציאה ממחלף מסובים  יש 2 נתיבים ליציאה הבאה. הימני ביותר הוא לאלוף שדה  ( לתל השומר, רמת גן וגבעתיים) וזה שלצידו ממשיך ישר מתחת למחלף אלוף שדה ישירות למחלף בר אילן בואכה 471).

אין פיצול נתיבים.

מי שנדחף וגורם לכל הבעיות הם אלו שמגיעים מהמסלול נסיעה ישר (4 צפון) ונדחפים ליציאה לבר אילן, מה שגורר אחריו פקק בנתיב נסיעה נוסף.

הפקקים שם נהיו בלתי נסבלים לא בגלל שמוכרים מכוניות חדשות אלא בגלל שיותר ויותר אנשים עוברים עבירות תנועה ללא חשש וככל שעובר הזמן מצטרפים עוד עברייני תנועה, שאין להם זמן לחכות, לעבריינים מאתמול שלשום.

אין שום מקום שניתן ליישם קו הפרדה רצוף לפני היציאה הזו מאחר ומדובר בנתיבי השתלבות של 2 מחלפים (יציאה ממסובים וכניסה לאלוף שדה).

• אהבתי 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לפני 18 דקות, איציק נ. כתב:

כבר ביציאה ממחלף מסובים  יש 2 נתיבים ליציאה

לא יודע אם אני או אתה לא זוכרים טוב, אז הלכתי לstreet view

מתחיל בנתיב אחד שמתפצל לשניים רק איזה קילומטר+ אחר כך, ממש קרוב (בערך 200 מטר) מהיציאות עצמן.

Screenshot_20240921_205250_Chrome.jpg

Screenshot_20240921_205348_Chrome.jpg

Screenshot_20240921_205402_Chrome.jpg

פורסם

הצילום בגוגל הוא מלפני שנתיים, לכן אני לוקח אותו בערבון מוגבל - ועדיין יכול להיות שאתה צודק (אבל בוודאות יש ה-מ-ו-ן מסלול עם 2 נתיבים לפני היציאה הסופית לאלוף שדה\ר"ג לנתיב נסיעה ישיר מתחת לגשר).

אגב, שים לב שהיציאה ממסובים היא 2 נתיבים - הופכת אח"כ לנתיב אחד - ואז שוב נפתחת ל-2 נתיבים.

למרות שבדרך הביתה אני צריך לנסוע דרך 471, ניסיתי פעם-פעמיים לעמוד בפקק הזה והתייאשתי...ממשיך ישר על 4 ויוצא ימינה לכביש 5 במורשה. כל היתרון של 471 שווה לתחת אם אתה צריך לעמוד 20 דקות (ויותר !!!!) רק בשביל לעבור את הקטע הזה בין מסובים לאלוף שדה.

עכשיו הם מוסיפים מסלול נוסף בשטח שבין אלוף שדה לבר אילן (כרגע מדובר ב-3 מסלולים שמצטמצמים ל-2) על חשבון השטח של איזור התעשיה של כפר אז"ר, נראה אם זה ישפר את הזרימה מאלוף שדה ל 471....
תיאורטית זה אמור לגרום לזרימה משופרת ולפתור את הפקק - אבל עם הנהגי פח אשפה במדינה ואפס אכיפה של המשטרה, אני לא צופה שיפור בכלל.

• אהבתי 1

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם (נערך)
לפני 15 שעות, EliC25 כתב:

מה פתאום

האופציה שלך היא לשלם על הטעות בזמנך, במקום שכל שאר האנשים ישלמו בזמנם. תפנה ימינה ותסתובב. או שזה יעלה לך בדוח או שזה יעלה לך בזמן. 

אני חוזר למשפט מתגובתי הראשונה "איך העולם היה נראה לו כולם נהגו כמוני?"

ואת התשובה אנחנו רואים, פקקי ענק בכל מחלף ובכל יציאה, כשסיבה מרכזית בפקקים האלו הם אותם מקפחי זכות.

או שאתה לא מבין אותי או שאני לא מבין אותך.

נניח נהג אחר שומר חוק צדיק לגמרי נוסע בכביש בנתיב הימני 

מכיר כל כביש בארץ מתכנן את הנסיעה שעות לפני כן יודע איפה יש פקקים הכל טוב.

מגיע למחלף מנתיב ימני צריך לצאת בשמאלי הנתיב פקוק / עמוס קילומטרים לפני השתלבות שלו

לשיטתך אין מה לעשות שיסע על הנתיב הימני ויעשה מעקף כי הנתיב עמוס / פקוק?

עריכה אחרונה על ידי r.e.g.e.v
פורסם

ממתין על הנתיב הימני בנקודה הראשונה בה ניתן להשתלב, מאותת וממתין עד שיתנו לו להשתלב או עד שהכביש יתרוקן.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
לפני 4 שעות, r.e.g.e.v כתב:

לשיטתך אין מה לעשות שיסע על הנתיב הימני ויעשה מעקף כי הנתיב עמוס / פקוק?

תאורטית זה הפתרון, כי גם אסור לעכב את התנועה בנתיב הימני. מדובר בעצם ב"חניה" על נתיב תחבורה, שיכולה לעכב אחרים ולהיות מסוכנת. או להגיע לאיזור ממקום שתוכל להגיע לסוף התור. זה נראה הפתרון הזול וההוגן ביותר.

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, mcaspi כתב:

כי גם אסור לעכב את התנועה בנתיב הימני

אסור סתם לעכב, מותר בכדי למלא הוראות כל דין, מתן ז”ק לדוגמא.

דוגמא אחרת: אתה מעוניין לפנות שמאלה לתוך החנייה הפרטית שלך, ולשם כך אתה נותן, כמובן, ז”ק לבאים ממול. אתה מעכב את הנהגים מאחריך שממתינים לך, וזה חוקי. לא צריך לחפש מקום פנוי בכדי לבצע פניית פרסה.

עריכה אחרונה על ידי tinoki
  • אהבתי 1

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
בתאריך 21.9.2024 בשעה 20:36, איציק נ. כתב:

רוצה לחדד:

כבר ביציאה ממחלף מסובים  יש 2 נתיבים ליציאה הבאה. הימני ביותר הוא לאלוף שדה  ( לתל השומר, רמת גן וגבעתיים) וזה שלצידו ממשיך ישר מתחת למחלף אלוף שדה ישירות למחלף בר אילן בואכה 471).

אין פיצול נתיבים.

בתאריך 21.9.2024 בשעה 20:55, EliC25 כתב:

לא יודע אם אני או אתה לא זוכרים טוב, אז הלכתי לstreet view

מתחיל בנתיב אחד שמתפצל לשניים רק איזה קילומטר+ אחר כך, ממש קרוב (בערך 200 מטר) מהיציאות עצמן.

מעדכן-

עברתי שם היום, זיכרוני לא בגד בי.

אכן יש 2 מסלולים מהיציאה של מסובים לכביש 4 ועד ליציאה באלוף שדה. אין שום שני נתיבים שנסגרים לאחד ואז מתפצל שוב.

בקיצור אלי, הצילומים של גוגל מלפני שנתיים לא רלוונטיים להיום, אתה טועה. 

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לפני שעה, איציק נ. כתב:

מעדכן-

עברתי שם היום, זיכרוני לא בגד בי.

אכן יש 2 מסלולים מהיציאה של מסובים לכביש 4 ועד ליציאה באלוף שדה. אין שום שני נתיבים שנסגרים לאחד ואז מתפצל שוב.

בקיצור אלי, הצילומים של גוגל מלפני שנתיים לא רלוונטיים להיום, אתה טועה. 

מסתמן שלא נהגתי שם מספיק זמן

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...