Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התלבטתי אם לפתוח את הנושא פה או בפורום המשפטי אבל זו לא שאלה שקשורה לתביעות וכו אלא למקור מידע ולכן העליתי פה.

לרכב שלי יש מערכות מיגון מקוריות מהיצרן כולל מערכת התראה לסטייה מנתיב ולניטור מרחק מלפנים שאלה שתי מערכות שמקנות הנחה בביטוח החובה (מקביל להתקנת מובילאיי לרכב שאין לו מערכות מקוריות). חברת הביטוח שלי ביטחה אותי כך עם המידע הזה במשך שנתיים וכעת, בעת החידוש, מתעקשת שאין לי את המערכות האלה ושאם הן היו קיימות, היה מופיע ברשיון הרכב LDW ו FCW . הסברתי שהמערכות קיימות ויש לי את קטלוג הרכב שמציין זאת, אבל רציתי לדעת האם יש מקור רשמי של משרד התחבורה שמפרט את מערכות הבטיחות לרכב לפי מספר/קוד דגם וכיוצ״ב. ביקשתי וקיבלתי מאגף הרכב והתקינה של משרד התחבורה את הוראת הרישום של הרכב (מידע שפעם היה זמין באתר אבל היום רק הוראות ממש חדשות נמצאות שם) ולא רשום שם משהו כזה. יש למישהו רעיון? ביטוח החובה ללא המערכות האלה כולל תשלום של עוד כ 300 ש״ח. כמובן שלא ברור לי מה ביקשו פתאום את רשיון הרכב בעת חידוש, ולמרות שהסברתי שהרישום של הקודים האלה רלוונטי לרכב שהוסיפו לו את המערכות ולא רכב שמגיע עם מערכות קיימות, אבל אין עם מי לדבר. תודה.

פורסם

בוודאי.

שלח לי בפרטי את מס' הרכב שלך ואבדוק.

• אהבתי 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מה דרגת איבזור הבטיחות ברישיון הרכב?

הדרישות עולות עם השנים, ובמקביל הדירוג לרכבים ישנים יורד. הרכב שלי, שהחל את דרכו ב-2016 בדרגה 7 (מובילאיי, 7 כ"א וכו'), כבר כמה שנים נמצא על 0. אם חברת הביטוח הולכת לפי דירוג משרד התחבורה זה המצב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ברשיון רשום 4

היה ככה כל השנים

הרכב שנת 2020

מכיר את הסיפור של שינוי הקריטריונים אבל זה לא המקרה. המערכות קיימות, גם בתעודת ביטוח החובה רשום שיש את המערכות, אבל הם לא מאתרים לפי מספר רכב וביקשו רשיון שרשום עליו את קודי המערכות האלה (שלא נתקלתי בדרישה כזאת, בטח לא מרכב שלא הותקן בו מובילאיי כי לא צריך). 

פורסם

רמת אבזור בטיחות מתעדכנת כלפי מטה כל שנה עם עדכון רמת האבזור והוספת מערכות חדשות. (בניגוד לקבוצת הרישוי שנקבעת לכל חיי הרכב)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...