Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשיחת וואצפ עם השירות לקוחות, נאמר לי בעצם לסרב לקבל את הסים, האם זו דרך רגילה של חברות הסלולר, לבטל את המינוי או שיש דרך אחרת?

חיפוש בגוגל מעלה לי את הלינק הבא

https://www.hotmobile.co.il/ServiceSupport/Pages/cancellation.aspx

הלכתי לאיבוד, מה עושים?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)

עוד סיבוב של תלאות מול הוט, אז בחבילה עם הסלולר, הלכתי גם על next tv כי זה המחיר הכי זול שמצאתי עם סיב אופטי. מסתבר שיש כמה אנשים שצריך עבור בשביל לקבל את השירות של הנקסטטיוי.

קודם קבלן כבילה ואז המתקין של הוט. הרבה זמן לא התעסקתי עם חיבורים מסוג זה, קרוב ל5 שנים אני משתמש בסלולר בתור אינטרנט, מתוך עצלנות לחבר דרך הוט, בדיעבד מסתבר שזו היתה טעות.

אז יום ההתקנה הגיע ואיתו גם הקבלן כבילה של הוט שזה בעצם פרילנסר שבת'כלס מחבר את הסיב והולך לנקודה הבאה שלו. די התעצל ולא רצה לעבוד, מבין אותו לעבוד בגשם בשביל לעשות חיבור די מסובך, לא הייתי עף על זה גם... בערך 200-300 מטר עם צינור שבו עובר קו נחושת ישן של כבלים/אינטרנט אבל לא יודע איפה הוא יוצא ואם יוצא בארון תקשורת הקרוב.

בסוף הקבלן כבילה רצה שנמצא פתרון "ביחד" לעניין הכבילה. יעני זורק עליי את הבעיה הזו. לא ציפיתי להרבה אבל כבר עכשיו יש לי תוכנית פעולה נורמלית לעומת מה שהוא חשב עם רצון לקחת סולמות (שלא שלו) ולעבוד בגובה 5-6-7 מטר (אין לו סולם ואין לו מגלה צינורות) ולהעביר דרך הגג/סככה. קיצור חוויה כזו בת'כלס לא ציפיתי שתהיה לי. הציפיה שלי שיהיה לבחור, סולם נורמלי וציוד נורמלי יותר מסטלבנד פשוט.

ואיך שכחתי את השיחה המבלבלת שהיתה לי עם נציגה שתיאמה איתי עוד פעם בשביל התקנה (אחרי הכישלון בהתקנה שהיה לי). כאשר לאחר שעה מתקשר אליי שוב פעם הנציג מכירות וטוען שצריך לקבוע שוב קבלן כבילה. קצת מתיש ומבלבל אבל נראה לי שבסוף נמצא דרך.

או שאולי הוא יגיע מחר בבוקר ומצפה לחבר אותי. אלוהים יודע זה בטוח.

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם

למה אתה עושה את זה לעצמך?

סיבים של כל אחד אחר וטלויזיה נורמלית של חברה אחרת (אפילו פרי TV).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 6 שעות, Night Driver כתב:

סיבים של כל אחד אחר וטלויזיה נורמלית של חברה אחרת (אפילו פרי TV).

מחיר זול, ויש התקנה מסובכת יחסית.

אם תמצא אינטרנט סיבים ב100 שקל לחודש עם עלות התקנה סביר. אז בהתאם לאווירה הנוכחית 2-3 ש-גר.

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם
לפני 5 דקות, Night Driver כתב:

שווה לך כאב הראש בשביל 20 שקלים לחודש?

אז יש לך ב120?

אל תתקמצן, כי אני לא מצאתי אחת כזו.

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם

124. סלקום.

איתם כבר כשנתיים. התקנה ללא עלות וגם מעבר דירה ללא עלות.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 5 דקות, Night Driver כתב:

124. סלקום.

איתם כבר כשנתיים. התקנה ללא עלות וגם מעבר דירה ללא עלות.

אתה מדבר על ההצעה הזאת?

screenshot-cellcom.co.il-2023.12.25-20_59_16.png

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם

לא זוכר כמה עלתה ההתקנה(כניראה שלא הרבה אם בכלל, אם אני לא זוכר), אבל אני בפרטנר ומשלם 120 בחודש(30 מזה זה השכרת ראוטר) על חבילת סיבים 300 מגה. 

אחרי הסבל שהיה לי עם הוט, גם אם ישלמו לי אני לא חוזר אליהם. 

פורסם

לפני שעתיים סלקום חבירו אותי (היתה סאגה עם הסיבים בשכונה, הקופסה הותקנה אתמול).

התקנה חינם

3 חודשים ראשונים חינם

אחרי כן 120 שח בחודש. 1000/100

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
Just now, sperial כתב:

אחרי כן 120 שח בחודש. 1000/100

כמה הנתב?

הבאת בעצמך נתב?

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם (נערך)

משתמש בנתב שקניתי לרשת הביתית בשליש מחיר באיזה מבצע לפני שנתיים - שלוש. גם לבנים שלי אותו סידור, אפילו אותו דגם של נתב.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 11 שעות, davemustaine87 כתב:

לא זוכר כמה עלתה ההתקנה(כניראה שלא הרבה אם בכלל, אם אני לא זוכר), אבל אני בפרטנר ומשלם 120 בחודש(30 מזה זה השכרת ראוטר) על חבילת סיבים 300 מגה. 

אצלי משהו דומה. ההתקנה הייתה ללא עלות. משלם סה"כ 134 ש"ח על חבילת סיבים 300 מגה + טלפון בייתי. 25 עבור השכרת הראוטר ועוד 40 עבור טלפון בייתי 3,000 דקות גם לניידים והאינטרנט עצמו יוצא 69.

עריכה אחרונה על ידי samg
  • אהבתי 1
  • תוכן חדש...