Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות. 

חשקה נפשי בשולחן רוטר. אני יודע איך לבנות אחד, אני רק צריך רוטר שישתף איתי פעולה (הבוש-ירוק שלי לא ממש זורם איתי, הקפיצים שלו לא מאפשרים לי להתקין אותו הפוך-בדוק). 

רציתי עד היום את הטרימר של דהוולט, הוא הכי נוח לשימוש עקב הכיוונון הייחודי שלו לגובה (טבעת). 

אבל נתקלתי בסטנלי פטמקס. פירמה מוכרת, ידועה, לא זיבלית לגמרי :lol:, עם טרימר במחיר לא רע בכלל בארץ. בדיקה זריזה גילתה לי שבחו"ל הנבלה עולה יותר. 

מה הקאץ'?

אני לא מצליח למצוא ביקורת נורמלית, האמת. 

אני לא צריך משהו יותר מזה לשימושים שלי- אני צריך שולחן רוטר עבור חלקים קטנים, כך שהכלי גם לא יעבוד קשה במיוחד. 

בשביל כזה מחיר לרוטר מפירמה מוכרת, אין לי בעייה להתפשר על מנגנון הכיוונון גובה שלו וללכת על אחד שהוא פחות נחמד לשימוש. 

אני מעוניין באחד חוטי ולא נטען, כך שגם זו לא בעייה. 

אני מפספס משהו? 

תודה לעונים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לא מכיר.

נראה על פניו כמו מדבקה של סטנלי על OEM סיני גנרי. לא שזה רע, אבל אין הבדל ממשי בין הדבר הזה לטרימרים מעליאקספרס.

בקיצור, פירמה אין לך.

נותרו לך רק מחיר זול וחסרונות.

עוד לא הפנמת שקלות שימוש זאת התכונה הכי קריטית בכלי? 

• מעניין 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לגמרי נראה כמו מותג מדבקה גנרי, כן.

וקלות שימוש היא לא התכונה הכי קריטית לכל כלי. עם הסתייגות, תלוי איך מגדירים קלות שימוש...😆

תודה, עזרת לי לסדר את המחשבות.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

זה טרימר ,לא רוטר. 

יותר לגימורי פינות פחות לחריטות 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• תוכן חדש...