Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לאחרונה קניתי KIA פיקנטו 2018  1.2 אוטומטית, ויש לי כמה שאלות לגבי טיבת ההילוכים שלה.

1. לפני כמה ימים נסעתי בכביש מהיר ולא שמתי לב ששמתי הילוך שלישי במקום  D
בספר רכב כתוב שאם שמים הילוך שלישי ומהירות הרכב גדלה, אז הוא אוטומטית מעביר לרביעי.

זה נכון? זאת אומרת שלא נגרם נזק לרכב?

2. בספר רכב כתוב שכידי להעביר להילוך D הרכב חייב להיות במצב עצירה,

אבל אם אתה נוסע על הילוך שלישי או שני (בעליות או ירידות תלולות), אז כשהעלייה נגמרת אסור להעביר להילוך D בלי עצירה? לא ממש הגיוני לי.

ואני מבין שאין בעייה להעביר להילוך 1-3 בלי עצירה, כל עוד מהירות הרכב תואמת את ההילוך.

image.thumb.png.1df83cf3d8a4328b60f29cce1cb58d10.png

פורסם
לפני 51 דקות, MaximB כתב:

היי,

לאחרונה קניתי KIA פיקנטו 2018  1.2 אוטומטית, ויש לי כמה שאלות לגבי טיבת ההילוכים שלה.

1. לפני כמה ימים נסעתי בכביש מהיר ולא שמתי לב ששמתי הילוך שלישי במקום  D
בספר רכב כתוב שאם שמים הילוך שלישי ומהירות הרכב גדלה, אז הוא אוטומטית מעביר לרביעי.

זה נכון? זאת אומרת שלא נגרם נזק לרכב?

לא נגרם נזק, בטח לא מנסיעה אחת, סתם נסעת בסיבובי מנוע גבוהים ובזבזת דלק
אם אתה לא מכיר תיבה אוטומטית, תעשה לעצמך טובה ותבקש הדרכה מחבר או סתם מסרטון ביוטיוב

2. בספר רכב כתוב שכידי להעביר להילוך D הרכב חייב להיות במצב עצירה,

אבל אם אתה נוסע על הילוך שלישי או שני (בעליות או ירידות תלולות), אז כשהעלייה נגמרת אסור להעביר להילוך D בלי עצירה? לא ממש הגיוני לי.

ואני מבין שאין בעייה להעביר להילוך 1-3 בלי עצירה, כל עוד מהירות הרכב תואמת את ההילוך.

אפשר להעביר בין D ל 3-2-1 במהלך נסיעה
אם ה"פקודה" שתיתן לא חוקית, למשל מהירות הרכב לא מאפשרת הורדה ל 1, ההילוך לא ישתלב ע"מ למנוע נזק לתיבה
ככלל, תוריד ל 3 כפי שכתבו, בעקיפות וירידות
2 ירידות תלולות במיוחד ובמהירות נמוכה
1... אין לך מה להגיע לשם עם פיקנטו.

12345

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...