Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רכשתי לפני כשנתיים טויוטה קורולה היברידית Limited חדשה מהיבואן,  
אני מחבר את האייפון עם כבל לשקע הייעודי ככדי להשתמש ב CarPlay שעובד היטב.

האם יש אפשרות לראות על מסך הקורולה גם סרטוני YouTube (לא רק לשמוע את השירים, אלא לראות את הקליפים),
ואם זה לא מוגזם, מה בנוגע ל Netflix?

אם יש אפשרות ל YouTube ו/או Netflix ישירות על מסך הרכב או הפעלה על האייפון וממנו שידור למסך הרכב, אשמח לדעת.

אייפון לא פרוץ (לא מעוניין לפרוץ).

תודה רבה.

פורסם

תוספת (משום מה אי אפשר לערוך):
מערכת המולטימדיה שיש ברכב היא המערכת שהגיעה איתה, הנקראת Toyota Touch 2 עם ממשק Carplay.
האם אפשר/כדאי להתקין מערכת אחרת במקומה?

פורסם

סתם שאלת תם...

למה להתקין YouTube? זה לא חוקי ולא הגיוני לנסוע עם זה. סתם מסוכן.

לי יש מערכת פרוצה עם YouTube ומעולם לא השתמשתי בזה.

רוצה לשמוע מוזיקה אחלה.

רוצה לראות וידאו קליפ... בבית.

לשאלתך, יש יחידות אנדרואיד שיושבות על ממשק הקאר פלי. סביבות ה 150 דולר לפני מיסים באלי אקספרס. לא צריך לפרוץ כלום.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 4 דקות, סולל הדרך כתב:

סתם שאלת תם...

למה להתקין YouTube? זה לא חוקי ולא הגיוני לנסוע עם זה. סתם מסוכן.

לי יש מערכת פרוצה עם YouTube ומעולם לא השתמשתי בזה.

רוצה לשמוע מוזיקה אחלה.

רוצה לראות וידאו קליפ... בבית.

לשאלתך, יש יחידות אנדרואיד שיושבות על ממשק הקאר פלי. סביבות ה 150 דולר לפני מיסים באלי אקספרס. לא צריך לפרוץ כלום.

כדי שהנוסע ליד הנהג יוכל לצפות.
יש אפשרות לעשות זאת בלי לקנות עוד חומרה?

פורסם

זה עדיין לא חוקי

הנוסע יכול לראות בנוחות בטלפון שלו

לא מכיר פריצה צטערת...

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 11 דקות, סולל הדרך כתב:

זה עדיין לא חוקי

הנוסע יכול לראות בנוחות בטלפון שלו

לא מכיר פריצה צטערת...

מה הכוונה "פריצה"?
השאלה שלי היא, אם אי אפשר לצפות ב Toyota Touch 2, האם יש אפשרות להתקין במקומה מערכת אחרת ברכב?

פורסם
לפני 18 שעות, Ben Gordon כתב:

מה הכוונה "פריצה"?
השאלה שלי היא, אם אי אפשר לצפות ב Toyota Touch 2, האם יש אפשרות להתקין במקומה מערכת אחרת ברכב?

אתה מתכוון אם אפשר להתקין מערכת הפעלה אחרת (נגיד אנדרואיד) על המסך הקיים? או שאתה מתכוון להחלפת מסך?
על המסך הקיים לא נראה לי שאפשרי.. אבל אפשר להחליף מסך אבל זה לא נראה לי כדאי.

במקום זה כבר עדיף להשקיע במחזיק טוב לטלפון ולשים אותו במקום נוח ולהפעיל עליו את הקליפ והאודיו יעבור בבלוטוס לרכב

אם אתה רוצה אתה יכול להחליף את המסך אבל ז  כבר עסק יקר יותר, אז תוכל לשים מסך עם אנדרואיד פתוח ולהוריד יוטיוב ונטפליקס ורק צריך לתת לו אינטרנט עם סים או נקודת גישה מהאייפון

פורסם
לפני 2 דקות, Nir_sela כתב:

אתה מתכוון אם אפשר להתקין מערכת הפעלה אחרת (נגיד אנדרואיד) על המסך הקיים? או שאתה מתכוון להחלפת מסך?
על המסך הקיים לא נראה לי שאפשרי.. אבל אפשר להחליף מסך אבל זה לא נראה לי כדאי.

במקום זה כבר עדיף להשקיע במחזיק טוב לטלפון ולשים אותו במקום נוח ולהפעיל עליו את הקליפ והאודיו יעבור בבלוטוס לרכב

אם אתה רוצה אתה יכול להחליף את המסך אבל ז  כבר עסק יקר יותר, אז תוכל לשים מסך עם אנדרואיד פתוח ולהוריד יוטיוב ונטפליקס ורק צריך לתת לו אינטרנט עם סים או נקודת גישה מהאייפון

תודה רבה, בטח שלא להחליף מסך, אלא הכוונה להתקין משהו אחר על המסך הקיים, זה הרי בסך הכל מסך עם מחשב מאחוריו,

אין אפשרות להתחבר אליו ולהתקין משהו אחר במקומו? (תוכנה, לא חומרה).

פורסם

לכאורה זה באמת הגיוני שיהיה אפשר להחליף תוכנה אבל לא שמעתי עדיין על מישהו שעשה את זה..

בקארפליי אפל חוסמים את השיקוף מסך אבל יש דונגלים שמץחברים לקארפליי ועליהם מותקן אנדרואיד אבל זה לא עובד בזמן נסיעה, רק בחניה

גם אם ישלך טלפון אנדרואיד יש במסך חיבור MIRACAST שמשדר את המסך אבל גם זה רק בחניה

לי יש ביונדאי אלנטרה מערכת אנדרואיד של גיל קאר בהתקנה מקומית, אין גוגל פליי או יוטיוב ואין קארפליי ואנדרואיד אוטו אבל יש מאחורה חיבור RCA לצפייה בטלוויזיה או חיבור DVD נראלי.. אבל זה אמור לעבוד רק כשהאמברקס למעלה..

העניין הוא שככה זה כנראה גם בטויוטה.. צריך להיות כבל שהולך לאמברקס ובודק אם הוא למעלה. את הכבל הזה אפשר לחתוך ולחבר אותו קבוע את שני הצדדים שלו ואז המסך יחשוב שאתה בעצירה ויתן לך לצפות גם בנסיעה

פורסם
לפני 9 דקות, Nir_sela כתב:

לכאורה זה באמת הגיוני שיהיה אפשר להחליף תוכנה אבל לא שמעתי עדיין על מישהו שעשה את זה..

בקארפליי אפל חוסמים את השיקוף מסך אבל יש דונגלים שמץחברים לקארפליי ועליהם מותקן אנדרואיד אבל זה לא עובד בזמן נסיעה, רק בחניה

גם אם ישלך טלפון אנדרואיד יש במסך חיבור MIRACAST שמשדר את המסך אבל גם זה רק בחניה

לי יש ביונדאי אלנטרה מערכת אנדרואיד של גיל קאר בהתקנה מקומית, אין גוגל פליי או יוטיוב ואין קארפליי ואנדרואיד אוטו אבל יש מאחורה חיבור RCA לצפייה בטלוויזיה או חיבור DVD נראלי.. אבל זה אמור לעבוד רק כשהאמברקס למעלה..

העניין הוא שככה זה כנראה גם בטויוטה.. צריך להיות כבל שהולך לאמברקס ובודק אם הוא למעלה. את הכבל הזה אפשר לחתוך ולחבר אותו קבוע את שני הצדדים שלו ואז המסך יחשוב שאתה בעצירה ויתן לך לצפות גם בנסיעה

הבנתי, אז אוותר, תודה רבה על ההסבר!

פורסם
בתאריך 21.5.2023 בשעה 13:59, Nir_sela כתב:

אין קשר למערכת שלו

קארפלי חוסם את יוטיוב עם קליפ

אפשר לרכוש קופסת אנדרואיד בגודל של קופסת סיגריות שמתחבר ליואסבי במקום האיפון פשוט וקל ויש לך אנדרןאיד עם חנות play עם יוטיוב עם קליפים וויז וכל השאר

דוקטור קארלד-מתקין מערכות שמע ומסכים לרכב (גילוי נאות ! )

פורסם

אפליקציות השיקוף קארפליי ואנדרואיד אוטו חוסמים את האפשרות אם האפליקציה אינה ניווט או שמע

אם לנוסע לידך ( 😘) יש פלאפון אנדרואיד יש אפליקציה שעובדת על התזרים של יוטיוב ובעצם נותנת אפשרות לצפות בסרטונים מעבר לכך אם אין לך פלאפון אנדרואיד ומאוד חשוב לך להשתיק את הנוסע לצידך ( 🙃 ) תוכל לרכוש קופסת אנדרואיד כמו שהוזכר פה או להלחליף מסך 

• תוכן חדש...