Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הונדה סיוויק 2018, יד 1 פרטית, 70,000 ק"מ (1500 סמ"ק).

המוכר דורש: 90,000 ש"ח (לדבריו הוא לא גמיש).

מחירון לוי יצחק: 82,000 ש"ח.

מחירון יד 2: 98,000 ש"ח.

הפרש מטורף של 16,000 ש"ח!

היום ראיתי את הרכב והוא נראה פשוט חדש, כאילו יצא אתמול מהמפעל.

יש תיעוד מלא על טיפולים במוסך מורשה, פח נקי לגמרי, פנים הרכב נראה כאילו שמעולם לא נהגו בו, מגיב נהדר בנסיעה.

טרם בוצעה בדיקה במתקן מקצועי.

מצד אחד - המוכר דורש למעשה את ממוצע המחירונים, ולפי כוחות היצע-ביקוש של הסיוויק זה נראה לי מתאים.

מצד שני - אני בתחושה קשה שאני יוצא פראיר שאני נותן 8,000 ש"ח יותר מהמחירון הרשמי שלפיו הולכות חברות הביטוח.

אני ממש רוצה את הרכב אבל מתקשה להחליט לאור המצב שתיארתי כאן.

בבקשה תנו את חוות דעתכם - האם סביר לשלם 8,000 יותר ממחירון לוי יצחק?

עריכה אחרונה על ידי Shmulik s
פורסם

המחיר של הרכב זה הסכום שאנשים מוכנים לשלם עליו. יש רכבים שנמכרים מעל המחירון ויש שמתחת מה גם שבמקרה שלך מדובר בממוצע מחירונים. 

אם לאחר שבדקת בלוחות זה המחיר המבוקש הממוצע לרכב במצב הזה אז אתה לא יוצא פראייר. 

נשמע שהרכב במצב מצויין ושאתה מאוד מעוניין לרכוש אותו לדעתי לך עם הלב ותקנה אותו 

פורסם

תכלס מחירון יד 2 לא משנה אלא רק לוי יצחק

והוא דורש מחיר מעל המחירון בגלל מצב האוטו לדברייך

אישית לא חושב שהייתי משלם 8K מעל המחירון בשביל האוטו הזה אבל זה רק אני...

במקרה הטוב 2-3K מעל המחירון נישמע סביר יותר

פורסם

בדומה למה שכתב פה ofer3212

לדעתי למחירון יד 2 לא הייתי מתייחס בכלל כי בפועל הוא לא רלוונטי לכלום.

למחירון לוי יצחק הייתי מתייחס בגלל חברות הביטוח במקרים של גניבה\תאונות חלילה

ובגלל שיקולי מכירה או טרייד אין עתידיים (תלוי לכמה שנים הכוונה להישאר עם האוטו, אם שנים רבות אז שיקול זה פחות רלוונטי).

אני חושב שאישית הייתי עושה ממוצע בכמה אותו הרכב באותו שנתון מפורסם בממוצע בפועל בלוחות הרכב

ואז מסתכל על ההפרש ושואל את עצמי אם היתרונות של הרכב הספציפי שווים את הפער הזה.

למשל, במקרה שלך כשמחירון לוי יצחק עומד על 82K ש"ח והמחיר הנדרש הוא 90K ש"ח-

אם אותו רכב מפורסם במחיר ממוצע של - 75K ש"ח (לא כזה מופרך אגב),

פער של 15K ש"ח ממחיר פרסום ממוצע בנוסף לפער של 8K ש"ח ממחירון לוי יצחק אני חושב שזה היה מוגזם אבל כל אחד והשיקולים       שלו, השאלה האם אתה עדיין היית הולך על זה?

אם אותו רכב מפורסם במחיר ממוצע של - 80K ש"ח, 

פער של 10K ש"ח ולמרות שמחירון לוי יצחק טיפה לטובתך אולי גם זה לדעת חלק מהאנשים טיפה מוגזם.

אם אותו רכב מפורסם במחיר ממוצע של יותר מ- 84K ש"ח,

ההתלבטות כבר הייתה הרבה יותר קלה והגיונית.

בכל מקרה שיהיה בהצלחה!

"Dust in the wind, All we are is dust in the wind"

The first love - Peugeot 205> Citroen Saxo> Fiat uno> Hyundai Lantra> Suzuki Belano> Peugeot 306> Volkswagen Polo> Seat Cordoba> Honda Accord> Subaru Impreza>Mazda 3 Spirit>VOLVO V40 KINETIC PLUS

פורסם (נערך)

נכנסתי ללוח יד 2 והסתכלתי על מה שקורה עם סיוויק 1.5 מודל 2018.

הרכב הספציפי שפותח השרשור שואל עליו זאת האופציה הכי טובה שיש כרגע למכירה, והמחיר לא יותר גבוה ממה שמבקשים בעלי רכבים זהים,  עם נתונים פחות טובים ( יותר ידיים, יותר קילומטרים ).

מה שעולה משמעותית יותר זול - רכבים מהשכרה/ ליסינג או עם קילומטראז' הרבה יותר גבוה.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

82 אלף ש"ח לפני או אחרי שקלול הנתונים של הרכב?

אם זה לפני, אז תשקלל קודם כל ותראה האם המחיר עולה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...