Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ ברכישת רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אחרי כמעט 7 שנים מוצלחות עם מאזדה 2 אני שוקל להחליף אותה כי נמאס לי ממנה והצבע שלה נשרף (מודל 2010 בכל זאת…)

אני לא נוסע הרבה בכלל, ולהיות בלי רכב תיהיה מגבלה עבורי, במהלך התקופה שאני מחזיק במאזדה עשיתי בממוצע 600 ק״מ בחודש.

אני מחפש רכב חזק (עם כוח) ואמין (טיפולים שוטפים וזהו עם מינימום תקלות פתע).

התקציב הוא עד 120,000 והוא יכול להיות יד שניה עד 5 שנים על הכביש עם 5 דלתות.

חשוב שיהיה אפשר להתקין לו מערכת סאונד עצמאית עם מגברים וכל העסק…(אני לא יכול עם מערכות סטוק…)

איזה רכב הייתם מציעים לי לקנות? אני בן 27 וחשוב לי שזה יהיה רכב בוייב של צעירים (חשבתי על ואגיות למינהן (בדגש על סיאט לאון) אבל לא סגור לגבי הגיר וכל המכלול שלהן שלפתע עושה בעיות)

אני אשמח לקבל רעיונות :)

פורסם

אפשר לבדוק סיאט איביזה חדשה במחיר הזה, תהיה מאובזרת, זריזה ודי מהנה.

ב 125 אלף יש לך כבר את המנוע החזק 1.5.

עוד אופציה אופל קןרסה, נראית טוב, זריזה גיר פלנטרי מאובזרת.

בvag נקודת החולשה מבחינת אמינות זה הגיר, באופל רתועת טיימינג יכולה להתפורר לפני מועד החלפתה 6 שנים או 100 אלף, על מנת להקאין את הסיכוי לבעיות, מומלץ להחליף שמן כול 10 אלף, וטיימינג כול 4 שנחם או 60 אלף.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רנו קליאו 1.3 rs line, וישאר לך עודף מהתקציב, יש דגמים שנמכרו עם הרחבת אחריות ל5 שנים, חפש משומש כי השיווק לחדש הופסק.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

אני פחות בקטע של פורד אופל ורנו, בעיקר מהחשש של למכור אותן בהמשך (למרות שהכל נמכר בסוף), אני חשבתי על מאזדה (3 או CX5), סיאט (לאון או איביזה), וסקודה (ראפיד או אוקטביה), מה דעתכם?

פורסם

מאזדה 3 יכולה להיות אופציה טובה ובטוחה יותר בנושא האמינות ושמירת ערך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...