Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי לכולם, מדובר בלקסוס GS300 2008, מצב מכני מצוין, מצב אסתטי די פח.

אני לא קמצן אבל בגלל גיל הרכב (שווי כ-30000 ש"ח) לא הגיוני להשקיע יותר מדי, אידיאלית עד 500 ש"ח אבל אין לי מושג כמה עולה כאלה דברים. מעניין אותי לדעת אם יש אפשרות לשפר את המצב כי קצת חבל.

קראתי את השרשורים הנדבקים אבל זה יותר למי שרוצה לבצע את העבודה בעצמו. רוב הסיכויים שאני מעדיף לקחת אותה לבעל מקצוע כי פשוט אין לי זמן לעשות בעצמי והתוצאה תהיה יותר טובה. גם אני חושב שהרבה מהנזק דורש בעל מקצוע כדי להשתפר משמעותית, זאת אומרת אני לא בטוח שמוצרים שאני יכול לקנות באוטא דיפו מספיקים בהתחשב במצב הצבע. אבל אם אתם אומרים שיש חומרים שיעזורו משמעותית למשל rubbing compound ו-פוליש שאני יכול להשיג בקלות וליישם, אולי אני כן מוכן לעשות בעצמי, אבל צבע זה כמובן לא אני.

כמובן שאני לא מצפה שהכל יהיה מושלם ואני מבין שיש נזק שרק respray היה פותר, אז מחפש שיפור ריאלי ומשמעותי תמורת מחיר. מצאתי בארון Safe Cut אבל אני מניח שזה לא מספיק חזק.

דבר האחרון, אם יש בעל מקצוע אמין במרכז שאני אוכל לזרוק אליו 500 או אפילו 1000 ש"ח ואצא אם גימור יותר סבבה, אמשח להמלצות...

בקיצור, קראתי שוב וברור שאין לי מושג איך להתקדם. אני מקווה שהמצב מספיק מובן לכם לפחות ואשמח לתמיכתם. תודה מראש.

IMG_20220528_130947.jpg

IMG_20220528_131056.jpg

IMG_20220528_130157.jpg

IMG_20220528_131047.jpg

IMG_20220528_130921.jpg

IMG_20220528_131004.jpg

IMG_20220528_131032.jpg

IMG_20220528_130956.jpg

עריכה אחרונה על ידי topper
פורסם

נראה מהתמונות שפוליש אכן יוריד את מרבית הפגמים, תתחיל מזה. אני לא מכיר את הפוליש שצילמת, אם אתה רוצה המלצה לאחד אחר לך על Meguiars ultimate compound.

לגבי פגמים בצבע, אפשר לטשטש לבד בזול ויחסית בקלות עם בקבוקון צבע, תוכל לראות בשרשורים אחרים.

לגבי הסדקים בפגוש זה כבר הלחמה אם לא החלפה, כנראה עדיף לעזוב את זה.

אני לא מכיר בעל מקצוע אבל אחרי שתטשטש הרבה מהפגמים תוכל להתייעץ עם דיטיילרים ולראות מה בדיוק ניתן לעשות מעבר בתקציב שנתת.

דרך אגב נראה מהתמונה שלפחות אחד מהפנסים צריך ליטוש, לא בטוח שהוא יעבור ככה טסט.

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

פורסם

תודה על התשובה, אני אבדוק את ה-Meguiars ultimate compound.

החלפת פגוש לא יקרה, החלק כמובן יהיה יקר מאוד. יש מקומות שיעשו הלחמה?

פורסם

יש הרבה מקומות, תוכל לברר אצל פחחים. זה לא זול ונראה שתצטרך גם צביעה כך שזה יהיה מעבר לתקציב שציינת.

אני מעדיף לא להגיד אופציות ומחירים כי אני לא בעל מקצוע, אבל סביר להניח שבכל מקרה תצטרך צביעה של הפגוש וזה יקר.

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אם הבחור רוצה אפשר לסדר את זה בגרושים אבל חייב לעשות לבד 

אחרת זה עסק יקר ולא משתלם לטפל בזה 

לגבי יתר הדברים יש כאן חברה שמוכרים מוצרים יד שניה שיקל עליך לקנות חומרים טובים ולהתחיל ממשהו או באמת ללכת למישהו שמוכן לטפל ברכב בגודל הזה במחיר שציינת .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

• תוכן חדש...