Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

בשעה טובה לא מזמן הצטרפה למשפחה תינוקת קטנה :)

יש צורך ברכב נוסף במשפחה שגם יהיה ה״ראשי״ בנסיעות המשפחתיות (הרכב הנוכחי הוא פיאט בראבו).

הרכב יהיה רוב הזמן אצל אשתי (הבראבו אצלי) הדרישות שלה הן כאלו:

לא גיר רובוטי בשום תצורה

רכב גבוה ביחס לבראבו (יעני ג׳יפון...)

לא גדול (לא יותר גדול מהבראבו מבחינת מידות חיצוניות - ז״א משפחתית קטנה יחסית)

nice to have:

מערכת מולטימדיה נורמלית עם קרפליי (פתיר לגמרי בהשקעה יחסית זניחה במידה ואין)

מראות מתקפלות בנעילת הרכב

חיישני חניה קדמיים (בנוסף לאחוריים ומצלמת רוורס)

עכשיו לתוספת שלי:

כמה שיותר מודרני, עדיף עם מערכות בטיחות מקוריות מהיצרן (נתפשר גם על מובילאיי)

עדיפות למנוע טורבו\היברידי למרות שהרכב לא יסע יותר מ10 אלף קילומטר בשנה, ככה שצריכת הדלק לא מאוד חשובה.

התקציב בערך 70 אלף ש״ח, אפשר למתוח טיפה במידת הצורך.

בגדול הדגם היחידי שכרגע הוא סוזוקי קרוסאובר (2017 נכנס עם מתיחה קטנה של התקציב ממה שראיתי)

מיצובישי asx בספק אם נכנס בתקציב

מה בגזרת הקוריאניות? יש לא מעט דגמים שלהם לאחרונה שקצת הלכתי לאיבוד - אבל הדגמים הרובוטיים בכל מקרה יורדים מהפרק, אשתי לא מוכנה בשום פנים ואופן לנסוע על רכב עם גיר רובוטי אלא אם אין ברירה.

נשמח לעזרה, תודה 

פורסם

"מקפיץ"

בגדול יחסית ננעלתי על סוזוקי קרוסאובר, יש לו כמה חסרונות כמו היעדר מערכות בטיחות מהיצרן, מערכת מולטימדיה לא מוצלחת במיוחד ממה שקראתי, אבל בטוטאל נראה שהוא עונה על כל הדרישות.

יש רכב נוסף במקרה שפספסתי?

תודה

פורסם (נערך)

אני דווקא הייתי בודק את הסוזוקי ויטארה ביחס לקרוסאובר, הוא מרגיש קצת פחות "זקן", הקרוסאובר ידוע כרכב מאוד משעמם.

בנוסף הויטארה גם נותנת לך הנעה כפולה, אמנם לא מדובר בגרנד ויטארה הישן אבל גם פה תוכל לטייל בשבילים עם המשפחה ולהכנס קצת יותר לשטח מאשר רכב עם הנעה קדמית רגילה.

אם אתה עדיין מחליט ללכת על הקרוסאובר, שים לב שאתה קונה רק את הדגם מתוח הפנים היות והגיר הרציף בדגם הראשון נוטה לעשות בעיות, אמנם תוקן תחת אחריות אבל עדיין לא נעים להתעסק בתקלה כזו.

עריכה אחרונה על ידי Altimo
פורסם

אמנם לא משפחה צעירה אלה בהרכב 5 מבוגרים - גם אנחנו התלבטנו בין קרוסאובר לויטארה (עוד בימי ה1.6 האטמוספרי, אבל זה משני). מה שהכריע לטובת הקרוסאובר היה תא המטען ההרבה יותר שימושי - ואחרי כמה הובלות, ממזוודות לטיול משפחתי ועד שולחן כתיבה לא קטן (בחלקים) - השיקול הזה התברר כנכון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אכן הקרוסאובר מרגיש קצת רכב זקן ומשעמם, בצבעים מסוימים נראה קצת יותר מוצלח.

הויטרה יקרה יותר וגם הגיע עם יחידות הנעה מודרניות רק מ2019 ממה שבדקתי ככה שאני מניח שהיא תרד מהפרק.

ולגבי הקרוסאובר כן מדובר רק על רכבים עם היחידת הנעה החדשה (טורבו וגיר אוטומטי), חבל שהקוראניות עם גיר רובוטי...

פורסם

יצא לך להתרשם מהונדה HRV? במתיחת תקציב קלה אני מאמין שאפשר למצוא אקזמפלר ראוי.

רכבי הונדה מביאים איכות חומרים טובה ומוצקה והתנהגות כביש עדיפה מהקרוסאובר

פורסם

האמת שלא, בהסתכלות שטחית ביותר עכשיו נראית אופציה מעניינת, אולי 2016 יכול להיכנס בתקציב עם מתיחה קלה.

מבחינת אמינות אני מניח שיש פה "תיקו" בין סוזוקי להונדה, ההונדה מגיעה הרבה יותר מאובזרת

פורסם

יש לה ניסיון גרוע עם גיר רובוטי מהבראבו?

אם זה העניין אז רוב הג'יפונים הקטנים הרובוטיים מגיעים עם גיר דו מצמדי שהתנהגותו הרבה יותר קרובה לגיר אוטומטי.

פורסם

יש לה גם ניסיון גרוע עם הרובוטי של רנו קאג'אר ושל יונדאי איוניק, פשוט לא מתחברת לקונספט ורוצה רק אוטומטי (בכנות בפקקים של גוש דן זה באמת מורגש)

• תוכן חדש...