Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 5.4.2022 בשעה 23:46, DareDevil כתב:

תחפש ותעבור על כל רכב שנראה שמתאים לך. אל תתקבע על מצב השוק ו/או אם עדיף חדש או משומש. יותר חשוב להתקבע על מה מתאים לצרכים הנוכחיים שלך.

חצי שנה זה המון זמן לעבור על שלל דגמים ויצרנים.

לדעתי עדיף ללכת על משומשת, לא הייתי יורד משנתון 2019. הייתי אומר גם יוצאת ליסינג.

להבנתי התהייה שלו היא אם הוא הולך על 2019, אז לא עדיף להוסיף עשרים אלף נגיד ולקנות חדשה כבר? המחירים של הרכבים היום בשמיים ואם כבר קונים אז אולי עדיף להוסיף ולהיות בראש שקט 

אני מבין את פותח הפוסט כי אני בדיוק באותה הדילמה

מרגיש לי לא נכון לרכוש רכב מ2017 בשמונים אלף או מ2019 ב100 אלף כשאפשר במחירים האלה להוסיף קצת ולקנות חדשה

• אהבתי 1
פורסם

אכן זה המצב. וניחא אם ההתגברות המחירים הייתה רק ברכבים שיש בהם בעיית מלאי וזמני המתנה ארוכים, אבל זה באופן גורף בכול הרכבים. 

כאילו, מי המטומטם שישלם 90-95 אלף על מאזדה 2 או סיאט איביזה שנת 2020, אם אפשר לקנות חדשות באספקה מיידית בתוספת של 10 אלף? 

פורסם
לפני 4 דקות, davemustaine87 כתב:

אכן זה המצב. וניחא אם ההתגברות המחירים הייתה רק ברכבים שיש בהם בעיית מלאי וזמני המתנה ארוכים, אבל זה באופן גורף בכול הרכבים. 

כאילו, מי המטומטם שישלם 90-95 אלף על מאזדה 2 או סיאט איביזה שנת 2020, אם אפשר לקנות חדשות באספקה מיידית בתוספת של 10 אלף? 

אבל זה תמיד היה המצב, ללא כל קשר למחסור (או עודף ביקוש על היצע) הנוכחי. ב-2008 רציתי MPV קטן. קניתי סקודה רומסטר חדשה, כששקלתי גם טויוטה יאריס ורסו וניסאן נוט בני שנה, או נוט חדש (כבר לא היה יאריס ורסו חדש). מכוניות שעלו כ-100-115K ש״ח חדשות, ודגם בן שנה היה כ-10-12K ש״ח פחות. השיקול שלי בסוף היה שהחיסכון הזה לא שווה את ההתעסקות בלהתרוצץ בכל בארץ בלמצוא אחד במצב מצויין מפרטי (כל השלושה היו עדיין לא נפוצים), ולקבל שנה פחות אחריות יבואן. אבל יש בהחלט הרבה אנשים שתוספת 10K משמעותית עבורם.

• תוכן חדש...