Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסועה שנתית לדיזל - פיג'ו 3008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 22.2.2022 בשעה 21:28, nepet כתב:

ב c5 שלנו מצב ספורט גם מקשיח את המתלים , פתאום אפשר לקחת את הפניה בלי שהרכב רוכן כמו לולב לצדדים . 

יותר הגיוני שעם לחיצה על לחצן ה"ספורט" אתה מכווץ באופן בלתי נשלט את שרירי העכוז שלך ואינך נוטה לצדדים כמו לולב -  כי לאיירקרוס אין מתלים אדפטיביים אלא "רגילים" והם לא מחוברים לשום דבר אלקטרוני או מכאני ש"נשלט" באיזשהו אופן :-) 
במידה ויש לך מתלים אדפטיביים נשלטים, נשמח לקבל תמונות + הסברים על הדגם שקנית... :-) 

• מצחיק 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אז אולי אני חולמת אבל זו ההרגשה . 

כאילו הרכב פחות רוכן בסיבוב.

C5 איירקרוס דיזל הדגם הפשוט. אפילו לא זוכר מה הדגם,  זה רכב שאשתי קיבלה מהעבודה לפני כמה חודשים. 

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
לפני 14 דקות, איציק נ. כתב:

יותר הגיוני שעם לחיצה על לחצן ה"ספורט" אתה מכווץ באופן בלתי נשלט את שרירי העכוז שלך

חזק אתה!

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
לפני כשעה, nepet כתב:

זה רכב שאשתי קיבלה מהעבודה לפני כמה חודשים. 

אפשר לשאול מאיזו חברת ליסינג?

פורסם

הם קנו ישירות מלובינסקי בגלל האחריות הארוכה . מליסינג זה 3 שנים במקום 5 לפי מה שאני יודע. 

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...