Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו נכנס בי מאחור וגרם לשפשוף בצבע הפגוש שעשוי פלסטיק ומעיכה קטנטנה בו. 

לא ראיתי את דוח השמאי לאחר התיקון וזה לא עניין אותי כל כך כי זו היתה תביעת צד ג שלא עלתה לי שקל.

כעבור כחודש אני מקבל הביתה צ'ק מהחברת הביטוח שתבעתי ממנה את התיקון על סך 900 ש"ח עם מכתב שאומר שאני מקבל החזר על ירידת ערך של 1.5% .

לא הבנתי מה קשור ירידת ערך , כי במוסך הפחח אמר לי שהוא רק פירק את הפגוש , חימם עם בלאואר לישר את המעיכה בפלסטיק ועשה צביעה מחדש.

ביקשתי מחברת הביטוח את דוח השמאי (שזה גם היה סיפור בפני עצמו) ובדוח רשום "יישור פח אחורי".

מה הקטע ? 

לא מתאים לי שבמכירת הרכב אצטרך להצהיר על פגיעה שמעולם לא היתה ושעלולה לגרום לי לקשיים במכירה.

מה ניתן לעשות ? ומול מי ?

פורסם (נערך)

יש לך חשבונית של המוסך? 

תבקש דוח שמאי, אמורים להיות בו צילומי הנזק, גם מה שהתגלה אחרי פירוק הפגוש.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

לא הצלחתי להבין את החשש.

ברגע שהביטוח מעורב בדו"ח סליקה כבר יראו שהיה תיקון, וכנראה שאם מישהו ירצה להוריד לך במחיר הקנייה זה היה קורה עם ירידת הערך ובלעדיה.

ירידת הערך בא לקראתך וקיבלת על כך כסף מהביטוח.

שמור את התמונות מלפני התיקון ותציג לרוכש העתידי.

עריכה אחרונה על ידי iAmital
פורסם
בתאריך 2.2.2022 בשעה 19:15, m3csl כתב:

לא מתאים לי שבמכירת הרכב אצטרך להצהיר על פגיעה שמעולם לא היתה ושעלולה לגרום לי לקשיים במכירה.

מה ניתן לעשות ? ומול מי ?

לא צריך להתאים לך.

כמו שביטוח חיים לא מבטח אותך נגד מוות, הוא רק מבטיח פיצוי.

קיבלת, כאמור, פיצוי על הנזק (בערך יחסי למחירו כיום) וזה מפצה אותך על הירידה בעת המחירה, אם תהיה.

בתאריך 3.2.2022 בשעה 15:01, iAmital כתב:

שמור את התמונות מלפני התיקון ותציג לרוכש העתידי.

זה בדיוק. ככה לא תהיה ירידת ערך מעשית כלל. אם תמכור את הרכב לסוחר הוא יתמם ויעשה מזה "צימעס"

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

אני לא שמאי רכב ולא פחח רכב.

אבל נראה לי שפשוט היתה קומבינה בין המוסך לשמאי. דיווחו על נזק יותר גדול משהיה וכולם גזרו קופון.

שפשוף כזה, עם כל הכבוד... הוא סתם שפשוף פגוש שיש לכל רכב על כבישי ישראל ואם זו לא מייבך, אז על מה ירידת ערך?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...