Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אחרי 3 שנים של ליסינג תפעולי פרטי, יש לי אופציה לקנות את הרכב חודש הבא. 

בגדול, אני לוקח ליסינג כדי לא להתעסק עם מכירה וקנייה ולהינות מרכב חדש כל 3 שנים. 

העניין הוא שלא יצא לי לנסוע הרבה, 27K קילומטראז׳, הרכב נראה כמו חדש, לא ביקר במוסך כלל, וילדים לא ביקרו ברכב. הרכב היה רק אצלי, זה לא ליסינג משותף. 

השאלה היא האם שווה לי לקנות את הרכב ולמכור מיד ולנצל את בעיית המלאים.

כמה אתה מעריכים שאוכל למכור סיאט ארונה סטייל גרסה בסיסית 1L טורבו מודל 2019 עם 27000 קילומטרז׳? לא לפי לוי יצחק, כי שם אני כבר יודע לבדוק, אלא לפי שווי שווק הנוכחי לאור המצב.

תודה לעונים 😄

עריכה אחרונה על ידי iWantLamburgini
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

השאלה איזה מחיר ירצו ממנו.  חברת הליסינג יודעת בדיוק את מצב השוק, ולדעתי גם אם בחוזה שלו איתה כתוב שהוא רשאי לקנות בהנחה X מהמחירון, ימצאו כיצד ליקר לו את הרכב.

אז שיתחיל מלברר את המחיר.  הוא עלול להיות מופתע.

עריכה אחרונה על ידי dani666
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 5 שעות, wildlands2019 כתב:

במקומך הייתי קונה, מצב השוק שיגעון, הזבל זמכר מעל למחירון,

רכב טוב שאתה מכיר שווה זהב היום.

בליסינג אכן אין מלאי. אבל ישירות מול סיאט אוכל לקנות חדש ואני רוצה גם לשדרג ל 1.5L טורבו. 

השאלה אם יקנו את הרכב הקיים מעל 95K.

מתחת לזה לא שווה לי את כל הבלאגן. 

לפני 4 שעות, dani666 כתב:

השאלה איזה מחיר ירצו ממנו.  חברת הליסינג יודעת בדיוק את מצב השוק, ולדעתי גם אם בחוזה שלו איתה כתוב שהוא רשאי לקנות בהנחה X מהמחירון, ימצאו כיצד ליקר לו את הרכב.

אז שיתחיל מלברר את המחיר.  הוא עלול להיות מופתע.

הליסינג לגמרי לא פרייארים. במקרה שלי זאת חברת באדג'ט ומרגיש שזה קצת עקיצה, מצד שני זה כתוב בחוזה. במחירון שהם מציעים לי הם לא לוקחים בחשבון בשקלול מחיר שזה בעלות ליסינג ולכן זה מייקר את המחיר. 

פורסם

הבעיה שאם תקנה מחברת הליסינג תהיה יד 2 מליסינג ותצטרך להתמודד מול מכוניות שהן יד 1 מליסינג כאשר להן יש גם אחריות, מימון ואפשרויות טרייד אין מה שאתה לא תוכל לספק. בתנאי השוק הנוכחיים סביר מאוד שתצליח למכור, אבל לגמרי לא בטוח שברווח.

• רעיון טוב! 1

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

• תוכן חדש...