Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מדבר למטרת הורדת סווירלים גם ושריטות קלות נגיד. כי שתיהם ראיתי עליהם חוות דעת מאוד טובות והם מאוד קלים ליישום.

פורסם
לפני 4 שעות, tokame כתב:

אני מדבר למטרת הורדת סווירלים גם ושריטות קלות נגיד. כי שתיהם ראיתי עליהם חוות דעת מאוד טובות והם מאוד קלים ליישום.

תשתמש במוצר הזה של מגווירס - Ultimate Polish

אחרי זה שים על הרכב:

או Ceramic Wax של מגווירס ם שמחזיק הרבה וישמור להרבה זמן

או Turtle Ceramic שגם ישמור להרבה זמן

קובי

:-)

פורסם
בתאריך 7.12.2021 בשעה 15:01, kobi_g כתב:

תשתמש במוצר הזה של מגווירס - Ultimate Polish

אחרי זה שים על הרכב:

או Ceramic Wax של מגווירס ם שמחזיק הרבה וישמור להרבה זמן

או Turtle Ceramic שגם ישמור להרבה זמן

מזה נקרא הרבה זמן לווקסים שהמלצת? חצי שנה נגיד יחזיקו בשמש הישראלית? כי יש לי בבית אוטם של מנזרנה ,הוא סבבה או עדיף אותם?

פורסם
לפני 50 דקות, tokame כתב:

מזה נקרא הרבה זמן לווקסים שהמלצת? חצי שנה נגיד יחזיקו בשמש הישראלית? כי יש לי בבית אוטם של מנזרנה ,הוא סבבה או עדיף אותם?

מה שהוא שלח זה אוטם ספריי שהוא מחזיק הרבה פחות מאוטם משחה, במיוחד בישראל.

מה שיש לך הוא מעולה תשתמש בו אם אתה יודע איך, אמור להחזיק לך בכיף 3-4 חודשים

לגבי השאלה שלך, פוליש הוא פחות גס מקומפאונד ברמת החיתוך שלו.

אם מדובר על סווירלים פוליש יספיק, שריטות תצטרך קומפאונד, תמיד תתחיל מהדרך הכי פחות קשיחה כי אתה מסיר בעצם שכבה של לכה ואי אפשר להחזיר אותה

(מתקשה להאמין שתוכל לעשות נזק רק עם היד, תצטרך הרבה שרירים 😉) ועכשיו ברצינות, כמעט בלתי אפשרי לגרום נזק, בטח שעם היד, אולי עם מכונת Dual Action אם אתה עומד על אותה נקודה הרבה מאוד זמן, או שאתה משתמש במברגה עם חיבור לפאד ואז שכח ממה שאמרתי כי יהיה מאוד קל לשרוף את הלכה בלי נסיון.

שים לב שאם אתה משתמש בקומפאונד אתה צריך להשתמש בפוליש אחרי זה.

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...