Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אשמח לעזרה בנושא אחרי המון ריצות מיגעות

הרכב ברשותי פחות משנה, טיפלתי בו באופן רציני, שמן מנוע שמן גיר מקורי, פלאגים, תושבות מנוע(לא סיני) ניקוי מצערת ופילטר אוויר.

הבעיה מתחילה שאני מניע את הרכב ומיד מעביר הילוך לD או לR, יש מין רעש צורם מכיוון המכסה מנוע, ולאחר דקה נעלם ולא יופיע פעם נוספת בעת הנעה, מצד שני הוא כן מופיע בצורות מסויימות כאשר הרכב בעליה ואני על נתינת גז בצורה קטנה ולא חזקה. כולם אמרו לי זה תושבות וגם אחרי שהחלפתי אותם אמנם הרכב לא רעד אבל הרעש לא הפסיק.

לא יודע אם זה קשור אבל כשאני מעביר הילוך יש כמין נקישה כזאת, לפעמים יש לפעמים אין. 

אשמח ממש לעזרה, תודה!

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 17.11.2021 בשעה 15:33, mh53 כתב:

אולי רצועת אביזרים?

מופיע לפעמים כשמדליקים מזגן?

ערב טוב, כשאני מדליק את המזגן אין רעש בעצם ההפעלה, אבל כן לפעמים אין רעש בנסיעה ואז כשאני מדליק מזגן אז כן יהיה רעש כשאני נוסע

יש פה צירוף של הרעש בבוקר מיד אחרי העברת הילוך, מין רעש של צרימה

פורסם
לפני 15 דקות, yairw כתב:

מה מצב האגזוז?

אין חורים או בריחות?

איך אני יכול לבדוק?

אם יש בריחה זה לא אמור להיות כל זמן הנסיעה לא רק בבוקר? והאם זה גם קשור לנקישות?

פורסם

חור לא קשה לפספס, בריחה לרוב בחיבורים תשאיר סימנים של פיח שחור.

אם זאת בריחה קטנה, או חופש קל באחד החיבורים, אז יש מצב שרק תחת קצת יותר מאמץ ולחץ באגזוז נשמעת הבריחה (תיארת גם גם בעלייה וגם הנעה קרה בה הסל"ד גבוה מאשר מנוע חם)

לא שמעתי נקישות בהקלטה והתיאור שלך לא יעזור להבין מהיכן מגיעות, תתחיל בבדיקה ויזואלית של אגזוז באור יום

כבר חתמתי...

פורסם
לפני 10 שעות, yairw כתב:

חור לא קשה לפספס, בריחה לרוב בחיבורים תשאיר סימנים של פיח שחור.

אם זאת בריחה קטנה, או חופש קל באחד החיבורים, אז יש מצב שרק תחת קצת יותר מאמץ ולחץ באגזוז נשמעת הבריחה (תיארת גם גם בעלייה וגם הנעה קרה בה הסל"ד גבוה מאשר מנוע חם)

לא שמעתי נקישות בהקלטה והתיאור שלך לא יעזור להבין מהיכן מגיעות, תתחיל בבדיקה ויזואלית של אגזוז באור יום

בעז"ה אלך לבדיקה במוסך ואעדכן. רק רציתי לומר שישלי חבר שבדק את הרכב עם ג'ק ואמר שהוא רואה שיש משהו(המנוע או התושבת התחתונה) בזמן העברת ההילוך נותנת נקישות באגזוז, האם זה מחזק את מה שאתה אומר?

פורסם

גילוי נאות - אני לא מכונאי, לא למדתי את זה מעולם בצורה מסודרת, יש לי רק רצון ללמוד, להבין וקצת הגיון טכני, אז כל מה שאני אומר הוא בערבון מוגבל.

מה שאתה מתאר יכול להסביר את רעש הנקישות שאתה מתאר,

כמו כן, אם משהו פוגע באגזוז, ייתכן שזה מה שיפעיל לחץ על חיבור של אגזוז ועלול לגרום לו להיות רופף יותר ולאפשר בריחת גזים.

שוב, הכל השערה, תמונות או הקלטה יעזרו

כבר חתמתי...

• תוכן חדש...