Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נפלתי קורבן למעבר חציה :-(  אני  עצרתי, זה שאחרי פחות.

הנזק לרכב שנכנס בי (סוזוקי ספלאש) גדול  - כל הפרונט נכנס פנימה (אם כי רדיאטור לא נפגע - לא זוהתה כל נזילה) עמוק ומה שיותר חמור מבחינתו, שלדה נדפקה - שתי הדלתות הקדמיות נפתחות בקושי.  אבל זה רק לשם השלמת הידע - לא בעייה שלי.

הבעייה שלי :

ויזואלית הנזק שולי - קצת שריטות בפגוש.  הוא אפילו לא מכופף או קרוע/שבור.  אבל במוסך כבר זוהה כיפוף בקורה האחורית (רוחב).  מעבר לזה לא זוהה כיפוף בתא המטען/רצפתו והוא נפתח/נסגר ללא בעיות.  ביום ראשון הרכב נכנס למוסך לפגישה עם שמאי ולתיקון (על חשבון הפוגע).

כהכנה לפגישה עם השמאי, אני רוצה לדעת משמעות הפגיעה בקורת הרוחב מבחינת ירידת ערך - הן טכנית והן מסחרית.

וכרגיל, להעונים תודה !

פורסם

קורת הרוחב שמאחורי הפגוש היא חלק 'מתכלה', 2-4 ברגים בכל צד והיא בחוץ ומוחלפת בחדשה.
מה שחייבים לוודא שנק' החיבור אליה (סוג של 2 קורות אורך שבולטות אחורה) לא זזו מ"מ.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...