Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מועדים לשמחה

ברשותי סובארו פורסטר 2016 ידנית.

הרגשתי שהלך הקלאץ' ולדברי המכונאי יש צורך להחליף גם את תיבת ההילוכים או לפחות חלק ממנה.

נשבר הבורג המוקף באדום (שלדבריו אוחז את המיסב שמפריד את הקלאץ').

איפה אפשר להשיג את החלק, בהתחשב בזה שמדובר ברכב די נדיר?

בנוסף, יש לרכב עוד חודשיים אחריות.

האם יש סיכוי שהשבר בתיבת ההילוכים יוכר באחריות?

כרגע הרכב אצל מוסך שאני מכיר שאינו מורשה יבואן, כי בבירור במוסכים המורשים הקלאץ' עצמו אינו מוכר באחריות.

caY0gg7q2qbgL7cawH9XkvnoUV_Pt5YViL7covxATfxNov-iiDzf-61dn4xg5CjbdefY5RRd7NfAAJvO-eKsQkuzCDQJxM4bbrIgneE1iFmQjht_9tZ4uUgowtqvlUSPvAOM_UDAVibK2Cnoy0VQSFHKxQAAl1l8_wiFbiFB6IRxaUS14IqCDwpz7F0c68ALiNYx3xafHZNTJm2ey6AtcVEl-Dq6EZEew6-v7iG8sLZ-AuBFQF-J5qPU4Fi3bedHrfy8FtSY73Xdidr2_kqPVdTcZYsURvXywlIqKJrvGDAunYpXSdPbrzq-zOUlhkfspXYBSug3Nwm8Y54OKIXSlXPxIYoHxxpsP3cmHSdqzKv6TGMrdc0VYJheHTK8RkDb4qw0lwthoB8u8PJv1EEA1zgynw3e4WoFDG7OIJvt_CeQ8Cw7fcTUIs-Plskr2-NIUViAuXq6zZPdjr-Ue5a9qXv0tojh6C2_hn7AX11gqQoUn7Mycvsn2hMnf4eLdT4BjtjBFeIzocxrvs7noZxxuX-w-mDdrhCxTO4abz1pBcWX0A-lyac1xvJD0WwhS_dfEYeDPn5JsZ9wLDYwD--uZgt3OFEs3GPNjJ0vegL_uri0g4zhjPukgnR8seLmjHyI7n969mh-4mZaJdGKImSssXRJGvHdwyfIaISi0tFOdjGbxJ9FsWkXqHtS9dNzJF_xZVvMIm0yugBzKB0Ohe87zAinlg=w1269-h969-no?authuser=0

פורסם

אכן בהודעה הראשונה לא רואים את התמונה.

אחרי שכבר פרקת את התיבת הילוכים במוסך לא מורשה הסיכוי לממש אחריות הוא קלוש מאוד.

השבר, עד כמה שאני מצליח לראות, נראה תוצאה של נסיעה ממושכת עם מצמד שחוק מאוד. 

אולי יש פה אפשרות לבצע תיקון אצל חרט.

פורסם

קודם כל, תדע שאם אתה מעלה תמונה מהGOOGLE PHOTOS תצטרך להעלות אותה לוקאלית לפורום, חוץ ממך אף אחד לא יוכל לראות אותה.

בנוגע לגיר - מזל ביש,  מאחר ולא הורדת גיר במוסך מורשה אני כבר רואה איך היבואן יתנער ממך ויגיד שזה קרה בגלל עבודה לא טובה. 

בהחלט לא מצב נעים שצריך להחליף גיר בגלל הברגה שנשברה.

פורסם

זה לא בדיוק הברגה אלא התושבת PIVOT של המזלג מיסב לחץ.

לדעתי ניתן לתיקון או לפחות שווה לנסות, לפני שמתארגים על תיבת הילוכים מפירוק.

פורסם

תודה על התשובות
האוטו הגיע למוסך על גרר, כי לא היה אפשר ללחוץ קלאץ' כדי להניע.

עשיתי קודם בירור על עלות קלאץ' (שלא מוכר באחריות) במוסך מורשה יבואן ובמוסך מורשה משרד התחבורה.
הפער היה גדול אז הלכתי לשני.

לא ידעתי שיש שבר גם בגיר.

פורסם

דבר עם שירות הלקוחות של היבואן, אלוי זה משהו מוכר וילכו לקראתך.

אם טיפלת במוסכי מורשי היבואן זה רק יתרון במקרה זה. 

פורסם

אני חושב שהתמונה ממחישה שהשבר נגרם בנסיעה ולא קרה בפירוק הגיר, רואים טוב מאוד שיש כבר לכלוך על השבר והוא לא טרי.

פורסם
בתאריך 2.4.2021 בשעה 09:25, danniel כתב:

השבר, עד כמה שאני מצליח לראות, נראה תוצאה של נסיעה ממושכת עם מצמד שחוק מאוד. 

שבוע טוב
המצמד לא היה במצב של החלקה, עד כמה שיכולתי להרגיש (בכל מקרה זה אוטו שבעיקר אשתי משתמשת בו).

גם אם הייתי מרגיש החלקה, חשבתי שזה דבר שאפשר "לסחוב" אותו ולא להזמין גרר מיידית.

הייתה לי בעבר פורד פוקוס ידנית, היה אפשר להרגיש בבירור שהמצמד מחליק (היו לוחצים גז והטורים עלו הרבה יותר מהמהירות), אבל זה החזיק כמה זמן (מכרתי את האוטו לאחד מאנשי הפורום, תוך מתן גילוי מלא שצריך להחליף מצמד).

כיום יש לי גם מרצדס CLA ידנית ואתם מדאיגים אותי.

היא כמעט לא נוסעת נסיעות ארוכות, אבל אם יש נסיעה ארוכה עם פקקים, אז יש רעש בלחיצת מצמד.

מה מציעים לעשות?

יש לי מוסך מצויין מומחה מרצדס (לא מורשה יבואן) שאני מטפל בו, אבל אני לא בטוח לגבי נסיונם עם גיר ידני.

• תוכן חדש...