Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 2 מאפס ק"מ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין לרכוש מאזדה 2, וכיוון שלא מצאתי מידע מעודכן בנושא, אשמח לעצה ממי שמכיר את מסלול 0 ק"מ.

ניגשתי ליבואן ולמגרש, וההבדל בין ההצעות הוא כ-10000 ש"ח למחיר סופי על הכביש והנתונים זהים (רמת גימור ואבזור), כאשר הרכבים מהמגרש הם חדשים כך שעניין האחריות גם כן זהה, פלוס מינוס שבועיים-שלושה.

למען האמת, קצת התבלבלתי בנוגע לגודל ההנחה בעקבות רישום היד והפיצוי מחברות הביטוח במידה של גניבה או טוטאלוס, כל מקום אומר משהו אחר, בהתאם לאינטרס מן הסתם.

הרכב אמור לשרת אותנו מספר שנים רב, כרכב ללימוד נהיגה, ובטווח הקצר אני בעיקר מנסה להוזיל את העלויות של הרכישה, אך מצד שני לא לעשות משהו שהוא לא כדאי באופן מובהק.

אשמח לדעת מה הייתם עושים במקרה הזה, כאשר זהו הרכב שבו אני מעוניין, ובכלל לפירוט בנוגע למסלול של 0 ק"מ.

תודה מראש.

פורסם

בדקתי במחירון לוי יצחק (האפליקציה ניתנת להורדה בחינם לאנדרואיד ואפל) והרי הנתונים:

מאזדה 2 פיור ווייט שנת 2019, תאריך עליה לכביש 1.1.2019 עם 15,000 ק"מ:

יד ראשונה פרטית: 89,964 ש"ח

יד שניה (יד ראשונה - 0 ק"מ, יד שניה - פרטית): 76,703 ש"ח

מכאן עולה שעל פניו, אם ההנחה שאתה מקבל היא 10,000 ש"ח ואם תמכור את הרכב במחיר מחירון, מדובר בעסקה משתלמת. כמובן שככל שהזמן עובר ההפרשים בין מחירי המחירון יקטנו כי מדובר בהפחתה של אחוזים מהמחיר ולא סכום קבוע.

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

תודה פבל.

הגרסה היא דינמיק, והכוונה היא להשתמש באוטו כעשור, אם לא למעלה מכך, לכן איני חושש ממחיר המכירה אלא יותר ממקרי קיצון כפי שתיארתי.

ובאופן כללי, האם ההנחה היא מספקת במידה ולוקחים את כל השיקולים הללו בחשבון, ועם איבוד היד.

פורסם

עבור הדינאמיק (רגילה, לא F/L [פייסליפט, דגם מחודש] ולא... אדום... כן, יש לה ערך אחר במחירון. לא, אני לא יודע למה :lol:) הנתונים הם (שוב, שנת 2019, כדי לדמות מצב הגיוני כלשהו של רכב משומש):

יד ראשונה פרטית: 85,386 ש"ח.
יד שניה (יד ראשונה 0 ק"מ, שניה פרטית): 72,800 ש"ח.

מה שאומר שההנחה הזו, טכנית, לא "שווה", כי אם תמכור את הרכב כעבור שנה במחיר מחירון, תצטרך להוריד סכום גבוה יותר מזה שקיבלת כהנחה. אבל כאמור, אחרי מספר שנים ההפרש הזה יצטמצם ואתה עדיין תהיה עשיר ב-10,000 שקל. 

מבחינת הרכב עצמו, אם מדובר באמת באותה גרסה בדיוק, ועם אותו אבזור וזה אכן הדגם של אחרי מתיחת הפנים, אז ההחלטה האם ההנחה מספקת היא שלך בלבד. האם "שווה" לך לשלם עוד 10,000 שקלים כדי להיות יד ראשונה. אם אתה שואל אותי, אני הייתי לוקח את ה-0 ק"מ בלי לחשוב פעמיים. 

פורסם (נערך)

הדגם הוא דינמיק של 2020, כאשר הרכב הוא מהחודש הזה, ולא אדום :).

הוא זכה למתיחת הפנים שאתה מדבר עליה? כי מחיפוש זריז נראה שכבר הייתה מתיחת פנים לאחרונה וגם צפויה עוד אחת בתקופה הקרובה (הקנייה היא די דחופה, לכן אני תוהה כמה שווה אם בכלל לחכות למתיחת פנים כזו).

האם ישנם רכבים לדעתך מחודש יולי 20 שלא עברו את אותה מתיחת פנים?

עריכה אחרונה על ידי imprezadude
פורסם

אחרי בדיקה מחודשת, אני בכלל לא מבין על איזו מתיחת פנים מדובר. הדרך בה לוי יצחק מחלק ומגדיר את הדגמים פשוט נעלמת מבינתי... כמו שאמרת, בשנת 2017 החל בישראל שיווק דגם מעודכן של ה-2 (עוד פרטים כאן) ובשנה שעברה מאזדה הציגה מתיחת פנים נוספת אבל היא עדיין לא הגיעה לישראל ובאתר של מאזדה מופיע הדגם שלפני מתיחת הפנים הזו. אבל במחירון, כאשר בחרתי בדגם ה-F/L היה ניתן לבחור רק בשנים 2019 ו-2020. 

המסקנה שלי היא שכל הדגמים שאתה מסתכל עליהם הם הדגם שאחרי מתיחת הפנים של 2017 ומן הסתם לפני זו של 2019.

לשאלתך הבאה, "מתי יגיע הדגם של אחרי מתיחת הפנים של 2019" התשובה היא "אין לי מושג, אבל זה כנראה לא ממש בקרוב, אחרת הייתי יודע" :) 

• תוכן חדש...